- Konu Sahibi Mervenur277
- #32.161
Ne kullandın canımCanım eşim bugün eczacıya sorarak damla ve yağ aldı masaj yaptım damlayı verdim birde ağız mendilini ısıtıp karnına koydum ayaklarına bisiklet hareketi yaptırdım iyi çıkardı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kullandın canımCanım eşim bugün eczacıya sorarak damla ve yağ aldı masaj yaptım damlayı verdim birde ağız mendilini ısıtıp karnına koydum ayaklarına bisiklet hareketi yaptırdım iyi çıkardı
Bizim 2 haftayı buldu tam kuruması. 5. Gün kontrolünde Dr bir çevirdi düştü. Sonra iç kısmında beyaz bir kısım kaldı o da 10 günde filan tamamen kurudu. Bu süre boyunca arada iç zıbında az az kan ve sarı akıntı oldu. Koku ya da kızarıklık yoksa normaldir.Kızlar merhaba. Bebeğim 10 günlük oldu. 4. Gün göbeği düştü. Doktor gördü bir sıkıntı yoktu. 2-3 gündür sarı akıntı olduğunu farkettim. Sizin bebeklerinizde böyle bir şey oldu mu acaba?
San simplex damla ve wee baby bebek yağıNe kullandın canım
Canım süt dolunca yumru gibi oluyordu bende de, aklına kötü bir şey getirme ama yinede doktora Bi git tabiKızlar benim sağ göğsümde yumru var ya, hamilelikte hiç kontrol edemedim erken doğum riskinden ötürü sağım yapmaya başladığımdan beridir de sürekli sıcak su torbası masaj sağım kombinasyonu yapıyorum bana mısın demedi. Süt tıkanıklığı olsa hiç değilse küçülürdü gibi geliyor. Bugün şansıma da bir kadının hikayesi düştü önüme emziriyor diye üzerine düşmemiş meme kanseri olduğunu öğrenmiş sonrasında. Hangi doktora gitmem lazım bunun için?
Ama ne yaptıysam geçmedi yoksa benim de aklıma hiç takılmamıştı da genel cerrahi mı bakar acabaCanım süt dolunca yumru gibi oluyordu bende de, aklına kötü bir şey getirme ama yinede doktora Bi git tabi
Google de genel cerrahi veya meme cerrahine gidin diyor canım. Genel cerrahine görün sen bir. Aklına kötü şeyler getirme, ama tedbir amaçlı görün tabi. Geçmiş olsunAma ne yaptıysam geçmedi yoksa benim de aklıma hiç takılmamıştı da genel cerrahi mı bakar acaba
Yaaa kıyamam stres yapma biliyorum çok zor ama biz stres olunca herşey daha zor oluyor hem kendimiz hem bebek için, bütün bunların bir süreç olduğunu kabul edip böyle şeylerin yaşanmasının doğal olduğunu bilince daha da rahatlıyor insanÇok geçmiş olsun canım. Sarılık değeri kaç çıktı?
Teşekkür ederim canımGoogle de genel cerrahi veya meme cerrahine gidin diyor canım. Genel cerrahine görün sen bir. Aklına kötü şeyler getirme, ama tedbir amaçlı görün tabi. Geçmiş olsun![]()
Genel cerraha git önce canım, bişey yoktur Allahın izniyleAma ne yaptıysam geçmedi yoksa benim de aklıma hiç takılmamıştı da genel cerrahi mı bakar acaba
Göğüsün kola bakan tarafın da miKızlar benim sağ göğsümde yumru var ya, hamilelikte hiç kontrol edemedim erken doğum riskinden ötürü sağım yapmaya başladığımdan beridir de sürekli sıcak su torbası masaj sağım kombinasyonu yapıyorum bana mısın demedi. Süt tıkanıklığı olsa hiç değilse küçülürdü gibi geliyor. Bugün şansıma da bir kadının hikayesi düştü önüme emziriyor diye üzerine düşmemiş meme kanseri olduğunu öğrenmiş sonrasında. Hangi doktora gitmem lazım bunun için?
Geçen haftaya kadar benimkide öyleydi bikac gündür memede de durmuyo sabahtan beri uykusuzluktan canı çıktı uyumadi daha anca uyuttum atak haftasindayiz sanitimKızlar bebeğim sürekli memede durmak istiyor, uyutuyorum memeyi çekerken yine ağlamaya başlıyor, memesiz hiç duracak gibi değil ve uykusuzum, eğer böyle devam ederse gece yanımda yatıracam enazından o memedeyken uyurum![]()
Çok uykusuzken yapma canım ben genelde sabah şekerleme gibi yapıyorum bunu ozaman bile eşime diyorum gözün üstümde olsun diye. Burnu kapanır Allah korusunKızlar bebeğim sürekli memede durmak istiyor, uyutuyorum memeyi çekerken yine ağlamaya başlıyor, memesiz hiç duracak gibi değil ve uykusuzum, eğer böyle devam ederse gece yanımda yatıracam enazından o memedeyken uyurum![]()
Ben yarın kontrole gidicem , benzer durumlar bizde de var. Gaz damlası aldık bugün , zaten çıkarıyordu ama yine de yeterli değildir diye onu da verdim gaz da çıkardı yine devam etti huysuzluğu. Yüzünü avuçluyor saçını filan çekiyor ıkınarak bir yere çıkamıyorum ağlayacak diye.Bugün yine çok kötü bigun geçirdik ne yaptıysam susmadı sürekli ağladı gaz sancısı var gibi değildi bacaklarını çekerek aglamadi karni sert değildi neyin kriziydi tükendim resmen ay sonu kaynanamlara 10 gün gitmek istiyorum denize gireriz biraz kafam dağılır hem kimse yok kaynanamda sakin ama bu şekilde olursa nasıl olur çok ağlıyor
Ondan da korkuyorum gerçekten ama böyle de zombi gibi olacam, eşim de yarın işe başlayacak iyi yardımı vardıÇok uykusuzken yapma canım ben genelde sabah şekerleme gibi yapıyorum bunu ozaman bile eşime diyorum gözün üstümde olsun diye. Burnu kapanır Allah korusun