2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Bizde geçen hafta yaptıracaktık bizim mahalleye yeni sağlık ocağı açtılar eşyaları bölüşmüşler o yüzden getirme haftaya ararsam getir dedi hala arayan yok

Burnu doluysa canım belki ondan hapşurur bu havada üşütürmü ki
Bizim olduğumuz yer çok rüzgarlı yüksek bölgede olduğu için dünde çıkan evin iç tadilatı bitmiş mi diye gittik araba rüzgarlıydı dediğim gibi camı kapattırdım ama o ara aldı herhalde

Bende serum fizyolojik yan yatırıp bi taraftan sıkıyorum diğerinden çıkıyorr doktor aspiratör kullanma dedi ama bazenn sıkınca direk genzine akıyor galiba diğer taraftan çıkmıyorrbunu yaşıyormusun birşey olurmu diye endişelendim

Canım güzel haberlerini bekliyoruz

Toplu açılmıyor aslında bizimde 2 ay 11 gün oldu. Sağlık ocağı bizi aradı, başka bir sağlık ocağında açılmış oradan gidip yaptırın bilgi verdim dedi. Biz o şekilde yaptık. Hemşirenize sorun ben başka bşr sağlık ocağında yaptırmak istiyorum diye o sizi bşlgilendirir

Evet sağlık ocakları toplu aşılama yapıyor ama sadece veremi toplu yapıyorlarmiş diğer 2 aşıyı tam 2. ay yaptırdık veremi 2 ay 1 haftada o zamana denk geldi toplu aşılama siz de ayrı yaptırın bence yapıyorlarsa biz belki o yüzden aşının etkilerini görmedik

Evet bizde de oluyor ilk oğlumda daha sık yaşıyordum onu tecrübesizlikten. Dr. Genzini biraz yakar ama sümük ya da balgam ne varsa kakadan çıkar diyordu öyle de oluyodu gerçekten. Bizim Dr da aspiratör önermiyor daha erken diye büyük oğlumda da 1 yaşından sonra Braun pillisini alıp kullandık hala kullanıyoruz.

Aa bunu bilmiyordumm kakadan çıktığını sevindimm zaten hemen burnundanda çıkıyor.bende bazen iştee sıkıyorumm hiç biryerden çıkmıyor ,çoçukta bi garip oluyor korktum.sıkıp diğer taraftan çıkınca çok rahatlıyor zaten genelde böyle oluyorda.

Ben de bilmiyodum ilk oğlumda Dr söylemişti. Genzini yaktığı için ağlıyo normal olarak denizde burna su kaçtığını ve yuttuğunu düşün. Acıyo ama benim oğlum sabit durmadığı için bazen kaçıyo maalesef.
Kizlar yeniden cocuk dusunmeye basladiniz mi?? Hhahajaja. Ben diyodum pespese yaparim ama artik hiccc
Benim 2. Zaten yeter Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ama 2.yi düşünüyosanız arada en az 4 sene olsun ki büyük biraz kendine gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…