- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #33.521
Ay çok güzel maşallah, bizim bunu yapmamız imkansız geliyor şuan özellikle geceleri çok kalkıyor, akşam 6 dan sonra gece 12 1 e kadar hiç uyumuyor nerdeyse o saatten sonrada 7 ye kadar 3 4 defa kalkıyorDünden örnek vereyim
Öğlen 11e kadar uyuyup uyandık
13.00de uyuttum 14.00da uyandı (kapıyı falan çalan oldu uykusu bölündü)
Birkaç kere rahatsız edildiği için geri uykuya dönmesi zor oldu.
18.00de uyudu 00.00’da uyandı
01.00de uyudu 05.00’da uyandı
05.00-07.00 ye kadar biraz emdi biraz uyudu
07.00’de uyandı tamamen tekrar emdi şimdi uyutmaya çalışıyorum
Benimki de hep 4-5te uyanıyo sabahBizimde dün 40 ı mız çıktı dün gün boyu uyudu bugün sabah 4 den beri Bi uyu Bi uyan helak oldum gözüm açılmıyor büyük oğlum 6 buçukta uyandı şuan sinirlerimi zorluyor deli olacağım küçükten çok büyük mızmız telefonu bana ver diye mızlıyor televizyonda ne güzel çizgi film oynarken bakmıyor illa telefonu alacak
Dr gittim muaneye kızım durmadı sağolsun soramadım adet olana kadar emzirenler için iğne hap varmı diye kaldı öyleBi takip et günleri bakalım canım, hemen olmasaydık iyiydi Ya
Anladım canım bizde o düzeni oluştururuz inşallah, sizinki de değişmesin hep böyle güzel ilerlesinUyku düzeni kurmamda en büyük yardımcım süt sağmak oldu.
Emziriyorum sonra sağdığımı 100-120 cc yi veriyorum sonra hemen gazını çıkarıp sallamaya başlıyorum. Uzun uykuları olunca risk vs. oluşturur mu şekeri düşer mi diye doktorumuzla görüştüm bebişi gördü bebeğin gayet iyi olduğunu zaten normalinin bu olduğunu uyuduğu zaman uyandırmamam gerektiğini söyledi.
Bebişiniz kaç günlük?Ay çok güzel maşallah, bizim bunu yapmamız imkansız geliyor şuan özellikle geceleri çok kalkıyor, akşam 6 dan sonra gece 12 1 e kadar hiç uyumuyor nerdeyse o saatten sonrada 7 ye kadar 3 4 defa kalkıyor
Ben doğum kontrol hapı kullanacam spiral taktırasıya kadar çünkü çok yoğun kanama oluyor hemde mide bulantısı ishal oluyor, emzirenler için de var hapDr gittim muaneye kızım durmadı sağolsun soramadım adet olana kadar emzirenler için iğne hap varmı diye kaldı öyle
Hangi makine canım birde sağımı 4 saat uyuduğu aralıkta mi yapıyorsunUyku düzeni kurmamda en büyük yardımcım süt sağmak oldu.
Emziriyorum sonra sağdığımı 100-120 cc yi veriyorum sonra hemen gazını çıkarıp sallamaya başlıyorum. Uzun uykuları olunca risk vs. oluşturur mu şekeri düşer mi diye doktorumuzla görüştüm bebişi gördü bebeğin gayet iyi olduğunu zaten normalinin bu olduğunu uyuduğu zaman uyandırmamam gerektiğini söyledi.
Hemen kullaniliyomu bugün alsak başlasak oluyomuBen doğum kontrol hapı kullanacam spiral taktırasıya kadar çünkü çok yoğun kanama oluyor hemde mide bulantısı ishal oluyor, emzirenler için de var hap
Düzeltilmiş 34 günlük canım, benim süt çok fazla geliyor canım hatta ağzından dışarı akıyor doyamaması değil de gaz sancısı geliyor uyanıyor ve kucak istiyor, kucağımızda uyuyor bırakınca uyanıyorHangi makine canım birde sağımı 4 saat uyuduğu aralıkta mi
Oluyor canım ama doktorun önerdiğini al hemen kullanabilirsinHemen kullaniliyomu bugün alsak başlasak oluyomu
Düzeltilmiş 34 günlük canım, benim süt çok fazla geliyor canım hatta ağzından dışarı akıyor doyamaması değil de gaz sancısı geliyor uyanıyor ve kucak istiyor, kucağımızda uyuyor bırakınca uyanıyorBebişiniz kaç günlük?
18den gece 1e kadar uyumuyor.
1den sabah 7ye kadar 3-4 defa kalkıyorsa bence ya sancısı vardır ya da tam doymadığından derin uykuya geçemiyordur bence. Sağım yapıp gece sağdığın süt vermeyi dene bence canım
Bu dr neden bana önermedi ozaman aman ya sinir oldumOluyor canım ama doktorun önerdiğini al hemen kullanabilirsin
markası philips, göğsüm doldukça sağıyorum canım 3saati geçmemeye çalışıyorum. Sağacağım zaman bebeğim uyanıyorsa sağmayıp emziriyorumHangi makine canım birde sağımı 4 saat uyuduğu aralıkta mi yapıyorsun
Kendin Bi sorabilirsin canım ama kullanılıyor yani, içinde progesteron içeren doğum kontrol hapları var onları veriyorlarBu dr neden bana önermedi ozaman aman ya sinir oldum
Öyle yapıyım bariKendin Bi sorabilirsin canım ama kullanılıyor yani, içinde progesteron içeren doğum kontrol hapları var onları veriyorlar
Maşallaahh canım amaa senin bebiş biraz daha küçük daha erken o düzene ben 50 günlük gibi düşündüm seni deDüzeltilmiş 34 günlük canım, benim süt çok fazla geliyor canım hatta ağzından dışarı akıyor doyamaması değil de gaz sancısı geliyor uyanıyor ve kucak istiyor, kucağımızda uyuyor bırakınca uyanıyor
Valla bana hep 3 aydan sonra düzene girer diyorlar ama bakalımMaşallaahh canım amaa senin bebiş biraz daha küçük daha erken o düzene ben 50 günlük gibi düşündüm seni deBenimki 40 ı çıktıktan sonra düzene girdi.
Aynen öyle ya bi de bebekler de anne babaya benziyo benceValla bana hep 3 aydan sonra düzene girer diyorlar ama bakalımbu günlerde geçecek elbet sonra çok küçüklerdi diye resimlerini bakıp özlem duyarız
Babası da bende küçükken hep uyumuşuz şimdi de çok seviyoruzAynen öyle ya bi de bebekler de anne babaya benziyo bence
Ben çok uykucu bir bebekmişim yer içer uyurmuşum inşallah bebeğimde bana benzer hep böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?