2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bizde de aynı durum var maalesef benim Allah tan süt ve süt ürünleri, çoklu besin alerjisi yok. Kabuklu kuruyemis alerjisi var mı bilmiyorum ama ben tatlı isteklerimi tahin pekmez, helva, hurma ve meyvelerle karşılıyorum. Belki işinize yarar. İçerik bakarak size uygunsa yiyebilirsiniz, bir de vegan ürünleri içerik kontrolu sonrası tüketiyorum, bazı şeyler vegan yazıyor ama bir bakıyorsunuz süt ürünü ihtiva edebilir yazıyor arkasında.

Acaba dillendirmek mi lazım hep susarak anlamalarını beklıyoruz bır de söylesek nasıl olur acaba? İşte o zaman yapmadıklarında gerçek tavrımızı göstersek. Ben 10 yıllık evlıyım esıme artık şunu diyorum bır sey yapılmasını ıstıyorsan dırekt söyle, fedakarlık yapıyorsan söyle. Bırı için bır ıyılık mı yaptın bunu belırt. Bunları aıle içi durumlar için söylüyorum. Eğer demezsek kerameti kendinden bılıyorlar. Sızde yemek yapılsa ıyınolacagını mı düşünüyorsunuz soyleyın, denıldıgı halde yapmıyorsa o zaman kendılerine laf demek daha kolay olacak. Bu devrın insanı yüzüne vurmazsan asla anlamıyor, kıymet de bılmıyor bır de arsız

Çok zor cidden. Sizin tam olarak alerjiniz neye? Ben tahin de deneyemedim canım daha susam vs olduğu için dr 3. Aydan sonra denememi önerdi. Pekmez, hurma ve sabahları yulaf tabağı hazırlıyorum meyvelerle süslüyorum. Çilek hariç olacak şekilde

Kızlar benim doğumdan sonra uzun zamandır ayaklarım ağrıyor ve geçmiyor. Yani sanki 10km yürümüs gelmisim gibi ağrı yorgunluksabahları uyanınca belirgin ağrı yorgun vücut. yapay zekaya sordum doğumdan sonra vücudun kendini dengelemesi zaman aldıgı icin ayaklarda ağrı olur diyor. Yaşayan var mı böyle bir sey? Doktora mı gitmem lazım acaba

Ben oldum dün cnm ailemin yanındayım o yüzden rahatım gitmeye yakın adette taktiricam inş
Kaç gün oldu benim bugün tam iki ay oldu 40 gün aralıklarla olduğum için anlamadım ayy ben korkuyorum eşim korunurken kaldım eşim bile inanamadi yani 1 damlayla falan kalmışım şimdi içime bı korku girdi

Bizim sadece süt ve süt proteini olduğu için Allah tan yumurta et tüketebiliyorum. Süt olarak vegan sütler kullanıyorum yulaf sütü ve moms granola ve müsli falan tüketiyorum. Makarna şehriye için nuhun ankara marka alıyorum. Bol bol yeşillik sebze ve meyve. İyi ki yaz ayları yoksa daha zor olurdu. Sıcakta daha kolay

40 ım cıktı dün bir önceki gün oldum. Bende korunarak kaldım çok riskli o yüzden spiral şart bana da.

40 ım cıktı dün bir önceki gün oldum. Bende korunarak kaldım çok riskli o yüzden spiral şart bana da.
Hmm ben olmadım daha benim diğer hamileliklerimde hemen adet görmeye başladigim için bunda da başlarmıyım bilmiyorum ama korkuyorum öff ya bağlatamadim gitti bu stresle uğraş şimdi

Haklısın aslında canım ama ben söyledikten sonra bişeylerin yapılmasını hiç sevmiyorum Bi anlamı kalmıyor, düşünülmek lazım halim ortada, şimdi söylesem tamam kızım yaparım der ama konu o değil düşüncesizlikleri beni sinir ediyor, biraz daha bekliyorum sonra eşime söyleyecem kırıldığım yerleri oda bilsin yani

Ben hemen gördüm canım, hatta lekesiz çok günüm olmadı diyebilirim, ve 2 aydır adetim çok fazla yoğun geldiği için ilaç kullanıyorum
40 çıkana kadar aralıklarla kanamam oldugu için anlayamadım ben hemen başladımi eğer normal düzende devam ederse bu hafta olmam gerekiyor

Ne güzel canım, nasıl kurdun uyku düzenini? Kaç saat uyuyor mesela
Dünden örnek vereyim
Öğlen 11e kadar uyuyup uyandık
13.00de uyuttum 14.00da uyandı (kapıyı falan çalan oldu uykusu bölündü)
Birkaç kere rahatsız edildiği için geri uykuya dönmesi zor oldu.
18.00de uyudu 00.00’da uyandı
01.00de uyudu 05.00’da uyandı
05.00-07.00 ye kadar biraz emdi biraz uyudu
07.00’de uyandı tamamen tekrar emdi şimdi uyutmaya çalışıyorum

Bizimde dün 40 ı mız çıktı dün gün boyu uyudu bugün sabah 4 den beri Bi uyu Bi uyan helak oldum gözüm açılmıyor büyük oğlum 6 buçukta uyandı şuan sinirlerimi zorluyor deli olacağım küçükten çok büyük mızmız telefonu bana ver diye mızlıyor televizyonda ne güzel çizgi film oynarken bakmıyor illa telefonu alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…