2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Gerçekten ben sinirlendim burada seni düşünemiyorum… Ne gerizekalı düşüncesiz insanlar var
Hiç sorma benim şöyle benim böyle zaten mama vermek zorunda kalıyorum diye üzülüyordum iyice depresyona soktular beni şimdi düzeldi günde 2 kez veriyorum kalanını emziriypeum ama azıcık onlara takılsam tekrar azalacak yani sütüm. Kimse bir değil maalesef hiçbir şey de çözümsüz değil ama destek olmak güzel konuşmak varken moral bozdular sürekli… Üstelik sadece süt vs konusunda da değil eşimle birbirimize düştük geçen hafta beni doldurdular doldurdular evi terletme noktasına geldim ailelerin yanında birbirimize girdik sonra eşim siz karışmayın diye bağırınca herkes kaçıştı gittiklerinden beri sorun yok Allah’a şükür… tabi yine saygısız biz olduk orası ayrı

Siz kv aynı memlekette misiniz
Benimki şükür öyle şeyler demez ama yine de iyide olsa birinin ben sormadan akıl vermesi beni sinir ediyo
Evet 10 dk mesafe var aramızda Sadece bebekle ilgili de değil 1 hafta burdaydı eşimle birbirimize girdik. Benimki fenadır beni de hiç sevmez şuan gitsem 16 günlük bebekle kına yakar o derece

Evet 10 dk mesafe var aramızda Sadece bebekle ilgili de değil 1 hafta burdaydı eşimle birbirimize girdik. Benimki fenadır beni de hiç sevmez şuan gitsem 16 günlük bebekle kına yakar o derece
Cesaret vermeyin hiç karışmasın
Ben anneme de kvde şey demiştim sizler çocuk büyüttünüz tecrübe ettiniz hevesinizi aldınız şimdi sıra bende

Burda öyle biyer yokki börek falan sadece hamburger pizzacı onlar gözüküyor

Kozlar bebeğin 40ı çıkana kadar yattığı odanın ışığı kapatılmaz diyorlar doğru mu
Albastı filan muhabbeti mi, yok ya kapatmak istiyorsan kapat da kontrol etmek için gece lambası ok bence. Gece lambası ile yatıyoruz biz, uyanıp kontrol ediyorum arada o yüzden kapatmıyorum lambayı ama loş karanlık bir ortamda uyutuyorum.

Kozlar bebeğin 40ı çıkana kadar yattığı odanın ışığı kapatılmaz diyorlar doğru mu
Yok canım ya inanma. Ben de akşam olunca Los ışık açıyorum. Gözleri de rahatsız oluyor zaten.

Ayy bu bebeler neden böyle öbürleri emzirince sıkıntıları yoksa uyurdu bu sürekli kucakta memede uyumuyo resmen
Yaa hiç deme. Diyorum ikizlerim ne sakin mülayim bebekermis. Yeni jenerasyon bomba bomba

Emzirip gaz çıkarsın diye babasına kitledim bugün, adamın burnunu emmeye çalışıyordu aç bu aç diyor heee aç
ne olacak bu bebişlerin bu halleri bizimki de o şekilde ağzı aranıyor sürekli tok olmasına rağmen, sanırım bu bebişler emme hissine aşıklar

Dün oğluş durmadığı için yorulmuştum uyuyunca bende yattım belki geri uyanır diye eşimle büyük oğlum benden önce içerde uyumuştu zaten bulaşıkları yıkama fırsatım olmamıştı çay bardakları bile içerde kalmıştı 3 de bebiş uyandı emzirdim içeriye bakmaya kalktım herşey bıraktığım gibi kalmış normalde bulaşık kalırsa eşim sinir olur yıkamıştır diye düşündüm bu saatte kalkıp bulaşık yıkadım sabah yine durmazsa vaktim olmaz diye eşime sinir oldum canı isterse yapıyor etrafı topluyor yorgun olduğumu gördüğü halde yapmamış

Ben hala yakıyorum ışığı canım ama sarılık riskinden dolayı açık bırakıyorum ben. Şu an evde kendi kendimize bitirdik sarılığı çok şükür ama yine de risk olmasın diye kırkına kadar da açık bırakmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…