2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Kızlar benim bebeğimin kilosu ilk zzamanlar çok iyi gidiyordu 4. Aydan itibaren yavaşladı arkadan geliyor kilosu ek gıdaya geçtik ama bazen yemek istemiyor zorlamıyorum hepten soğumasın diye. Şu an 6 ay 10 günlük kilosu 7430 boyu 69 buçuk santim. Var mı bebeğimle benimle aynı durumda olan

Merhaba benim oplum da 3 aylıkken ani bir gaz başladı ve beslenme reddi var doktor reflü dedi ilaç verdiler beslenm biraz düzeldi ama aşırı kıvranıyor gece gündüz gazı var kakası ds sizin dediğiniz gibi günde bir veya iki günde bir ilkkez bugün mukusluydu biraz korktum açıkçası alerji mi diye

Süt ve süt ürünleri diyetini deneyin bence. Kuruyemiş, paketli gıda hepsini kesmiştim ben öyle düzeldi. 1 hafta içinde düzelmiyorsa bunlardan değildir başka bir şeye yönelirsiniz. Eğer mama içiyorsa onu da süt alerjisi olan çocuklar için olanlardan almalısınız eğer deneyecekseniz. İnş hemen düzelir.

İnşallah çok teşekkkür ederim emmiyor zaten mama içiyor alerji maması doktor mu yazması lazım

Bi şey dicem günde bir kaka yapmasi lazim değil mi zaten ben mi yanlis biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…