2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ben de bugün kontrole götürdüm hiç bi sıkıntk yok diş yapısı olusmaya baslamıs o yüzden de huzursuz olabilir dedi damakları beyaz beyaz oldu sizler de bakın bakalım
Bizim de dişlerin dip kısımları şişmiş. Hafif beyazlamış. Dişler yukarı doğru hareket ediyor herhalde. Acayip bir salya ve ısırma isteği var . Bazen elimi kapıyor kemiriyor

Kızlar ya benim oğlan sürekli yukarıya bakıyor yatarken bizi takip ediyor göz teması kuruyor aguluyor ama ayağa kaldırdığımda sürekli kafası yukarda hiç bize bakmıyor tavana bakıyor boynunu da tutabiliyor sizinkiler nasıl 1 hafta sonra 3 aylık olacak

Benim oğlum da ilk Zamanlar vardı bende yine bu durumu kafama takmıştım ama 40 insan sora yapmadı bidaha sürekli tavana bakıyordu demi benimki öyleydi ama dedgim gibi artık öyle yapmıyor

Benim oğlum da ilk Zamanlar vardı bende yine bu durumu kafama takmıştım ama 40 insan sora yapmadı bidaha sürekli tavana bakıyordu demi benimki öyleydi ama dedgim gibi artık öyle yapmıyor
Bizimki biraz uzun sürdü ben takmıyordum da teyzem kafamı kurcaladı yüksek yastık da yatır da bakmasın havaya dedi ondanda düşüyor diye yapmadım bizim de geçer inşallah ya

Kızlar bebeğim düzeltilmiş 2.5 aylık 2 3 gündür geceleri 1 saatte bir felan kalkıyor, gündüz uykuları tilki uykusu gibi, meme emmek istiyor ama Bi süreden sonra kendini çekerek ağlıyor. Eli hep ağzında şap şup emiyor diş mi acaba diyorum ama daha çok erken. Kehribar yaptırasım var bakalım

Belli bir dönem yapıyorlar canım ama bizde tavanlar desenli oyüzden bakıyor:) kucaktayken

Kızlar uzun zamandır bura bakamıyordum. Şimdi yazıları okuyunca çok duygulandım. Daha dün gibiydi sanki hamilelikte hafta sayıyorduk. Sonra doğum, lohusalık derken ufaktan diş dönemine geldik bile. Lohusa depresyonunu o kadar ağır geçirdimki günler bitmeyecek sanıyordum. 3 ay oldu hala tam toparlanamadım ama zaman akıyor resmen

Allah yardımcınız olsun şu kabullenme evresine bir de ben gelebilsem müthiş bir oh çekeceğim

Uykularr haram.oldu gencligim.bak yalanda oldu tarzi bir gecedeyiz nasilsiniz canlar iki gundur geceleri cok dertliyiz uyumk istemiyorz zombi gbi gezmek istiyorz sinirlenip kendi sacimizi tutup saatlerce agliyoruz falan oyle cilgin isler var ahahahaviz atak haftalarini heo 1 hafta once yakaliyiruz 11. Haftadayiz sanirim bub12. Hafta atagi diye dusunuyorum

Bu atak haftasi kaç gün sürüyor ya uykuya dalmada zorlanıyor sanki daha kolay uyurdu bide popoda sensör var yere değince ötüyor

Allah yardımcınız olsun şu kabullenme evresine bir de ben gelebilsem müthiş bir oh çekeceğim
Bende çok stres yaptım emmiyor sütüm azalacak azaldı diye zaten doğum yaptığımdan beri hiç öyle çok sütüm olmadı Max gördüğüm miktar 100 ml di geçen aya kadar yetiyordu tabi emmeyince bende de stresi oldu 3 saatte bir sagim yapacak zamanımda olmuyor. Dedim artık olduğu kadar yapacak bişey yok emse bende mutlu olacagim ama zorladikca daha çok hırçınlaşıyor bebeğim. Bende uyuduğu zamanları kollayip veriyorum şimdilik. Sizde stres yapmayın bebeğiniz nasıl mutluysa öyle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…