2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ne güzel canım, nasıl kurdun uyku düzenini? Kaç saat uyuyor mesela
Uyku düzeni kurmamda en büyük yardımcım süt sağmak oldu.
Emziriyorum sonra sağdığımı 100-120 cc yi veriyorum sonra hemen gazını çıkarıp sallamaya başlıyorum. Uzun uykuları olunca risk vs. oluşturur mu şekeri düşer mi diye doktorumuzla görüştüm bebişi gördü bebeğin gayet iyi olduğunu zaten normalinin bu olduğunu uyuduğu zaman uyandırmamam gerektiğini söyledi.

Ay çok güzel maşallah, bizim bunu yapmamız imkansız geliyor şuan özellikle geceleri çok kalkıyor, akşam 6 dan sonra gece 12 1 e kadar hiç uyumuyor nerdeyse o saatten sonrada 7 ye kadar 3 4 defa kalkıyor

Benimki de hep 4-5te uyanıyo sabah
Sizin iki bebişle daha zor tabii

Anladım canım bizde o düzeni oluştururuz inşallah, sizinki de değişmesin hep böyle güzel ilerlesin

Ay çok güzel maşallah, bizim bunu yapmamız imkansız geliyor şuan özellikle geceleri çok kalkıyor, akşam 6 dan sonra gece 12 1 e kadar hiç uyumuyor nerdeyse o saatten sonrada 7 ye kadar 3 4 defa kalkıyor
Bebişiniz kaç günlük?
18den gece 1e kadar uyumuyor.
1den sabah 7ye kadar 3-4 defa kalkıyorsa bence ya sancısı vardır ya da tam doymadığından derin uykuya geçemiyordur bence. Sağım yapıp gece sağdığın süt vermeyi dene bence canım

Dr gittim muaneye kızım durmadı sağolsun soramadım adet olana kadar emzirenler için iğne hap varmı diye kaldı öyle
Ben doğum kontrol hapı kullanacam spiral taktırasıya kadar çünkü çok yoğun kanama oluyor hemde mide bulantısı ishal oluyor, emzirenler için de var hap

Hangi makine canım birde sağımı 4 saat uyuduğu aralıkta mi yapıyorsun

Düzeltilmiş 34 günlük canım, benim süt çok fazla geliyor canım hatta ağzından dışarı akıyor doyamaması değil de gaz sancısı geliyor uyanıyor ve kucak istiyor, kucağımızda uyuyor bırakınca uyanıyor

Maşallaahh canım amaa senin bebiş biraz daha küçük daha erken o düzene ben 50 günlük gibi düşündüm seni de Benimki 40 ı çıktıktan sonra düzene girdi.

Maşallaahh canım amaa senin bebiş biraz daha küçük daha erken o düzene ben 50 günlük gibi düşündüm seni de Benimki 40 ı çıktıktan sonra düzene girdi.
Valla bana hep 3 aydan sonra düzene girer diyorlar ama bakalım bu günlerde geçecek elbet sonra çok küçüklerdi diye resimlerini bakıp özlem duyarız

Valla bana hep 3 aydan sonra düzene girer diyorlar ama bakalım bu günlerde geçecek elbet sonra çok küçüklerdi diye resimlerini bakıp özlem duyarız
Aynen öyle ya bi de bebekler de anne babaya benziyo bence
Ben çok uykucu bir bebekmişim yer içer uyurmuşum inşallah bebeğimde bana benzer hep böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…