2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ama hep duauncesız olacaklar malesefçok nadır dusuncelısı... Aynen bılsın bencede. Zaman gelır o söyler aılesıne.

Canım aynisini yaşıyorum maalesef. Ve ilk dogumda da yaşamıştım. Zamanla geçiyor. Ben yürüyüşe başladım daha çabuk toparlıyor vücut o zaman.
40 ım cıktı dün bir önceki gün oldum. Bende korunarak kaldım çok riskli o yüzden spiral şart bana da.
3. Bebekler hep sürpriz olmuş sanırım

Ayy sizleri okudukça kayınvalideme sarılıp öpmek istedim inanın. Şuan sağolsun en büyük destekcim. Eşin mi KV mi deseler annesini seçerim. O kadar

mayısta ilk doğumunu yapmış ve doğum yardımını almamış olanlar varsa meraktan 144 ü aradım başvurunuz alınmış onaylanmış ödeme için işlem bekleniyor size bilgi gelecek dedi müşteri temsilcisi. Herkesin aynı anda yatmıyormuş , ay sonları yapılıyormuş ödemeler.

Bu arada arkadaşlar libidonuza hayranım benim kuşum öldü sanirım
Ayy benimde yaaa. Kocadan kaçış planlarinda ustalastim
Ben bugün bankaya ugruycam. Size haber veririm

Benimki de hep 4-5te uyanıyo sabah
Sizin iki bebişle daha zor tabii
4 de uyandı yanındaki yastıkla konuşuyordu namaz kıldım ettim diyene kadar 5 oldu ondan sonra da zaten 1 er saatlik uykusu oldu bitti hala doğru düzgün uyutamadım

Kızlar siz ev işlerini nasıl yapıyorsunuz ya eşimin kuzeni gil aradı akşama size geleceğiz diye küçük bey bugün uyumamakta ısrar ediyor kalkıp evi süpüreyim dedim odayı ve koridoru süpürdüm hafif mızlıyordu mutfağı yapıp öyle bakayım dedim geldim ki ağlamaktan çatlamış resmen mosmor olmuş akşam yapacaktım daha eşim evdeyken çocuklara bakar diye misafir çıkınca mecbur şimdi yapmalıyım uyusaydı belki ağlamazdım herkesin çocuğu süpürge sesinde uyur benim çocuklarım ağlıyor diğer oğlumda hiç yaptırmazdı bana

Benim doğum yardımı başvurusunda onaylanmış yazıyor. Ödeme listesinde de görünüyo. Ama şöyle bişey var ben ilk edevletten yaptım başvuruyu iptal etmiştim o onaylanmış. İkinci kez tekrar yapmıştım uygulama indirip onda değerlendirme bekliyor yazıyor hala

Ah tamam şimdi anladım canım. Geçmiş olsun büyüdükçe düzelir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…