- 21 Haziran 2009
- 386
- 522
- 648
- 39
- Konu Sahibi Mervenur277
- #22.461
Ben de calisiyorum henuz. 34. Hafta bitecek haftabasinda, 2 ya da malum en fazla 3 hafta daha devam gibi simdilik, bir aksilik olmaz kotu hissetmezsem.kızlar benım gıbı 37, haftaya kadar çalışan varmı? 17 gunum kaldı ızne cıkmama ama artık ağırlaştım zorlanıyorum valla
Ben de bu hafta yine kontrol ediyorum. Ben yukleme zamanini gecirmistim, yukleme yapmadik. Ama ilk basta ben hizli kilo alinca istemisti, bir hafta on gun kadar kayit tutmuştum. Simdi son kontrolde kilo alimim artik durmus da olsa bebek 2-3 hafta ilerde gorunuyor diye yine bi kontrol et bakaljm demisti. Bu hafta yine takip ettim. Valla hicbirsey cikmiyor. Ama doktor su seker isini kafamizdan bi tam cikaralim da salicam seni dedi :) tam akcigerlerin en gelistigi zamanlar falan dedi. Emin olmak istiyor anladigim.Çıktım kontrolden kızlar çok şükür bir sorun yok yalnız ben çok kilo aldığım için yine fırça yedim birazşeker takibi istedi benden kızlar şimdi eczaneden şeker ölçüm cihazı aldım yarın başlayacağım bakalım
Sizlerde hiç ölçüm yapan var mı kızlar
Bana verdigi kagitta, gunde iki kere sabah ve aksam aclik ve tokluk bakilmasi gerektigi yaziyordu. Sabah aksam tam aclikta ve agzina son lokmani aldigindan tam bir saat sonra bakacaksin dedi.