- 3 Eylül 2015
- 2.480
- 3.776
- 333
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #34.041
Gazı varsa ondan olabilir canım.Benim kız gece uyurken çok hareket ediyo sabit uyuması beş dakika sürmez kolları ayaklar hep hareketli normal mi acaba??
Uyanmıyo ağlamıyoda ama hep hareketli merak etmeye başladımGazı varsa ondan olabilir canım.
Şu an bende aynı durumdayım sanki rahim kendini toplamamış gibi hissediyorum böyle orası yıkarken bile eski yapısında değil gibi geliyorKızlar özel olacak ama eşlerinizle kaçıncı gün yakınlaşmaya başladınız ? Ben doğumdan sonra ilişkiden korkmaya başladım sanki birşey olacak çok acıyacak gibi geliyor
Biraz düşünmeleri lazım ama onu yapamıyorlar demek ki, eşiniz bişey dese bari, benim izinim var kendi çocuğum eşim var felan diye. Malesef bişey denmediği sürece yapmaya devam ederlerHer gün aynı saatte gaz Çıkarma Çabasına başlıyor ya gözlerim açılmıyor deli olacağım biraz önce uyuttum hemen geri uyandıeşim bu hafta 2 gün izinliydi dün kaynanam gile gittik bugün de güya gezmeye gidecektik babası tarlaya gidelim dedi bizi bıraktı urfaya tarlalarına gittiler yaz geldi artık bizi rahat bırakmazlar şuraya götür buraya götür diye 5 oğlandan tek benim kocam kaldı ellerinde
Bizim 4 gündür gece uykularımız da bozuldu. Gece 4 gibi uyanıyor bidaha uyumuyor. Gaz sancıları zirve yaptı. Zombiye döndüm resmenİnşallah büyüdükçe daha az bağımlı hale gelirler. En azından yatakta uyusalar sık emzirmeye razıyım. Yatağa koyduğumda yarım saati geçen uykusu hiç olmadı gündüz
Bu gece bizim de zor geçti çığlıkla uyandı üstümde yatırdım tüm gece, gazı yoktu ama anlamadım rüya filan görüyorlar mı acaba .Bizim 4 gündür gece uykularımız da bozuldu. Gece 4 gibi uyanıyor bidaha uyumuyor. Gaz sancıları zirve yaptı. Zombiye döndüm resmen
Evet kesinlikle öyle çok güzel beğenmene sevindim canımBen de yarım kundak yapıyordum sürekli yüzünde eli kendini uyandırıyor, açıyor dediğin gibi korkuyorum bir şey olur diye. 0,3 tog kelebek kundak aldım çok rahat ettimSenemisback önermişti tavsiye ederim
Eşim normalde izinli olduğumu söyleme dedi tarlayı duyunca kendi söyledi neymiş çalı çırpı kurtlanıp ağaca zarar verirmiş başka da evde ehliyeti olan kalmadı artık yaz geldi Antep-Urfa arası götürür götürür gelir işi bitmez bu yazı da zehir ederler bize normalde artık çocuk büyüdü Bi yere gidemiyoruz bari hayvanat bahçesine gidelim büyük oğlan eğlensin dedim elimizden aldılar onu da haftaya da çıkan evin ödemesi varmış altın bozdur onu ödeyle geçer benimde tam o gün dahiliyede randevum var bir diğer hafta küçük oğlanın hem aşısı hem ortapedide randevusu var kaç hafta boyunca gezme yok bizeBiraz düşünmeleri lazım ama onu yapamıyorlar demek ki, eşiniz bişey dese bari, benim izinim var kendi çocuğum eşim var felan diye. Malesef bişey denmediği sürece yapmaya devam ederler
Bizim gündüz uykularından hep öyle uyanıyor genelde gaz çıkarıyor o ağlamanın arkasından rüyada gülerse melekler oynatıyor kendini derler bizde ağlarsa da annen öldü derlermiş ona ağlıyor derler ama ne kadar doğruluğu var bilmiyorumBu gece bizim de zor geçti çığlıkla uyandı üstümde yatırdım tüm gece, gazı yoktu ama anlamadım rüya filan görüyorlar mı acaba .
Valla kötü denk gelmiş ozman canım ya, yazın tadını çıkarsaydınız senin içinde bebişler içinde iyi olurdu, insan sürekli evde bunalıyor, biz şimdi kimseyle görüşmüyoruz ama akşamları eşim arabayla gezdiriyor bide kahve alıyoruz dolaşıp geliyoruz o bile iyi geliyor. Sende bide 2 çocuk var daha zor yaniEşim normalde izinli olduğumu söyleme dedi tarlayı duyunca kendi söyledi neymiş çalı çırpı kurtlanıp ağaca zarar verirmiş başka da evde ehliyeti olan kalmadı artık yaz geldi Antep-Urfa arası götürür götürür gelir işi bitmez bu yazı da zehir ederler bize normalde artık çocuk büyüdü Bi yere gidemiyoruz bari hayvanat bahçesine gidelim büyük oğlan eğlensin dedim elimizden aldılar onu da haftaya da çıkan evin ödemesi varmış altın bozdur onu ödeyle geçer benimde tam o gün dahiliyede randevum var bir diğer hafta küçük oğlanın hem aşısı hem ortapedide randevusu var kaç hafta boyunca gezme yok bize
Bende kanz var otomatik ama benimkini pek kesmiyor sallanması çok ağır şu titreşimli manuellerden almayı düşünüyorum bendeBizimki manuele alıştı da bunu uyku için düşünüyorum sadece bakalım düzene girmezse alıp denerim artık
Rüya gördüklerini sanmam ama karın ve kulak ağrısı ola biliyorBu gece bizim de zor geçti çığlıkla uyandı üstümde yatırdım tüm gece, gazı yoktu ama anlamadım rüya filan görüyorlar mı acaba .
Aynen canım tek Bi yere gidemiyorum izinleri de hep hafta içi bugün böyle yapacaklarını bilsek dün gezer kendilerine gitmezdik en azından artık tüm yaz böyle geçer akşamları da geç geliyor yemek ye çay iç çok geç oluyor eve tıkılıp kaldıkValla kötü denk gelmiş ozman canım ya, yazın tadını çıkarsaydınız senin içinde bebişler içinde iyi olurdu, insan sürekli evde bunalıyor, biz şimdi kimseyle görüşmüyoruz ama akşamları eşim arabayla gezdiriyor bide kahve alıyoruz dolaşıp geliyoruz o bile iyi geliyor. Sende bide 2 çocuk var daha zor yani
Muhtemelen kakası vardı, bugün de yaptı öyle sonra kaka yapınca rahatladıRüya gördüklerini sanmam ama karın ve kulak ağrısı ola biliyor
Ben bir şey kullanmıyorum ilk zamanlar çeviriyordum sağa solan şuan pek dikkat etmiyorum açıkçasıKızlar ya bebeğim hep sağa yatıyor artık kafası şekil almaya başladı korkuyorumm
Kullandığınız bir yastık vs var mı
İşe yarar mı uyumak için işte bilsem hemen alıcam da kararsız kaldımBende kanz var otomatik ama benimkini pek kesmiyor sallanması çok ağır şu titreşimli manuellerden almayı düşünüyorum bende
Aynen canım ya, bugün bi türlü uyumadıçok yoğun geçiyor ya artık buraya bakmaya bile vakit kalmadı sizin de öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?