- 25 Ekim 2022
- 1.144
- 921
- 73
- 30
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #32.601
Benimki net kahverengiKızlar bebişlerinizin gözleri ne renk ya. Biz 2 aylık olmak üzereyiz hala gri ışıkta buz mavisi gibi oluyor değişik. hangi renge döner çok merak ediyorum
Bir takip et bence, gurultudan sonra gaz ya da kaka var mı. Biz de genelde öyle oluyor emzirirken sindirim sistemi de çalışıyor sanırımAyy bende doymuyor aç diye mama veriyorum emzirdikten sonra
Hala net değil bizim kahve gibi ama hareli gibi de anlaşılmıyor henüz, sanırım kahve ya da ela olacakKızlar bebişlerinizin gözleri ne renk ya. Biz 2 aylık olmak üzereyiz hala gri ışıkta buz mavisi gibi oluyor değişik. hangi renge döner çok merak ediyorum
bizim de 4 Temmuz da aşılar, sanırım bu aşılar biraz ateş filan yapıyor inşallah kolay atlatırlarBizim o 3.ayda yapılacak sanırım doktorla henüz konuşmadık o yüzden. 25 inde ilk aşılarımız olacak korkuyorum inşallah sorunsuz atlatırız.
Bizim doktor da ilki için baxsero yu söyledi diğer doz iÇinde aşağıdakilerdrn birini seçin dedi. 15. Haftaya kadar yapılması gerekiyormuş ilk dozun daha zaman var bakalım. Herhangi bir yan etkisi olmuş muydu ?Kızımda bexsero ve nimenrix olmuştuk. Oglumda da muhtemelen aynıları olur. Ama zamanı ile ilgili bir şey demedi doktorumuz. Şu an 37 günlük oğlum.
1 yaşına kadar anca oturuyor renk diyorlarHala net değil bizim kahve gibi ama hareli gibi de anlaşılmıyor henüz, sanırım kahve ya da ela olacak
Abartmıyorum tam saat 6 dan beri mememde. Uyuyor, kolumda hiçbir şey yapmıyorum 2 dk sonra uyanıp saçını başını yoluyor hırsla. Bu atak bir geldi gitmedi ne atakmış anlamadım. 45 günlük oldu ben daha geçiremedim bu atağıKızlar 5. Hafta atağını nasıl geçirdiniz geceden beri gögsümde elim kolum tutmuyor
Valla ben büyük oğlanda 8 ay damla kullandım onda da çok çektim görümcelerim payoşan otu var onu iç dedi acı Bi ot çocuğa da içir diyorlar siz bilir misiniz o otu belki farklı Bi adı vardır sizin oralardaKıyamam ben bunlara yabenimki de gazdan ağlayıp duruyor, okadar da şey yapıyorum çıkartıyor ama yinede var demek ki nezmana geçer bu dönem
O kadar sürmüyor ya kardeşim 6 aylıkken göz rengi saç rengi filan netleşmişti. Benim kızın muhtemelen kahve olacak babasının kopyası ama gözleri ona benzemeyecek gibi. Vücudu kolları bacakları süt gibi beyaz yüzü esmer hala beyaz tenli mi esmer mi anlayamadım1 yaşına kadar anca oturuyor renk diyorlar
Biz de eşimle kahverengi gözlüyüz ama iki tarafta da renkli gözlü çok var o nedenle olabilir diye bekliyorumO kadar sürmüyor ya kardeşim 6 aylıkken göz rengi saç rengi filan netleşmişti. Benim kızın muhtemelen kahve olacak babasının kopyası ama gözleri ona benzemeyecek gibi. Vücudu kolları bacakları süt gibi beyaz yüzü esmer hala beyaz tenli mi esmer mi anlayamadım
Benim oğlan 7 gündür kaka yapmıyor 10 güne kadar normal dediler bekliyoruz bakalım, ama gaz çıkarıyor sanırım hemen değil de sonrasında sBir takip et bence, gurultudan sonra gaz ya da kaka var mı. Biz de genelde öyle oluyor emzirirken sindirim sistemi de çalışıyor sanırım
Otun ismini hiç duymadım canım ama bebeğine bişey içirme bence daha çok küçük, gazı gidecek diye başka yerine zarar vermeValla ben büyük oğlanda 8 ay damla kullandım onda da çok çektim görümcelerim payoşan otu var onu iç dedi acı Bi ot çocuğa da içir diyorlar siz bilir misiniz o otu belki farklı Bi adı vardır sizin oralarda
Bizim iki taraftada hep ela göz, ben kahveyim ama eşim ve benim ailem ela bakalım ne çıkacakBiz de eşimle kahverengi gözlüyüz ama iki tarafta da renkli gözlü çok var o nedenle olabilir diye bekliyorum
Bebekler 6 aya kadar ek olarak su bile verilmiyor, Ek gıdaya geçerken bile az az tadım yaparak veriliyor . alerji vs durumu olursa Allah korusun el kadar bebek. Bir şey vermeden önce doktora danış mutlaka.Valla ben büyük oğlanda 8 ay damla kullandım onda da çok çektim görümcelerim payoşan otu var onu iç dedi acı Bi ot çocuğa da içir diyorlar siz bilir misiniz o otu belki farklı Bi adı vardır sizin oralarda
Vallahi ya birde meme de uyuyor yatağa koyduğum an uyanıyor ben bazen doymuyor mu diye düşünüyorum vallane olacak bu bebişlerin bu halleribizimki de o şekilde ağzı aranıyor sürekli tok olmasına rağmen, sanırım bu bebişler emme hissine aşıklar
Kızlar bebeğim şuan sadece meme istiyor aç değil uyumuyor da sadece meme de olmak istiyor kollarım yoruldu çok uykum varVallahi ya birde meme de uyuyor yatağa koyduğum an uyanıyor ben bazen doymuyor mu diye düşünüyorum valla
Benimki sürekli kendini uyandırıyordu ıkınıp yüzünü filan mıncıklıyordu yarım kundak almıştım onunla kundak yaptım uyudu 2 saat oldu. Böyle bir huzursuzluğu varsa dene belki faydası olurKızlar bebeğim şuan sadece meme istiyor aç değil uyumuyor da sadece meme de olmak istiyor kollarım yoruldu çok uykum var
Kundakladım canım kucağıma aldım pış pış yaptım yinede uyumadı boynumu emiyorBenimki sürekli kendini uyandırıyordu ıkınıp yüzünü filan mıncıklıyordu yarım kundak almıştım onunla kundak yaptım uyudu 2 saat oldu. Böyle bir huzursuzluğu varsa dene belki faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?