2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benim oğlum da aynı huyda. Gündüzleri yapışık geziyoruz artık. Ne yemek yapa biliyorum ne başka bi iş
İnşallah büyüdükçe daha az bağımlı hale gelirler. En azından yatakta uyusalar sık emzirmeye razıyım. Yatağa koyduğumda yarım saati geçen uykusu hiç olmadı gündüz

Benim oğlum da aynı huyda. Gündüzleri yapışık geziyoruz artık. Ne yemek yapa biliyorum ne başka bi iş
Biz de öyleyiz. Yerine yatırırken önce ayakları sonra kafayı koyacak şekilde ayarladım, bırakmadan önce de beşiğe eğilip bi süre yanak yanağa temas ettirdim kendime. Böyle başarılı oldum bugün işte deneme yanılmayla çözüm arıyorum

Benimkide öyle işte herşeyi denedim ama çare olmadı her akşam aynı şeyler demekki normal bi durum bu
Aynen canım kesinlikle normal durum bu. 1 günü 1 gününe tutmuyor. Bu dönemde geçecek sonra diş başlayacak, Allah hepimize kolaylık versin

Son düzenleme:
Ay yok 12 yaş ne öyle, hastalanır vs ayrı ama onun dışında ayrı yatmak ne alaka, 2 tarafın da işine geldiğini düşünüyorum

Aynen hiç riske aticak durumda değilim birkez Güvendim hamile kaldım eşlere güvenmemek lazım
Malesef bende güvenemiyorum bu konuda onlara kolay geliyor nasılsa çocuğa biz bakıyoruz 2. Çocuk olsunda beraber büyüsünler kafasında eşim Allah olmayan herkese nasip etsin bizim 2. İçin zamanımız var daha

Ay yok 12 yaş ne öyle, hastalanır vs ayrı ama onun dışında ayrı yatmak ne alaka, 2 tarafın da işine geldiğini düşünüyorum
Aynen canım görümcem adına söylüyorum eşinin gölgesinden bile kaçacak yer arıyor ama arkadaşlarım durumdan memnun değiller

Kızlar özel olacak ama eşlerinizle kaçıncı gün yakınlaşmaya başladınız ? Ben doğumdan sonra ilişkiden korkmaya başladım sanki birşey olacak çok acıyacak gibi geliyor

Kızlar özel olacak ama eşlerinizle kaçıncı gün yakınlaşmaya başladınız ? Ben doğumdan sonra ilişkiden korkmaya başladım sanki birşey olacak çok acıyacak gibi geliyor
41. Gün zorlamadan yaptık o da dikişimin biri düşmemiş galiba duş alırken elime ip geldi yani kuruluk olduğundan biraz acı oldu bu sorunda ne zaman geçer bilmiyorum zaten çocuklardan fırsat olmuyor biri yatıyor diğeri kalkıyor o zamana kadar bizde uyumuş oluyoruz kardeş kardeş

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum korkudan bende erteliyorum
Bende korkuyordum ve korktuğum gibide oldu, bebiş küvezdeyken öyle bir vakit oldu ama şuan onu düşünecek zaman bile yok. Bende yarı vajinismus vardı zaten hep Bi korku olurdu doğumdan sonra da oldu ama bu durumun böyle devam etmesini istemiyorum tabi, bebek düzene girince bizde Bi düzene girecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…