2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Daha 40 günlük olduğu için gülme vs yok ateşimiz de yok

Bugün ben kafayı yiyeceğim iki oğlanda onun için çabalıyor gibi büyük pencereden balkondan sarkıyor aşağı düşecek yakında bağırmaktan boğazım ağrıdı söz dinlemiyor küçük hiç bir şekilde uyumuyor öğleden beri gözü full açık duruyor delirmeme az kaldı

uykusu nasıl ? Bizimki uyumadığında öyle oluyor. Meme dışında susturamıyorum

uykusu nasıl ? Bizimki uyumadığında öyle oluyor. Meme dışında susturamıyorum
Nana bu arada benim oğlum bugün uyudu hayret bir şekilde 41. Günün kerametimi eniştemin arabası dolmuştan beter salladı ondan mi bilemedim . Öğlen 12 den beri miziklayip emdi uyudu emdi uyudu akşam 6 dan sonra da derin uykuya daldı hala yatıyor. Doğa nasıl bugün?

Atak haftasında mı acaba? Bızımkı de 3 4 gün öyle belli saatler arası oldu şimdi normale döndük. Havalar bırden ısındı yıne belkı sıcaktan bunalıyor olabılır mı acaba?

Kızlar oğlumun popişi pişik olmuş nasıl kırmızı ama içim gitti molfix bez ve molfix izotonik su ıslak mendil kullanıyoruz acaba ıslak mendil mi yaptı siz neler kullanıyorsunuz

Benim bacaklarimda cok güçsüz

Cennet annelerin ayakları altındadır. (Maalesef cinnet de hemen burnunun dibinde) onu bu sekilde kabul edeceksiniz bende durum bu sekilde, yavaş yavaş daha iyi günler bizleri bekliyor inşallah. Benim tesellim bu sekilde.

Bugün bizde öyleydik 8 den beri sadece bir saat uyudu açmış kuzum galiba şimdi mama verdim Uyudu

Bugün biz de daha iyiydik şükür ya. 8 e doğru uyuttum gece uykusu için uyuyoruz biz de maşallah diyelim

Kızlar oğlumun popişi pişik olmuş nasıl kırmızı ama içim gitti molfix bez ve molfix izotonik su ıslak mendil kullanıyoruz acaba ıslak mendil mi yaptı siz neler kullanıyorsunuz
Domates yiyor musun ? Burada muhabbeti dönmüştü sanırım , benim kızda da bir iki kez oldu poposunun iç kısmında, domatesi kesince düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…