- 20 Haziran 2012
- 4.897
- 4.166
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz yatan 5binle üstüne katıp kızımıza künye yaptırdık bebeklik hatırası da kalır diye :)Bebenin ilk maaşını aldık.. Şimdi bunla neler neler almalı... Sizin var mı fikirleriniz?
Oyy ne güzel düşürmüşsünüzBiz yatan 5binle üstüne katıp kızımıza künye yaptırdık bebeklik hatırası da kalır diye :)
İnşallah canım Allah kolaylık versin Acil şifalar versin5 günün sonunda ameliyata giriyorum artık bana şans dileyin bir an önce bitsin evime bebeğime gideyim![]()
MaşallahYolun sonunda ışık göründü kızlargaz sancıları bitti damlaları bıraktık 4-5 gün oluyor şu erken uyanmayı da çözersek inşallah rahatlayacağım biraz
![]()
Ay inşallah geçmiştir bebem nur yüzlü güleç bir oğlana dönüştü ahhshsjaYa ben de kullanıyorum hala ama işkillendim şimdi belki bizimki de geçti ama haberim yokyavaş yavaş bırakmaya çalışayım.
Kendi çıkarıyor eskisi gibi gazlı da değil alıştı bünyesi sanırımMaşallahGaz sancıları nasıl bitti damlalar sayesindemi yoksa kendi mi çıkarıyor artık
Bizimde uyanma saati sabah 6 7 arasi sonra uyumuyorum aksamda 8de yatirmis oluyorm yoksa geçe kalirsa uyumuyo büyüğü de erken yatirirsam benden iyisi yokEn güzelini yapıyorsun vallahi maşallah.. Ya bebe durmuyor ki uyımuyorda oğlanın kalkma vakti uyanıyor kucak olmasa durmuyor yerinde ağlıyor da ağlıyor yetişemiyorum hiç. Mesela sabah 6 dan beri hala uyanığız. Bugün yarım gün diye okula göndermedim oğlanı yoksa çok stres yapacaktım yine .
Ben cantasini kiyafetlerini aksamdn hazirliyorum beslenmesini de uyandigimda küçük uyurken hallediyorum sonra kahvalatiyi hazirliyorm küçük uyaniyo zaten sonrasini buyuk kendi hallediyo kahvalti üst giyinme bizde hazirlaniyoruz cikiyoruz. Ben hamileyken alistirdm kendi giyinmesini tuvalet vs hallediyo ama küçük uyanmazsa ben giydiriyorum çünkü onunda bana ilgime ihtiyaci varSen nasıl yapıyosun sabah okul hazırlık olayını.. Aahh çok şükür kapanmasına az kaldı tesellim bu vallahi
Yüz üstü yatirmayi denediniz mi ? Ben careyi oyle buldum rahat uyuyo kamerayi da karsisina koyuyorum mutfktn vs izliyorumSaat kac oldu sadece 15 dk gunduz uykusu uyudu şaka gibi 5 dk memede falan gozunu kapatmasını saymazsak
3 aya 1 hafta kaldi daha yeni gecti sarilik bnde cocuk doktoruna sordum saglik ocagindan ölçtüm yapin dediler dedm nerdn anlamislar dedi yüzünden dedm güldüKızlar bizim kız 2. ayı doldurdu ama hala gözlerinde biraz sarılık varbeslenmesi çişi kilo alımı vs normal ama sarılığı bir türlü geçmedi. Böyle olan var mı acaba daha ne kadar sürecek ben biraz paniklemeye başladım
![]()
Denemedim ona da surekli bakmak stresli olmaz mi. Baya uyuyo mu 1- 2 saat eger oyleyse biraz strese girebilirim gdgshYüz üstü yatirmayi denediniz mi ? Ben careyi oyle buldum rahat uyuyo kamerayi da karsisina koyuyorum mutfktn vs izliyorum
Geciyo bizimki de uzun sürdü yakinlarda yuzu gozu beyazladiKızlar bizim kız 2. ayı doldurdu ama hala gözlerinde biraz sarılık varbeslenmesi çişi kilo alımı vs normal ama sarılığı bir türlü geçmedi. Böyle olan var mı acaba daha ne kadar sürecek ben biraz paniklemeye başladım
![]()
Yalnız değilsinYok anam durmayınca slingde de durmuyor sürekli yapışığız iki üç gündür yer yatağında yatırıyorum gece derinleşince yoksa uykumda yoruluyorum zarar vericem diye ve beyaz gürültü tv de sabaha kadar açık ekran parlamasın diye ‘white noise bşack screen’ olanı açıyoruz alıştık ona biz de
Özel soru ama eşlerinizle durumlar nasıl ben o kadar yorgun bitiğim ki adama hiç yaklaşmıyorum bile ama ne zamana kadar böyle olacak bilmiyorum çocuk odada iken yapamam diye düşünüyorum lütfen birileri yalnız olmadığımı söylesin
Senin bunu yazmanı bekliyordumYolun sonunda ışık göründü kızlargaz sancıları bitti damlaları bıraktık 4-5 gün oluyor şu erken uyanmayı da çözersek inşallah rahatlayacağım biraz
![]()
Ay ben de ya... Diyorum çok moral verdin güzel şeyleri söyle biraz. Aldığım cevap, ben seni sevdiğim için önden hazırlıklı ol diye diyorum oluyoTeşekkür ederim sevincime ortak oldunuz darısı hepinizebugün arkadaşıma dedim gazı azaldı diye bunlar iyi günlerin sen daha diş çıkınca gör dedi yani hiç sevmiyorum sen daha göreceksincileri
![]()
Yani nasıl hazırlıklı olacaksam ben tüm büyüme ataklarını okudum biliyorum ama hazır mıyım noAy ben de ya... Diyorum çok moral verdin güzel şeyleri söyle biraz. Aldığım cevap, ben seni sevdiğim için önden hazırlıklı ol diye diyorum oluyo![]()
İki grubu da götürüyorsun helal bacımAy ben de ya... Diyorum çok moral verdin güzel şeyleri söyle biraz. Aldığım cevap, ben seni sevdiğim için önden hazırlıklı ol diye diyorum oluyo![]()
Bazen ikisini aynı anda bazen 3 lüyorum şubat sonu doğurdum ama bazen 3 üne de mecalim yok jsbxjdndjdndjİki grubu da götürüyorsun helal bacım![]()