2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Sizin geçti mi yeme sorunu? Bizim reflümüz var sessiz reflü kusmuyor sma asla içmek istemiyor boğazı açıyordur midesi yanıyordur dedi doktor lansor ve Motis şurup verdi bugün yemi başladık inşallah fayda götürürüz şiddetli şekilde reddediyor bizimki eskiden uykuda yerdi artık onu da yemiyor

Kızlar gündüz uyuyor mu bebişlerinşz bizim 3. Ay atağı mıdır bilmiyorum asla derin uykuya dalmıyoruz sürekli yemek istiyor ve çok huysuzuz bu ara

Kac derecede ilac verdinz
Bana hemşire 38 olursa bir çay kaşığı ver demişti
Evet emmeye başladı ama bu seferde saatte bir emmek istiyo sağsam biberondan içmiyo sütüm yetmiyodami sürekli memede anlamadım sagmakta istemiyorum çünkü biberon tutmuyo süt ziyan oluyo sürekli degisiyo bende şaşırdım ne yapicagimi

Benim küçük oğlum hasta olmuş ya nasıl öksürüyor aşırı sıcak diye dün vantilatör çalıştırdık hemen kapmış normalde sabitlerdim dün eşim sabitlemedi hasta ettik

Kızlar denize gidiyomusunuz??ben daha hiç girmedim yarın canım istiyo ama suya girmektende korkuyorum bişey olmaz heralde 2 ay geçti

Kızlar denize gidiyomusunuz??ben daha hiç girmedim yarın canım istiyo ama suya girmektende korkuyorum bişey olmaz heralde 2 ay geçti
Ben 40. Günden itibaren girdim. Ama havuza girmiyorum. Bir de ıslak mayo ile kalmıyorum hiçbir şey olmadı aksine çok rahatladım

Kızlar gündüz uyuyor mu bebişlerinşz bizim 3. Ay atağı mıdır bilmiyorum asla derin uykuya dalmıyoruz sürekli yemek istiyor ve çok huysuzuz bu ara
Benim oğlan bi gün uyuyorsa 2 gün uyumuyo değişiyo sürekli
Kızlar aranızda budizz kullanan var mı
Kendisini değil de aparatını ilk oğlumda kullanmıştım. İkinci de de kullanıyorum bi oyuncağın içine koydum.
Henüz girmedim ama Dr sıkıntı yok dedi banaıslak kalmamak lazım dedi o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…