2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Benim kız gece uyurken çok hareket ediyo sabit uyuması beş dakika sürmez kolları ayaklar hep hareketli normal mi acaba??

Kızlar özel olacak ama eşlerinizle kaçıncı gün yakınlaşmaya başladınız ? Ben doğumdan sonra ilişkiden korkmaya başladım sanki birşey olacak çok acıyacak gibi geliyor
Şu an bende aynı durumdayım sanki rahim kendini toplamamış gibi hissediyorum böyle orası yıkarken bile eski yapısında değil gibi geliyor

Her gün aynı saatte gaz Çıkarma Çabasına başlıyor ya gözlerim açılmıyor deli olacağım biraz önce uyuttum hemen geri uyandı eşim bu hafta 2 gün izinliydi dün kaynanam gile gittik bugün de güya gezmeye gidecektik babası tarlaya gidelim dedi bizi bıraktı urfaya tarlalarına gittiler yaz geldi artık bizi rahat bırakmazlar şuraya götür buraya götür diye 5 oğlandan tek benim kocam kaldı ellerinde

Biraz düşünmeleri lazım ama onu yapamıyorlar demek ki, eşiniz bişey dese bari, benim izinim var kendi çocuğum eşim var felan diye. Malesef bişey denmediği sürece yapmaya devam ederler

İnşallah büyüdükçe daha az bağımlı hale gelirler. En azından yatakta uyusalar sık emzirmeye razıyım. Yatağa koyduğumda yarım saati geçen uykusu hiç olmadı gündüz
Bizim 4 gündür gece uykularımız da bozuldu. Gece 4 gibi uyanıyor bidaha uyumuyor. Gaz sancıları zirve yaptı. Zombiye döndüm resmen

Bizim 4 gündür gece uykularımız da bozuldu. Gece 4 gibi uyanıyor bidaha uyumuyor. Gaz sancıları zirve yaptı. Zombiye döndüm resmen
Bu gece bizim de zor geçti çığlıkla uyandı üstümde yatırdım tüm gece, gazı yoktu ama anlamadım rüya filan görüyorlar mı acaba .

Biraz düşünmeleri lazım ama onu yapamıyorlar demek ki, eşiniz bişey dese bari, benim izinim var kendi çocuğum eşim var felan diye. Malesef bişey denmediği sürece yapmaya devam ederler
Eşim normalde izinli olduğumu söyleme dedi tarlayı duyunca kendi söyledi neymiş çalı çırpı kurtlanıp ağaca zarar verirmiş başka da evde ehliyeti olan kalmadı artık yaz geldi Antep-Urfa arası götürür götürür gelir işi bitmez bu yazı da zehir ederler bize normalde artık çocuk büyüdü Bi yere gidemiyoruz bari hayvanat bahçesine gidelim büyük oğlan eğlensin dedim elimizden aldılar onu da haftaya da çıkan evin ödemesi varmış altın bozdur onu ödeyle geçer benimde tam o gün dahiliyede randevum var bir diğer hafta küçük oğlanın hem aşısı hem ortapedide randevusu var kaç hafta boyunca gezme yok bize

Bu gece bizim de zor geçti çığlıkla uyandı üstümde yatırdım tüm gece, gazı yoktu ama anlamadım rüya filan görüyorlar mı acaba .
Bizim gündüz uykularından hep öyle uyanıyor genelde gaz çıkarıyor o ağlamanın arkasından rüyada gülerse melekler oynatıyor kendini derler bizde ağlarsa da annen öldü derlermiş ona ağlıyor derler ama ne kadar doğruluğu var bilmiyorum

Valla kötü denk gelmiş ozman canım ya, yazın tadını çıkarsaydınız senin içinde bebişler içinde iyi olurdu, insan sürekli evde bunalıyor, biz şimdi kimseyle görüşmüyoruz ama akşamları eşim arabayla gezdiriyor bide kahve alıyoruz dolaşıp geliyoruz o bile iyi geliyor. Sende bide 2 çocuk var daha zor yani

Kızlar ya bebeğim hep sağa yatıyor artık kafası şekil almaya başladı korkuyorumm
Kullandığınız bir yastık vs var mı

Aynen canım tek Bi yere gidemiyorum izinleri de hep hafta içi bugün böyle yapacaklarını bilsek dün gezer kendilerine gitmezdik en azından artık tüm yaz böyle geçer akşamları da geç geliyor yemek ye çay iç çok geç oluyor eve tıkılıp kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…