- 18 Mart 2023
- 1.344
- 938
- 53
- 37
- Konu Sahibi Mervenur277
- #34.101
Demekk büyüdükçe rahat edicez özellikle bir aydır çok huysuzdu kriz geçiriyodu artik kendini oyaliyo oyuncaklara tepki veriyoİş de kalsın boşver mental sağlığımız daha önemli![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demekk büyüdükçe rahat edicez özellikle bir aydır çok huysuzdu kriz geçiriyodu artik kendini oyaliyo oyuncaklara tepki veriyoİş de kalsın boşver mental sağlığımız daha önemli![]()
Ne güzel canım nazar değmesin, bizimki uyanık olunca 5 dk sonra ağlamaya başlıyor, daha 41 günlük o günlere gelince bizimki de oyalanır inşallahAy kızlar bugün bayadir oyun halısında vakit geçiriyo oyun oynuyo çok şükür inşallah artık böyle devam eder maşallahben ne yapıyorum iş yapmak yerine oturmuş çay keyfi yapıyorum
![]()
Bizimki 65 günlük olduNe güzel canım nazar değmesin, bizimki uyanık olunca 5 dk sonra ağlamaya başlıyor, daha 41 günlük o günlere gelince bizimki de oyalanır inşallah
Siz 3 aya doğru gidiyorsunuz bakalım, 3 aydan sonra daha rahat edersiniz diyorlar ama 4.ayda da diş başlıyorBizimki 65 günlük oldu
Benimki de bugün 1 kez yaptı sadece. Akşam üstü yaptı ,normalde o saate kadar birkaç kakalı bezi olurdu. Anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normalmişKızlar benim kızım bugün hiç kakasını yapmadı sadece çiş yaptı ilk defa böyle oldular bi problem yoktur heralde
Evet inşallah kolay çıkarırlar dişleriSiz 3 aya doğru gidiyorsunuz bakalım, 3 aydan sonra daha rahat edersiniz diyorlar ama 4.ayda da diş başlıyor
Amin canımEvet inşallah kolay çıkarırlar dişleri
Bizimki 2-3 günde bir yapıyor Bi ara her bezde kaka yapmaya başladı diye sevindim 2 gün sürdü o daKızlar benim kızım bugün hiç kakasını yapmadı sadece çiş yaptı ilk defa böyle oldular bi problem yoktur heralde
İlk defa böyle oldu endişelendimBenimki de bugün 1 kez yaptı sadece. Akşam üstü yaptı ,normalde o saate kadar birkaç kakalı bezi olurdu. Anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normalmiş
Benimki günde 2 3 yapardı canım heralde artık böyle olucakBizimki 2-3 günde bir yapıyor Bi ara her bezde kaka yapmaya başladı diye sevindim 2 gün sürdü o da
Belki de bugünlük sadece böyle olduBenimki günde 2 3 yapardı canım heralde artık böyle olucak
Kaçta geleceklerse ona göre bişeyler hazırla canım kahvaltıysa kahvaltı yoksa da kek pasta falan bişeyler hazırlarsınKızlar ya şehir dışından kuzenlerim gelmiş bugün sabah sana uğrayıp öyle yola çıkıcaz dediler ne hazırlasam bilemedim kahvaltı falan mı yapsam ben davet etmeden kahvaltıya gelmezler sanmıyorum ama ne yapsam bilemedim
Olabilir canım...bi saat önce uyandi biraz emdi emdiklerini çıkardı üstünü değiştirdim tekrar emmeye başladı neyse şimdi uyudu kucağımda bırakmaya korkuyorumBelki de bugünlük sadece böyle oldu
Bu ara benimde öyle canım resmen artık emzirmek istemiyorum ama kızımıda kıyamıyorum bazen meme ile kavga ediyo uykuya dalamadığı zaman ozamanda çok yoruluyorumYa benim oğlum bugünlerde çok emiyor öncelerde göre göğüs ucum çok ağrıyor isilik gibi olmuş o yüzden mi bilmiyorum wmziresim gelmiyor resmen şimdi ağzından çektim gözümün içine bakıp anne der gibi ses çıkardı mecbur geri verdim ne yapacağım bilmiyorum süt de fazla geliyor gibi çok emdiği için çoğu zaman boğazında kalıyor
Kahvaltı falan demediler kaç gibi çıkarsınız dedim 10da dedilerKaçta geleceklerse ona göre bişeyler hazırla canım kahvaltıysa kahvaltı yoksa da kek pasta falan bişeyler hazırlarsın
Sorsaydın keşke canım kahvaltıya mı gelirsiniz ona göre hazırlık yapayım diye sen kaçta kahvaltı yapıyorsun normaldeKahvaltı falan demediler kaç gibi çıkarsınız dedim 10da dediler