- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #32.561
Canım bizimki de bugün sürekli ağladı dün aşı olmuştu bugün çok huzursuz, normalde geceleri uyumadı şimdi ne gece ne gündüz uykusu pek olmadı, şu saat oldu 5 6 defa kalktım hala da uyanıkAyy bu bebeler neden böyle öbürleri emzirince sıkıntıları yoksa uyurdu bu sürekli kucakta memede uyumuyo resmen
Canım çok haklısın keşke sana biraz yardımcı olsa böyle insan daha çok yıpranıyorDün oğluş durmadığı için yorulmuştum uyuyunca bende yattım belki geri uyanır diye eşimle büyük oğlum benden önce içerde uyumuştu zaten bulaşıkları yıkama fırsatım olmamıştı çay bardakları bile içerde kalmıştı 3 de bebiş uyandı emzirdim içeriye bakmaya kalktım herşey bıraktığım gibi kalmış normalde bulaşık kalırsa eşim sinir olur yıkamıştır diye düşündüm bu saatte kalkıp bulaşık yıkadım sabah yine durmazsa vaktim olmaz diyeeşime sinir oldum canı isterse yapıyor etrafı topluyor yorgun olduğumu gördüğü halde yapmamış
Geçen hafta 1-2 defa yaptı çocuk huysuz olmadığı halde niye yaptı ki diye düşünüyordum bu hafta da çocuk huysuz kendi yardım etmiyor gece boyu 2 oğlumda mızmız beni uyutmadı bugün nasıl geçecek bilmiyorum kaynım askere gidecek daha birde oraya gideceğimCanım çok haklısın keşke sana biraz yardımcı olsa böyle insan daha çok yıpranıyor
O yapmasa bile sen söyle canım, bazen söylemek gerekiyor. Umarım gün içinde biraz dinlenirsin uykusuzluk çok zor, benimki de hep mızmız bu saat oldu hala derin uyku yapmadıGeçen hafta 1-2 defa yaptı çocuk huysuz olmadığı halde niye yaptı ki diye düşünüyordum bu hafta da çocuk huysuz kendi yardım etmiyor gece boyu 2 oğlumda mızmız beni uyutmadı bugün nasıl geçecek bilmiyorum kaynım askere gidecek daha birde oraya gideceğim
Ben aşı olmadan kalabalık ortamlara sokmak istemiyorum bence kalabalık yerlerde bulunmayın bı beş dakika uğrayıp çık derim eskisi gibi değil artık hastalıklar kol geziyo ben açık alanlara çıkarıyorum kapalı alanlara yok bayramda bile memlekete gitmedim kalabalık olur insanlar anlamiyo aliyolar öperler falan kimseyle uğraşamamGeçen hafta 1-2 defa yaptı çocuk huysuz olmadığı halde niye yaptı ki diye düşünüyordum bu hafta da çocuk huysuz kendi yardım etmiyor gece boyu 2 oğlumda mızmız beni uyutmadı bugün nasıl geçecek bilmiyorum kaynım askere gidecek daha birde oraya gideceğim
Aynen bizde kimseyle görüşmedik küvezden çıktığı için, önümüzdeki ay benim kaynım da askere gidecek ama biz gitmeyecez, eşim bile o kalabalığa girmeyecek, kardeşini tek görecek oda maskeyleBen aşı olmadan kalabalık ortamlara sokmak istemiyorum bence kalabalık yerlerde bulunmayın bı beş dakika uğrayıp çık derim eskisi gibi değil artık hastalıklar kol geziyo ben açık alanlara çıkarıyorum kapalı alanlara yok bayramda bile memlekete gitmedim kalabalık olur insanlar anlamiyo aliyolar öperler falan kimseyle uğraşamam
Canım emdikten sonra gazini alınca fışkırır tarzda kusma olmuyor bide dediğin gibi emdikten sonra bir süre eğimli yatırıyorum kusma olayı daha az oluyor öyle ama günlük kusma oluyor hep ne yazık kiBizim 1 kez oldu öyle, ama gün içerisinde normal 1-2 kere kusması oluyor yeni yeni başladı. Sanırım fazla geldiğinde oluyor, ama çok sık ağızdan burundan fışkırmalı kusma oluyorsa reflü belirtisiymiş. Emzirirken ve yatırırken hafif eğimli yatırmayı denedin mi ?
Sarılık olmasın diye ne yaptın ? Benimki de 2 kez oldu şuan iyi ama bende dikkat edeyimBen hala yakıyorum ışığı canım ama sarılık riskinden dolayı açık bırakıyorum ben. Şu an evde kendi kendimize bitirdik sarılığı çok şükür ama yine de risk olmasın diye kırkına kadar da açık bırakmayı düşünüyorum
Bugün bize uyku yok canım kaynım askere gidiyor kaynanam gile gidiyorum küçük olan otobüs de uyudu dememle ağlamaya başladıO yapmasa bile sen söyle canım, bazen söylemek gerekiyor. Umarım gün içinde biraz dinlenirsin uykusuzluk çok zor, benimki de hep mızmız bu saat oldu hala derin uyku yapmadı
Şimdi büyük görümcem durmaz zaten öper kaç oldu gitmemiz kaynanam gile kalabalıktan çok sıcak zorluyor orda beniBen aşı olmadan kalabalık ortamlara sokmak istemiyorum bence kalabalık yerlerde bulunmayın bı beş dakika uğrayıp çık derim eskisi gibi değil artık hastalıklar kol geziyo ben açık alanlara çıkarıyorum kapalı alanlara yok bayramda bile memlekete gitmedim kalabalık olur insanlar anlamiyo aliyolar öperler falan kimseyle uğraşamam
Allah kolaylık versin canım, bebişe dikkat et çok da kimseye vermeBugün bize uyku yok canım kaynım askere gidiyor kaynanam gile gidiyorum küçük olan otobüs de uyudu dememle ağlamaya başladı
Keşke gitmesen bizimkilerde gel diyolar koydekiler görsün bebeği eşim ikinciyi gitti tartıştık ben gitmedim biliyorum olacakları el kadar bebek elden ele ne gerek var bide eminim öpen olur iyice sinir olurumŞimdi büyük görümcem durmaz zaten öper kaç oldu gitmemiz kaynanam gile kalabalıktan çok sıcak zorluyor orda beni
Allah kolaylık versin canım, bebişe dikkat et çok da kimseye verme
Uyutup diğer odaya bıraktım kendini zaten içerde vantilatör çalışıyor onun rüzgarından hasta olur ne olduysa birden çığlık çığlığa ağladı sesi çok algılamaz diyorlar ama çocuklar müzik açtı ondan mı ağladı acabaKeşke gitmesen bizimkilerde gel diyolar koydekiler görsün bebeği eşim ikinciyi gitti tartıştık ben gitmedim biliyorum olacakları el kadar bebek elden ele ne gerek var bide eminim öpen olur iyice sinir olurum
Sık sok emzirmeye devam ediyorum canım, gündüzleri gün ışığında zaten hep geceleri de floresanlı beyaz lambamızı açık tutuyorum. Bide kendim günde bir bardak pekmezli su içiyorum. Bunlar dışında yaptığım bir şey yokSarılık olmasın diye ne yaptın ? Benimki de 2 kez oldu şuan iyi ama bende dikkat edeyim
Öyle diyorlar da sesi algılıyor bebekler bence ya. Benimki 17 günlük şu an birazcık bir yüksek seste titriyor ya da yüzünü buruşturup ağlamaya başlıyorUyutup diğer odaya bıraktım kendini zaten içerde vantilatör çalışıyor onun rüzgarından hasta olur ne olduysa birden çığlık çığlığa ağladı sesi çok algılamaz diyorlar ama çocuklar müzik açtı ondan mı ağladı acaba
Bizimki yarın 1 aylık oluyor bayağı işitiyor öyle diyenlere sağır mı çocuk diyorum kızıyorlarÖyle diyorlar da sesi algılıyor bebekler bence ya. Benimki 17 günlük şu an birazcık bir yüksek seste titriyor ya da yüzünü buruşturup ağlamaya başlıyor
Kulak asma canım herbokologlar çok olurBizimki yarın 1 aylık oluyor bayağı işitiyor öyle diyenlere sağır mı çocuk diyorum kızıyorlar
Sancı vs girdiyse ondan da ağlamış olabilir canım, ve sesi algılar tabiki korkmuş da olabilirUyutup diğer odaya bıraktım kendini zaten içerde vantilatör çalışıyor onun rüzgarından hasta olur ne olduysa birden çığlık çığlığa ağladı sesi çok algılamaz diyorlar ama çocuklar müzik açtı ondan mı ağladı acaba
Valla benimki sesten uyaniyo duyuyorlar benceUyutup diğer odaya bıraktım kendini zaten içerde vantilatör çalışıyor onun rüzgarından hasta olur ne olduysa birden çığlık çığlığa ağladı sesi çok algılamaz diyorlar ama çocuklar müzik açtı ondan mı ağladı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?