Keşke uykucu olsaydıKızlar benim bebe gibi bebeği uykucu olan var mı üç saatte bir uyaniyo gece de max iki defa kalkiyo bizim gibi 11 12 olmadan da yatmiyo değişti birden
Anam biz daha dört aylık olmadık bu üçüncü ay atağı o zaman bakalım daha neler gorcez dhdjf diş erken değil mi yaBenim bebeğim kesintisiz 7 saat uyur sonra emmek için uyanır sonra sabah uyanırdı. Hatta 9 saat kesintisiz uyuduğu günlerde oldu. Ama bu 4.ay atağı başlayalı uykular haram oldubu arada Kuzey şu an tam 4,5 aylık ve bu atak 5 gün önce falan başladı tabii üstüne bir de diş kaşıntısı eklendi. Geçecek inşallahhhh
İnşallah ondandır canım ben ateş vs. yoksa her şeyi gelişime bagliyomKızlar bizim
Keşke uykucu olsaydı4.5 saat uyurdu gene ama bu ayaktan midir nedir saat başı uyanıyor iki gündür bebe bizi delirtti
Diş için erken ama şimdiden diş etleri hazırlıklara başlıyor ve inanılmaz çok kaşınıyor. Bundan dolayı da uykuları bölünüyor zaten gece ne zaman uyansa bi bakıyorum emziği ağzından atmış eliyle diş etlerini kaşıyor. Valla 4.ay atağı fena gelmeyin kaçınAnam biz daha dört aylık olmadık bu üçüncü ay atağı o zaman bakalım daha neler gorcez dhdjf diş erken değil mi ya
Ayy bende bir deniyim bari teşekkür ederimBizim böyleydi sabaha dogru yapiyodu genelde burnu tikaliymis temizledim düzeldi
bence normal ben de ıspanak yediğimde olmuştu düzeldi sonra… bir de üşütürse örneğin soğuk havada falan dışarı çıkarsak hem koyu yeşile dönük kakası oluyor hem de zor yapıyor o günKızlar ya bizim bebişin kakası dün akşamdan beri baya koyu yeşil. Doktora söyledim demir kullanıyorsak normal dedi de biz demir falan daha başlamadık. Takip et dedi en son. Hala öyle. Bu gün arada bi sarıya dönük yeşildi. Sonra gene yeşil oldu. Dün ve önceki gün ıspanaklı bişeyler yedim üst üste. Ondan mı oldu acaba? Şimdi zaten atak zamanı huzursuz ve huysuz olduğu için başka bişeyi var mı kestiremiyorum da. Normal mi ki
Evet yaparken ağladı biraz bu gün. Bakalım takip edicem. Teşekkür ederim canımbence normal ben de ıspanak yediğimde olmuştu düzeldi sonra… bir de üşütürse örneğin soğuk havada falan dışarı çıkarsak hem koyu yeşile dönük kakası oluyor hem de zor yapıyor o gün
Çok büyük ihtimalle ıspanaktandır, doktor bana söylediğimde şaşırmıştım ama oluyormuş sütle bebeğe klorofil geçer dedi..Kızlar ya bizim bebişin kakası dün akşamdan beri baya koyu yeşil. Doktora söyledim demir kullanıyorsak normal dedi de biz demir falan daha başlamadık. Takip et dedi en son. Hala öyle. Bu gün arada bi sarıya dönük yeşildi. Sonra gene yeşil oldu. Dün ve önceki gün ıspanaklı bişeyler yedim üst üste. Ondan mı oldu acaba? Şimdi zaten atak zamanı huzursuz ve huysuz olduğu için başka bişeyi var mı kestiremiyorum da. Normal mi ki
Genelde atak sona ermeye yakın dönmeyi öğrenir gibi bir bilgi okumuştum. İnş doğrudur da rahatlarsın. Çok sevindim ama büyük bi adımKuzey sırtüstü yatarken yüzüstüne dönmeyi öğrendi, hep sol tarafından dönüyor. Artık altını değiştirmek, kıyafet giydirmek çok zorSürekli kendini döndürüyor beş dakikalık alt değiştirme bile ne kadar uzun sürdü. Gün içinde hevesini alsın diye hep oyun matına koydum kendini sürekli çevirdi hep yüzüstü durdu. Ama bu seferde emekleyemediği için sinirleniyor Sürünerek ilerliyor ama tam emekleyemediği için kızıyor bir süre sonra. Ayy bebiş gelişiyor diye sevinmem lazım ama zorlaşıyor her şey
Aaa inşallah öyledir atak sona erer yakında çok sağol canım valla akşam akşam mutlu etti bu bilgi beniGenelde atak sona ermeye yakın dönmeyi öğrenir gibi bir bilgi okumuştum. İnş doğrudur da rahatlarsın. Çok sevindim ama büyük bi adımbizimki de alt değiştirirken ters köprü kuruyo kafasıyla ayaklar yerde göbek tepelerde şişiriyo kendini. Yakında döner herhalde. Bi de oyuncakları tutup istediği şekilde hareket edemediği için sinirleniyo. Henüz ellerini çok kontrol edemediği için elinden falan düşürüyo. Sonrası sinir krizi. Bunların hepsi oğlak ve kova siniri. Çok yadırgamamak lazım
Nolur bilen tecrübeli anneler cevap versin aynı durumdayızzzz. Donmuş emzik fayda sağlıyor ama geçici bir süre, gündüz oyalamak için iyi oluyor. Tetagil vermişti doktor ama faydasını göremedim. Jel kullanmak da çok iyi değilmiş bilemiyorum ne yapsakDiş kaşıntısı için jel veya granül kullanan var mı? Bizimki sanırım ondan da ekstra huysuz. Biri yazmıştı emzikleri dondurdum ağzına aldığı gibi gözü kapandı uykusu geldi. Sanırım diş sancısı çekiyor. Önerisi olan var mı çıkıp eczane bakacak eşim
Burdan bir arkadaş nursey Harvey jel tavsiye etmişti sanırım yanlışmi hatırlıyorum bilmiyorum emin değilimNolur bilen tecrübeli anneler cevap versin aynı durumdayızzzz. Donmuş emzik fayda sağlıyor ama geçici bir süre, gündüz oyalamak için iyi oluyor. Tetagil vermişti doktor ama faydasını göremedim. Jel kullanmak da çok iyi değilmiş bilemiyorum ne yapsak
Şimdi eczaneleri aradık dentinox diye bi jel varmış. Tetagil de var dedi. Alıcaz bakalım şimdilik. 4 aylık diş kaşıntısı ağrısı için ne yapabiliriz dedim. Dişi çıkmaz ama daha çok erken diyo. Sancısı var çocuğun belli diyorum denicez. Yok abla mümkün değil diyo. Delirtti akşam akşam.Nolur bilen tecrübeli anneler cevap versin aynı durumdayızzzz. Donmuş emzik fayda sağlıyor ama geçici bir süre, gündüz oyalamak için iyi oluyor. Tetagil vermişti doktor ama faydasını göremedim. Jel kullanmak da çok iyi değilmiş bilemiyorum ne yapsak
Yok canım bariz belli diş kaşıntıları var. Ayrıca eşimin kardeşi 4,5 aylıkken diş çıkartmış bu kadar erken çıkaranlar da var. Eczacı çok konuşmasınŞimdi eczaneleri aradık dentinox diye bi jel varmış. Tetagil de var dedi. Alıcaz bakalım şimdilik. 4 aylık diş kaşıntısı ağrısı için ne yapabiliriz dedim. Dişi çıkmaz ama daha çok erken diyo. Sancısı var çocuğun belli diyorum denicez. Yok abla mümkün değil diyo. Delirtti akşam akşam.
Yani görülen bişey bu hem de çok anormal değil baya yaygın. Valla değildir diyo. Elimde çocuk olmasa valla gidip basmalık eczaneYok canım bariz belli diş kaşıntıları var. Ayrıca eşimin kardeşi 4,5 aylıkken diş çıkartmış bu kadar erken çıkaranlar da var. Eczacı çok konuşmasın
En azından yalnız olmadığını bil aynı şeyleri yaşıyoruzYani görülen bişey bu hem de çok anormal değil baya yaygın. Valla değildir diyo. Elimde çocuk olmasa valla gidip basmalık eczane19.30 da uyku bastı birden. Dedim bunu kaçırmayayım. Hemen odaya aldım emzirdim uyudu hatta tek memeyi emince. Omzuma aldım gazı için kafasını bile tutamıyo öyle bi uyku. 10 dk sonra falan bi ağlama krizi. Elini yumruk yapmış ağzına sokmaya çalışıyo. O saatten beridir bi tek buzlu emzik verince sustu. Hala uyanığız. Nasıl olcak bilemiyorum valla. Hem atak hem diş dün eşimle şakalaşıyoruz bana valla seni balkondan atarım haha falan dedi. Dedim attıktan bi 2-3 saat ambulansı ara madem aşağıda azıcık uyuyayım psikolojim bozuldu iyice ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?