2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar bebişlerinizin gözleri ne renk ya. Biz 2 aylık olmak üzereyiz hala gri ışıkta buz mavisi gibi oluyor değişik. hangi renge döner çok merak ediyorum
Hala net değil bizim kahve gibi ama hareli gibi de anlaşılmıyor henüz, sanırım kahve ya da ela olacak

Kızımda bexsero ve nimenrix olmuştuk. Oglumda da muhtemelen aynıları olur. Ama zamanı ile ilgili bir şey demedi doktorumuz. Şu an 37 günlük oğlum.
Bizim doktor da ilki için baxsero yu söyledi diğer doz iÇinde aşağıdakilerdrn birini seçin dedi. 15. Haftaya kadar yapılması gerekiyormuş ilk dozun daha zaman var bakalım. Herhangi bir yan etkisi olmuş muydu ?

Kızlar 5. Hafta atağını nasıl geçirdiniz geceden beri gögsümde elim kolum tutmuyor
Abartmıyorum tam saat 6 dan beri mememde. Uyuyor, kolumda hiçbir şey yapmıyorum 2 dk sonra uyanıp saçını başını yoluyor hırsla. Bu atak bir geldi gitmedi ne atakmış anlamadım. 45 günlük oldu ben daha geçiremedim bu atağı

Kıyamam ben bunlara ya benimki de gazdan ağlayıp duruyor, okadar da şey yapıyorum çıkartıyor ama yinede var demek ki nezmana geçer bu dönem
Valla ben büyük oğlanda 8 ay damla kullandım onda da çok çektim görümcelerim payoşan otu var onu iç dedi acı Bi ot çocuğa da içir diyorlar siz bilir misiniz o otu belki farklı Bi adı vardır sizin oralarda

1 yaşına kadar anca oturuyor renk diyorlar
O kadar sürmüyor ya kardeşim 6 aylıkken göz rengi saç rengi filan netleşmişti. Benim kızın muhtemelen kahve olacak babasının kopyası ama gözleri ona benzemeyecek gibi. Vücudu kolları bacakları süt gibi beyaz yüzü esmer hala beyaz tenli mi esmer mi anlayamadım

Biz de eşimle kahverengi gözlüyüz ama iki tarafta da renkli gözlü çok var o nedenle olabilir diye bekliyorum

Otun ismini hiç duymadım canım ama bebeğine bişey içirme bence daha çok küçük, gazı gidecek diye başka yerine zarar verme

Biz de eşimle kahverengi gözlüyüz ama iki tarafta da renkli gözlü çok var o nedenle olabilir diye bekliyorum
Bizim iki taraftada hep ela göz, ben kahveyim ama eşim ve benim ailem ela bakalım ne çıkacak yarın göz muayenesine gidicez sağlıklı olsun da artık ne çıkarsa

Bebekler 6 aya kadar ek olarak su bile verilmiyor, Ek gıdaya geçerken bile az az tadım yaparak veriliyor . alerji vs durumu olursa Allah korusun el kadar bebek. Bir şey vermeden önce doktora danış mutlaka.

Kızlar bebeğim şuan sadece meme istiyor aç değil uyumuyor da sadece meme de olmak istiyor kollarım yoruldu çok uykum var
Benimki sürekli kendini uyandırıyordu ıkınıp yüzünü filan mıncıklıyordu yarım kundak almıştım onunla kundak yaptım uyudu 2 saat oldu. Böyle bir huzursuzluğu varsa dene belki faydası olur

Kızlar doğum parasına başvuran oldu mu ? Şu 5 yıllık her ay 5000₺ verilecek olandan bahsediyorum. Nereden yapılıyor ? E devletten bakayım dedim ama o bi seferlik olan 600₺ başvurusu çıkıyor diğeri çıkmıyor nerden yaptınız ?

Benimki sürekli kendini uyandırıyordu ıkınıp yüzünü filan mıncıklıyordu yarım kundak almıştım onunla kundak yaptım uyudu 2 saat oldu. Böyle bir huzursuzluğu varsa dene belki faydası olur
Kundakladım canım kucağıma aldım pış pış yaptım yinede uyumadı boynumu emiyor babası aldı beyaz gürültü açtık yeni yeni gözleri dalıyor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…