2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Göz polikliniğinden randevu alınması gerekiyor diye biliyorum ben. Yenidoğanda rutin muayeneyi yapıyorlar sadece ben 27 günlükken götürdüm. Sağlam çocuğa geleceksiniz ayda 1 dediler orada da rutin takip, pazartesi gününe randevu aldık Göz hastalıklarına oraya götürcez

Kızlar bebişleriniz kakasını yapıyor mu benimki yapmıyor en son pazar günü lavman yapıldı o zaman yaptı o zamandan beri yapmıyor, doktor anne sütünde normal demişti ama ben 8 kere besliyorsam 3 ünde mama veriyorum, günde 4-5 çiş yapıyor ama kaka yok

Yoyko dan araba koltuğu alan var mı ? Şuan HepsiBurada da bayağı indirimde 360 dönen modeli. Alan kullanan varsa geribildirimini merak ediyorum

Goz polikliniğinemi her ay gelinecek dediler bende 2 aylık olunca muanesi kimse bişey demedi göz için

40 yaşında baba olunca böyle oluyor herhalde. Görmemişin çocuğu olmuş . .
O zaman böyle olması normal canım çok beklemiş bizimki 27 yaşında baba oldu hala kendi çocuk 31 yaşında 2 çocuk babası oldu ama hala ıdrak edemedi

Mama vermek kabız yapabilirmiş doktor öyle demişti bir yakinimiza

Bizim de aynı göğsümde yatıyor hep, memede uyukluyor yavaş yavaş çekip göğsüme koyuyorum öyle duruyor uyumaya devam ediyor bıraksam 15 dk uyuyup uyanıyor yapışık gibiyiz hep

2 gecedir bebeğim uyumuyor zombiye dönmeme ramak kaldı memeyi istemiyor bir kaç gündür bu atak ne zaman biter kızlar? Yorumları okuyorum nerdeyse herkes aynı dertten muzdarip

Canım bizim de tam gaz devam
Bizimki de özellikle geceleri çok sık kalkıyor uyuduğumdan bişey anlamıyorum, gözlerim gidiyor eşim sağolsun işe gitse de gece bebeğin tarafına geçip idare ediyor, dün 3.5 saat uyuttu beni o bile iyi geldi, gaz olmasa kalkmayacak çocuk ama çok gaz sancısı giriyor ıkınarak uyanıyor yavrum dün Hipp'in rezeneli anasonlu Kimyonlu çayını içmeye başladım biraz iyi geldi gibi ama bakalım düzenli içmeye çalışacam

Ben de dün sab simplex verdim iyi geldi. Ama yine huysuz. Bilmiyorum neden. Sanki ikizler bile beni bu kadar yormamisti. Yada unuttum 11 sene de şuan ağrımayan kemiğim yok Geçecek elbet. Direnin analar

Ben de dün sab simplex verdim iyi geldi. Ama yine huysuz. Bilmiyorum neden. Sanki ikizler bile beni bu kadar yormamisti. Yada unuttum 11 sene de şuan ağrımayan kemiğim yok Geçecek elbet. Direnin analar
Sab simplex vermiştim bende ilk iyi gibi geldi sonradan gaz yaptı gibi oldu bıraktık, masaj videoları izledim onları yapıyorum karnı yumuşattı, tabi bizimki karnına ellediğin an ağlıyor geçecek elbet, Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kolaylıkla tez zamanda atlatalım

Mamayi değiştirebilirsiniz, probiyotikli mamalar var onlardan alabilirsiniz hipp combiotic, sma comfort gibi. Azıcık kulak çubuğuna zeytinyağı döküp hafif sürebilirsiniz. Cok cok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin.

Uyumayanlara benimkini de ekleyin arkadaşlar. Ben de bir de 2 yas atağı var, oynatmaya az kaldı doktorum nerde

Kızlar herkes 6cı hafta atağı mı yaşıyor? Kırkımıza 3 gün kaldı. Son 3 gündür gündüz uykusu uyumuyor. Yatağına koyduğum an ağlıyor. Bazen kucakta bile sakinleşmiyor. Gün içinde yemek bile yiyemez oldum. Ne zaman geçiyor bu? Lütfen bunu atlatan varsa beni rahatlatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…