2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Sling ya da kanguruya koyup yapıyorum işleri. Oğlum da 2.5 yaşına gelecek ona da görevler veriyorum temizlik yaparken öyle oyalıyorum. Ama ben doğum öncesi roborockun yeni modellerinden bir robot süpürgesini aldım. Toz haznesini boşaltıp Paspas suyunu falan da kendi haznesinden çekip paspaslarını da temizliyor. Verdiğim en doğru ve yerinde karar diyorum hergün onu çalıştırınca ev temiz kalıyor. Toz alma, wc lavabolar ve bulaşık kalıyor geriye. Hele birden fazla çocuk varsa aşırı öneririm.

Çok terliyo onda da bunaliyo zaten isilik oldu gün aşırı banyo yaptırıyorum

Sen kurtulmuşsun Hiç biri yok bende yarım saatlik Bi uyku yaptı iki oda süpürüp yerleri sildim pış pış açmama rağmen uyumadı geri uyandı hava da çok sıcak dün gün boyu uyumuştu illa onun acısını çıkaracak bey efendi şimdi tamamen soydum kendisini biraz daha uyusa diğer işleri yapabilsem şükür diyeceğim

Çok terliyo onda da bunaliyo zaten isilik oldu gün aşırı banyo yaptırıyorum
Evet sıcak olması sıkıntı. Benim ev biraz serin ondan kullanabiliyorum. Geçmiş olsun canım
anladım evet bi gün çok uyusalar ertesi gün acısını çıkarıyorlar cidden. Misafir geleceğinde falan çocuklara bakabilecek biri yok mu? Ben ilk çocuğuma tek bakmıştım yardımcı olacak kimse yoktu çocuğun uykuları düzene girene kadar ben misafir almadım eve. Bir kaç ay sonra geliversinler. Kimse empati yapmıyor empati olsa herşey bambaşka olacak

Göz muanesine gittik dr iyi dedi sıkıntı çıkmadı çok şükür kalça ultrasonu da atlatirsak rahatliycaz Halk bank benim sokağımda geçerken bakiyim yatmışmi haber ederim

E devlet uzerınden baktım şimdi bızımkı onaylanmış. Para yatması da pazartesi olur heralde. Uygulamada görünmüyor hala. Doğumum 9 mayıstı

Robot süpürge, dik süpürge bunlardan bırı varsa iş görüyor. İnce detaya gırmeden alıverıyorsun. Ben misafirliğe gıttıgım evlerde etrafı ıncelemem, dırek gözümun önünde olan bır kır falan olursa dıkkat ederım onunda sonra dedikodusunu yapmamama herkes bır olmuyor malesef. Ya o degıl de yenı doğum yapmıs insana da hele şu sıcakta mısafır de gelmesın bir zahmet. Bebekle ilgilenmekten misafirle de oturamıyorsun kı nıye gelırler anlamıyorum

Kızlar yatmış paralar benimkide devam ediyor yaziyo ama 2 aydır alıyorum Allahtan sokağımda banka taşınmaz biyerler en güzeli ATM den çekmek gerçekten uzakta olanlar her ay nasıl uğraşsin

Yok canım kim bakacak bir iki defa yan komşum baktı onunda şimdi düğün telaşı var musait olsa sevmek amaçlı alıyordu gelen kişi ilk defa gelecek diye yok demedim oğlumda hiç bu kadar uyanık kalmamıştı hala gözler fal taşı gibi açık temizliği öyle böyle bitirdim akşam yemeğimizi de yapabilsem iyi başka bir şey yapmayacağım zaten kurabiye var çayın yanına onu indiririm en fazla

Normal süpürge var canım o da sulu temizlemesini hiç sevmiyorum bende görsem de görmezlikten geliyorum evi temiz pis beni ilgilendirmez sohbeti için gitmek yeterli bu gelecek kişi ilk defa geliyor diye yok diyemedim normalde de böyle değildi oğlum 40 ı çıktı şımardı herhalde

Reactions: Syk
Dün gece arkadaşımıza gittik arabada uyudu kızım orda emdi gelirken arabada uyudu ama eve gelince uyandı. Uyutmak için emzireyim dedim 2 meme verdim. Hala uyumayınca yatağa yatırdım emzik vereyim dedim emziği aldığında öğürdü ve baya bi kustu sonra tekrar azıcık emdi ve uyuyakaldı. 3 saat sonra kaldırdım uykulu azıcık emdi uyuyakaldı. Çok zor uyandırıp emziriyorum şimdi. Doktora gittik doktor devam ederse tahlil yapalım dedi ama yine de korkuyorum

Kızlar verem aşısı sonrası 3 gün banyo yapılmayacak biliyorsunuz yapılan gün dahil mi bu 3 güne? Çarşamba aşı olduk bu hesaba göre yarın yıkayabilir miyim?

Bence bazı günler böyle oluyolar, çok uyuyorlar. Bize de bazen uyku perileri 2 günlüğüne çok güzel geliyo sonra yine eski haline dönüyor. Uyandığında keyfi yerinde mi? Gülüyor mu sizle iletişim kuruyor mu? Bir de ateşi yok değil mi?

Kızlar benim bebem gözü açık olduğunda full bağırıyor evet evet ağlamıyor bağırıyor eğer azıcık boşlarsan ağlayıp katılıyor dr a götürdüm yok hiç bir şeyi yok ama susmuyor uyumuyorsa full bağırarak geçiriyor zamanını cinnet geçireceğim az kaldı varmı bilgisi olan

Gün boyu mu öyle bellı saatler arası ya da bellı bir saat mı öyle oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…