2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Menenjit aşısı yaptıran ya da yaptıracak olan var mı ? Bir kaç çeşidi var Dr yazdı araştırın siz hangisini tercih ederseniz dedi de hiçbir fikrim yok
Bizim o 3.ayda yapılacak sanırım doktorla henüz konuşmadık o yüzden. 25 inde ilk aşılarımız olacak korkuyorum inşallah sorunsuz atlatırız.

Bizim o 3.ayda yapılacak sanırım doktorla henüz konuşmadık o yüzden. 25 inde ilk aşılarımız olacak korkuyorum inşallah sorunsuz atlatırız.
En geç 3 ay 10 günlükken yapılıyormuş sanırım, ilk işaretli olan yapılıyormuş 2. De alttakilerden biri olabilir dedi

Eklentiler

• image.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar doktoruna hediye alan ya da alacak olan var mı? Ben diğer hafta 40’ımızdan sonra kontrole gideceğim ve hediye almayı düşünüyorum. Çiçek çok mu basit olur? Önerilere açığım Doktorum kadın bu arada

Sancı vs girdiyse ondan da ağlamış olabilir canım, ve sesi algılar tabiki korkmuş da olabilir
Sancı çok ya Bi de burası cadde üstü ses çok bizimki de öyle de 5. Kata fazla ses gelmiyor sessiz yerde büyüyor sese de gelince korkuyor

Canım biz stanley termos, çekirdek kahve ve baileys aldık böyle bir takım gibi oldu uyumlu olduğunu düşünüyorum. termos güzel bir hediye bence düşünebilirsin

Sancı çok ya Bi de burası cadde üstü ses çok bizimki de öyle de 5. Kata fazla ses gelmiyor sessiz yerde büyüyor sese de gelince korkuyor
Sen onlara bakma canım bebek diye ses duymuyor olur mu hiç, öyle olsa niye beyaz gürültü vs. Açın diyecekler yada tık sese niye uyanacaklar. Bu dönem de herşeye korkuyorlar zaten ya sesten yada sancıdan öyle ağlamıştır

Sancıdan ağlıyor kuzum çok fena ağlıyor ama ya evde böyle değil

En geç 3 ay 10 günlükken yapılıyormuş sanırım, ilk işaretli olan yapılıyormuş 2. De alttakilerden biri olabilir dedi
Kızımda bexsero ve nimenrix olmuştuk. Oglumda da muhtemelen aynıları olur. Ama zamanı ile ilgili bir şey demedi doktorumuz. Şu an 37 günlük oğlum.

Kızlar bebişlerinizin gözleri ne renk ya. Biz 2 aylık olmak üzereyiz hala gri ışıkta buz mavisi gibi oluyor değişik. hangi renge döner çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…