2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kızlar bebeğim dün 2.ay aşılarını oldu dün bişey yoktu ama bugün çok huysuz, gece uykusu zaten pek yoktu ama bugün gündüz de doğru düzgün uyumadı ve sürekli ağlıyor, büyük ihtimal Bi yeri felan ağrıyor huzursuz

Lohusalık sürecinizde en nefret ettğiniz cümle neydi kızlar benimki “aç bu çocuk” ayy annemde kayınvalidemde ilk 15 gün sürekli bunu söylediler
Elleri ayakları soğuk üşüyor bu çocuk yok burnunun ucu soğuk hasta olacak neden tek kat giydi şapkası nerde çorap giydir falan filan bilimsel açıklama yapınca aman biz şu kadar çocuk büyüttük biz bilmiyoruz zaten triplerine giriyorlar bezdumm

Bizimki pes etti artık . Koydum yatağına kolları açmış baygın halde inşallah bir kaç saat uyur. Sürekli emdiği için deli gibi süt üretiyorum ya mastit olcam bu gidişle
Bende tam uyudu bende yatayım dedim birden çığlık çığlığa ağlamaya başladı evde emzik vardı güzel güzel emmeye başladı 3 dk sürmeden ona da ağladı ağzına bişey gitmedi tabii Bi bayılsa bende bayılacağım büyük oğlan uyudu

Bizde de çok emdiği zamanlarda oluyor canım ben fazlasını çıkardığını düşünüyorum. Endişelenecek bir şey yok bence. İnstagramda görmüştüm ya bebek fazla emmiştir ya da reflüsü vardır diyor. Emzirdikten sonra hemen uzatmadım biraz kucağımda oyaladım sonra uzandırayım belki reflüdür dedim ama daha kucağımdayken yine kustu benim minik o yüzden ben reflüye ihtimal vermedim

Bizde de arada oluyor canım ilk kustuğunda baya korkmuştum doktor kesik kesik kokulu vs kusmadığı sürece fazlasını kusar endişelenme her bebek kusabilir dedi, doyduklarını anlamıyorlar memede kalmak istedikleri için çok emiyorlar sonra kusuyorlar dedi

Ay bıktırdılar benim çevremdeki yaşlılar su verdin mi çocuk susuz bi çay kaşığı su ver diye tutturuyo hdhsja tabi vermiyorum ama sürekli şunu yedir şunu içir gibi akıllar veriyolar

Benim oğlumda çok kusuyor kızlar hatta ağzından burnundan fışkırır gibi kusuyor bundan dolayı doktora götürdüm kilo alımı iyi muhtemelen ya fazla alıyor sütü yada gaz çıkarırken ağızdan sütle çıkıyor dedi en kötü ihtimal reflü benim kızımda çok kustu hatta nerdeyse bı yaşına kadar kusmustu artık içimiz bulanmisti kusmasindan buda böyle olacak galiba

Lohusalık sürecinizde en nefret ettğiniz cümle neydi kızlar benimki “aç bu çocuk” ayy annemde kayınvalidemde ilk 15 gün sürekli bunu söylediler
Aynen… Birde insanların gelip benim sütüm fışkırıyordu demesi, kvnin üstündeki komşu doğum yaptı (3.çocuğu) ayy bir görsen nasıl emiyor diyor ben çok zorlandım başlarda sütüm de yeterli değildi daha yeni yeni düzelmeye başladı zaten kötü olan birşeyi moral bozarak daha da kötü yaptılar sağolsunlar

Bizim 1 kez oldu öyle, ama gün içerisinde normal 1-2 kere kusması oluyor yeni yeni başladı. Sanırım fazla geldiğinde oluyor, ama çok sık ağızdan burundan fışkırmalı kusma oluyorsa reflü belirtisiymiş. Emzirirken ve yatırırken hafif eğimli yatırmayı denedin mi ?

Siz kv aynı memlekette misiniz
Benimki şükür öyle şeyler demez ama yine de iyide olsa birinin ben sormadan akıl vermesi beni sinir ediyo

Gerçekten ben sinirlendim burada seni düşünemiyorum… Ne gerizekalı düşüncesiz insanlar var

Bizim de öyle fazla geldi herhalde… Sonra bir daha olmadı gün içinde zaten. Sağolun canım kızlar

Siz kv aynı memlekette misiniz
Benimki şükür öyle şeyler demez ama yine de iyide olsa birinin ben sormadan akıl vermesi beni sinir ediyo
Sen emzir o zaman desene. Benimki çocuk olduktan sonra memem kaşınmaya başladı dedi. Elinizden gelse emzireceksiniz süt gelecek herhalde dedim Bida bir şey diyemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…