16 ocak doğumlu 4 Ay 5 günlük olduk. Bizimde atak öncesi saatlerimiz çok netti bir bozuldu feleğim şaştıAyy maşallah sizesenin bebiş kaç ocak doğumlu? İnşallah bizimki de biter bekliyorum uzun uzun uyuyacağım günleri hahaha çünkü atak öncesi uykusu çok güzeldi belli yani uyumayı seven bir bebiş
Saaat başı uyaniyormuydu sizinkide bizimki 4 buçuk aylık ama düzelmiyor16 ocak doğumlu 4 Ay 5 günlük olduk. Bizimde atak öncesi saatlerimiz çok netti bir bozuldu feleğim şaştışimdi umuyorum ki düzeldi bugün 3.gecemiz bakalım nasıl geçicek
Benimkide iki kerede anca geçti ama şimdi gene olmuş birazcik keyfi yerindeyken sürüyorum hemen öyle tarihin sonra acele banyo
Saat başı ve saat 4ten sonra 30 40 dk da bir uyanıyordu biraz daha sabır gecicekSaaat başı uyaniyormuydu sizinkide bizimki 4 buçuk aylık ama düzelmiyor
GünaydınnnnGünaydın canlar. Bizim bebiş 4 te bi uyandı ki şam şeytanıo saatten beri ayaktayız. Sadece yarım saat 2 kez uyudu. hala bağırmalar çığlıklar eğlenmeler. Kafayı yedirtti bana nefes alarak çığlık atmayı öğrendi. Sürekli onu yapıyo. Normalde nefes vererek çığlık atılır ya bizde tam tersi. Matın üstünde de ters ters emekliyo zaten. Bizim her şeyimiz ters
Bizimki de öyle erişemediği ya da yapamadığı bişey oldu mu sinir krizi geçiriyoGünaydınnnnya şu bebişe bak sen tam poposuna vurup ısırmalık uyusalar ya uzun uzun ne güzel keşke ben uyuyabilsem hahaha. Bizimkide matın üzerinde yüzüstü duruyor emeklemek istiyor emekleyemiyor çok kızıyor sinirli böcekkk
Bizimki de bazen 3 saat uyuyor(du)Benim ilk çocuğum o yüzden danışayım sizlerebenim kız haftaya 4 aylık olacak ve bazen gündüzleri 2:30 3 saat kadar uyuyor ama akşam uykusu da iyi akşam 8de uyuyor ve genelde 6da uyanıyor sadece iki kere emip uyuyor. O yüzden gündüz 3 saat falan uyumasına izin vereyim mi
Ayy öyleyse çok sevindim çünkü çok güzel uyuyor bazen uyandırmaya kıyamıyorumBizimki de bazen 3 saat uyuyor(du)ataktan önce. Gündüz 5-6 saat uyuması lazım zaten ki gece güzel uyusun. Eğer her uykusu 3 saat değilse ve totalde 5-6 saati yakalıyorsa sorun olmaz bence.
Bizimkide parça parça okadar uyurdu şimdi yok asla uyumamak için direniyor dışarda bazen bugün çıkardım ama uyumadiBenim ilk çocuğum o yüzden danışayım sizlerebenim kız haftaya 4 aylık olacak ve bazen gündüzleri 2:30 3 saat kadar uyuyor ama akşam uykusu da iyi akşam 8de uyuyor ve genelde 6da uyanıyor sadece iki kere emip uyuyor. O yüzden gündüz 3 saat falan uyumasına izin vereyim mi
Uyku gerilemesi oluyormuş sanırım ama bundan sonra düzelip daha iyi uyuyor bebekler diyorlar inşallah siiznki de öyle olurBizimkide parça parça okadar uyurdu şimdi yok asla uyumamak için direniyor dışarda bazen bugün çıkardım ama uyumadi
Biz bu gün tam 4. Aylık olduk. Yaklaşık bir hafta 10 gündür başladı. Bu gün 3 saat uyudu mu emin değilim. Gece yine burnumuzdan getirecek belli olduAyy öyleyse çok sevindim çünkü çok güzel uyuyor bazen uyandırmaya kıyamıyorumsizin atak kaç aylıkken başladı
Ayy inşallah kadınlar kulübü olmasa kafayı yemiştimUyku gerilemesi oluyormuş sanırım ama bundan sonra düzelip daha iyi uyuyor bebekler diyorlar inşallah siiznki de öyle olur
Ya acaba problem bizde mi? Bugün Kuzeyi kaynanama bıraktım öyle güzel uyumuş ki orda her uykusunda 1,5-2 saat uyumuş ayy ben şokBiz bu gün tam 4. Aylık olduk. Yaklaşık bir hafta 10 gündür başladı. Bu gün 3 saat uyudu mu emin değilim. Gece yine burnumuzdan getirecek belli oldu
Önceki ataklarda bizim de dışarıda bile uyumadığım olmuştu ama geçince tekrar eski düzene dönüyor normalde.4.ay atagı farklıymış ama rutinlerde ısrarcı olun diyor nerde okuduysam yoksa düzen değişebiliyormuşBizimkide parça parça okadar uyurdu şimdi yok asla uyumamak için direniyor dışarda bazen bugün çıkardım ama uyumadi
kesinlikle olabilir. benim bebeğim de babada uyuyor. biz çok kafaya mı takıyoruz bilmem ama mesela benim kafam dağınıksa bir arkadaşımla konuşuyorsam da daha rahat uyuyor. bütün gün ona kanalizeysem asla uyumuyor. bugün dışarıda uyutmaya çalıştım gezdirdim uyumadı, tam evin önünde yorgunlukla bir soda aldım elimle bebek arabasını ileri geri yaparken ona bakmadım bile sodayı içmeye başladım daldım bir nevi yani... kafamı çevirip ne göreyim soda bitene kadar uyumuş bütün 1 saat mahalleyi tavaf eden çocuk tam eve girecekkenYa acaba problem bizde mi? Bugün Kuzeyi kaynanama bıraktım öyle güzel uyumuş ki orda her uykusunda 1,5-2 saat uyumuş ayy ben şok
Evet bizimki de aynısı hepsi var banyoyu hiç sevmiyor ya ağlıyor ya çırpınıyor meme emerken biraz emiyor sonra etrafa bakıyor biraz sonra ağlıyor herzaman değil bu zaman zamsn mesela şimdi3) MEME REDDİ: Acaba sizin bebeğiniz de memeyi çok sık isteyip bir iki fırt alıp bırakıyor mu? Ya da meme emerken sürekli kafasını geri atıp etrafa bakmak istiyor mu? Benimki uykuluyken çok güzel emiyor ama uykusu gelip de onu o uykulu moda sokana kadar emzirmek imkansız. Arada da susadığı için fırt aldığını düşünüyorum havalar sıcakladı burda.
4) BANYO: Su değer değmez ağlıyor bizimki. Hatta bir kere küvete su koymadık ama küvete değer değmez çığlık basacak gibi oldu baktı su yok sustu sonra. O kadar şartlamış kendini. Doktor su durmadığı için filede yıkamamızı önerdi. Başka önerisi ya da böyle çocuğu olan var mı? Daha 4 aylık bizi parmağında oynatıyor yavrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?