2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    222
Ben 1 haftada toparladım canım doktor şaşırdıı
Kafasında hafif düzleşme vardı bir anda arttı ciddi dedi doktorr asla sağa yatmıcak dedi,hep sağa yatıyordu gece, güzdüzleride düz kafa yastığıda hiç işe yaramamış demekki.sağa dönüyorsa sol kolunun ,omzunun altına küçükk minicikk yastık koyuyorsunn sağa dönemiyorr hep düz veya sola dönük yatıyorr.1 haftaa herzman böle yaptım doktorr 1 haftadaa nasıl toparlıyor dedii ciddi düzeydeydi hafif düzeyde oldu

Söyle minicik bir yastıkk kremin boyutundann anlayabilirsin

Eklentiler

• IMG_2068.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_2070.webp
    94,2 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar sanırım artık gündüz uykuları kısalacak. Bütün bebislerimiz aynı durumda. Ama sosyal tepkiler verdikçe iş guzellesiyor. Öyle düşünelim

Yinede aralarda kaçamak yapmak için biraz fırsat bulmaya çalışın canım, yada annen gil yakınındaysa arada onlarla biyerlere git, sürekli evde sıkılırsınız

Kızlar sanırım artık gündüz uykuları kısalacak. Bütün bebislerimiz aynı durumda. Ama sosyal tepkiler verdikçe iş guzellesiyor. Öyle düşünelim
Bizimki de birgün iyiyse diğer gün kötü, bugün hiç derin uyku yapmadı kollarım koptu, o inat edince bende inat ettim Bi şekilde uyuttum ama sürekli kıpır kıpır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…