2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Kizlar Öğün aralari sizin de uzadi mi ? Artik uc saat gecince yediremiyorum dört saati bazen beşi buluyor huzursuzlugunu acligina bagliyorum.

Benim kizim bu ay hic uzamamis 4 aylikken 68 cmdi, 5.ay kontrolünde yine 68 cm cikti. Kilo alimi normal oldugu icin doktor onemsemedi ama 1 cm bile uzamamis olmasi beni biraz endiselendirdi. Simdiye kadar her ay 4-6 cm uzamisti
Boyu ölçerken bacakları bazen tam dümdüz yapıyorlar bazen yapamayıp tahmini 1-2cm ekliyorlar.. bence ya geçen ay ya da bu ay yanlış ölçmüşlerdir 1-2cm. üzülme, mutlaka uzamıştır. 4 aylık 68cm mesela bence fazla uzun belki 66 yı 68 gördü doktor

Belki 1 2 cm yanilma payi vardir dedigin gibi ama hem saglik ocaginda hem doktorunda ayni sekilde olculdu. Bazi aylar uzamasi yada kilo alimi yavaslayabilor hatta durabilir bunlar aslinda normal durumlar da iste gel de anlat kendine

Benim kizim bu ay hic uzamamis 4 aylikken 68 cmdi, 5.ay kontrolünde yine 68 cm cikti. Kilo alimi normal oldugu icin doktor onemsemedi ama 1 cm bile uzamamis olmasi beni biraz endiselendirdi. Simdiye kadar her ay 4-6 cm uzamisti
Bence geçen ay ya fazla ölçtü yada bu ay eksik ,mezuradan mezuraya bile değişiyor. Yada su ihtimal de var atak zamanı gelmemiştir heran uzayadabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…