2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
10:30 yaptırdım sabah aksam üzeri 19:00 civarı 37.2 oldu maksimum ama yuksek bi ates olmamasına rağmen cok halsizlesti ben de yarım fitil attım hep kucagımda kalmak istedi daha yeni uykuya daldı
Allah iyiliğini versinfitil ney bunu hiç bilmiyorum ben bizim menenjit ilk doz 5. Ayda biraz tedirginim ateşten dolayı

Nasıl cozdureyim ben tadına baktım da ben kusuyordum çocuklar nasıl içsin bunu
Benimde dondiricida ayni senin gbi bol miktarda sut var ilk 1 ay ciddi sut uretimi vardi hem emzirio hem buzluga atiyirdum smdi 2 bck ayligiz emmeyi neredeyse biraktik sayilir cbku sut yok cekildi sagmaya calisiyorum 20 cc anca geliyor doktodumda kesiliyor dedi mama tam gaz devam gunde 200 cc kadar anne sutu veriyorum hep 100 cc atmistim buzluga cikartiyorum bir gun onceden nor.al dolap kismima koyuyorum vermeden 15 dk once disari cikartiyorum verecegim zamanda benmari usulu biraz isitiyorum severek iciyor lakinnn sut isindigi icin degisk bir koku ve tat oluyor evet bnde yasadm onu ama benim kizim iciyor teyzesi gece vermeyi dene gece genelde ne bulurlarsa goturuyorlar

1 ay önce emmeyi bıraktı sadece mama
Benim de 1.5 ay oldu bırakalı sağ göğsümden kahverengi akıntı geliyor her gün sertlik ve dokununca üstüne yatınca acı da oluyo sizde böyle bisey oldu mu hiç

Eklentiler

• IMG_0355.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…