2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Kaç saattir paşayı uyutmaya çalışıyorum ya bir aylık oldu diye şımardı herhalde ben yatırıyorum o uyanıp ağlıyor fasulye yedim ama yer yemez rahatsız etmez herhalde

Valla az önce emdi kustu geri emiyor :) hayır kusuyorsun niye emiyorsun yazık süte :) Ne zaman düzelir bu durum bilmiyorum ama umarım çok uzun sürmez gerçekten hiçbir iş yapamaz durumda oluyor çünkü insan
Bizimki de akşamdan beri uyumuyor, meme istiyor sonra da memeyle Bi kavga ediyor anlamıyorum, inşallah uyur uykusuzum

Arkadaşlar olur da gece kendi uyanmazsa kaç saat kadar uyumasına müsade ediyosunuz. Dün 1 ay kontrolümüz vardı ama unuttum sormayı. Kilo alımı falan iyi.

Mustela işe yaramazsa onu deneyeyim canım teşekkür ederim.

Teşekkür ederim

Arkadaşlar olur da gece kendi uyanmazsa kaç saat kadar uyumasına müsade ediyosunuz. Dün 1 ay kontrolümüz vardı ama unuttum sormayı. Kilo alımı falan iyi.
40 günlük bebekte 3-4 saat demıstı doktor. Sizinki de hemen hemen bu sekılde olabılır

Valla ben doğduğundan beri hiç saate bakmadım ne zaman uyandıysa o zaman emzirdim bugün 12 yi geçmişti uyuduğu tam bakmadım saate 4 de ses verdi ona uyandım ses vermese daha uyurduk herhalde aklıma gelirse bende bugün sorarım doktora

Valla 3 saatte bir geceleri 2 saatte bir gündüzleri diyorlar bende öyle yapıyorum bazen bende uyuyakalırsam sapma olabiliyor 1-2 saat ama genelde uyumadığı için sorun olmuyor

Bizim doktor 6 saate kadar uyuyabilir filan dedi ama pazartesi 1. Ay kontörlünde ama açıkçası bana çok geliyor 3-4 saatte bir uyandırıyorum

Kızlar günaydın. Bebisler uyanıkken nasıllar? Yani bizim genelde 4 5 arası uyanış en geç 12 de ilk derin uyuma oluyor ama o arada sürekli bir mızmızlik. Sohbet şarkı kartlar sesli kitaplar vs ile zaman gecirmeye çalışıyorum ama geneli mizmizlama... Ne istediği belli değil. Ayy fenalardayim

Günaydıın,
Bizimkisi yeni uyandıysa, uykusunu almış ve karnı toksa genelde sakin. Park yatağın kenarına siyah beyaz resimler astık, ayna filan da var. Onlarla kendince konuşuyo, onlara bağırıyo filan. emzik verince daha sakinliyo.
Bizimki max 3-4 şarkı dinleyebiliyo, sonra çok yoruluyo ve bağırmaya başlıyo. Belki sizinki de çok yoruluyordur, biraz yatağında kendi başına dikkatini çeken bi oyuncak veya siyah beyaz resim ile bırakıp uzaktan gözleyin bakalım.

Aynısını yapıyorum. Beşiğin tam gorecegi kısma siyah beyaz kartlarini aynasını yerlestirdim. Yokkk onlarlada kavgalı Meme veriyorum kavga emzik zaten hiç kabul etmiyor ta kı uykusuzluktan bayilana kadar. Bu günler de geçer elbet diye diye gün geçiriyorum. Onun sakin olduğu istediği tek şey kucagim

Günaydın, benim kızım tam bir cadı dün sabah 6 gibi uyandık gece 10 du derin uyuduğunda. Bütün gün mızmız 5-10 dk anca uyudu. Meme dışında çığlık atarak ağlıyordu. Asla kendi başına vakit geçirmiyor hep bir ilgi olacak kart kitap filan hiçbirşey gözü görmüyor sadece meme

Yazıları şöyle bir okudum da acaba benim oğlan çok mu uykucu ya meme içip en fazla 45 dk dayanıyor uykuya o da mızmızlı çok uykusu varsa ödemeyle kavga ediyor ağlıyor atıyor ağzından ama istiyor yine ağlıyor kriz geçiyoruz karşılıklı 1 ay kontrolünde 2660dan 4660 kilo 49cmden 55 cm olmuş solucan kadar doğmuştu şimdi ayıcık oldu ama doğduğunda Allahım ben ne doğurdum tövbe estağfurullah çektim ama şimdi çok güzel kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…