2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
İlk günden kullanıyorum damla, gazını çıkarıyor aslında. Eskiden böyle değildi, ne olduysa 3 günde değişti. 40ı çıkınca kolay olur derlerdi ama tam aksine şuan. Zorlanınca çok isyan ediyorum Allah affetsin, hepimize sabır versin

Bizde bugün ortopediye gittik oğlumun ayağı için 2 ayağında da eğrilik varmış masaj yap çabuk düzelir dedi Bi de her altını açmada bacaklarını dışa doğru çek dedi ama yaparken korkarım ya ben sizler yapıyor musunuz kalça çıkığı için 2 aylıkken getir dedi doğumdan sonra 1 aylık olunca getir demişlerdi haftaya götürüp ultrason çektireceğim ama

Ben oğlumda 1 aylıkken cektirmistim ilk ay çekilen yanıltıcı olabiliyormuş oğlumda hafif kayma var demişlerdi. İki ay çift bez takmıştım 3. Ayda cekildigimizde sorun kalmamıştı bunda da de iki aylıkken dedi inşallah bişey çıkmaz hava zaten sıcak oğlum kış bebegiydi bu yaz çift bezle piser

Diğer oğlumda 1 aylıkken çekildi bunda da 1 aylıkken doğum yaptığım hastaneye götürürüm 2 aylıkken de bu doktor çağırdı İnş bişey çıkmaz her altını açmada dışa doğru çek dedi ama kalça kısmını hareket ettirdi Bi sıkıntı mı gördü acaba sormadım da

Hiç bilgim yok nasıl yapılacağını internetten iyice ögren onlar şuan lastik gibi her şekle girer dr ne derse yap

Hiç bilgim yok nasıl yapılacağını internetten iyice ögren onlar şuan lastik gibi her şekle girer dr ne derse yap
Doktor gösterdi de onun yaptığı gibi cesaret edemem diye düşünüyorum kırılır diye korkuyorum Bi de bacağını bırakmıyor

Annemde eşime dedi sen yap diye ben çalışıyorum yoruluyorum diyor bu adama da bişey deme hep aynı cvp ı veriyor
O ne kadar sürecek ki yani 10 dakika yapılsa yeter belki de daha kısa hem de bir zahmet çocuğu için bir şeylere katlansın biraz daha yorulsun gerçekten bu erkekleri anlamıyorum

O ne kadar sürecek ki yani 10 dakika yapılsa yeter belki de daha kısa hem de bir zahmet çocuğu için bir şeylere katlansın biraz daha yorulsun gerçekten bu erkekleri anlamıyorum
Bizimki taşın altına elini koymaz canım diğer oğlum çok gazlıydı ben uğraşırdım en son kendi alırdı o da hemen uyurdu genel olarak telefonla oyun oynar

Bizimki taşın altına elini koymaz canım diğer oğlum çok gazlıydı ben uğraşırdım en son kendi alırdı o da hemen uyurdu genel olarak telefonla oyun oynar

Bizimki bebelerini sever düşkündür sever oynar bizde memleket mevzusu çıkınca ortalik karışır o konuda çok bencil oraya gidince gözü kimseyi görmüyor eşinle ciddi bı konuş bence seninde 3. Sanırım bize yardım etmeleri gerekiyo yoksa stres sıkıntı daha kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…