2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ne mantıklı bi insansın ya yap bize de tarif at sana zahmet bende yapıp atacağım çok mantıklı geldi

Tamam şimdi sakin olma vakti bi sorun gözükmüyor yarın lekelenirsen yine gidersin ama net iyi açılmada yoksa korkma canım ne iyi bi doktorun varmış

Ne mantıklı bi insansın ya yap bize de tarif at sana zahmet bende yapıp atacağım çok mantıklı geldi
Lohusa şerbeti zaten yoğun birşey suyla karıştırmak lazım ikram etmeden, konsatre gibi yani o yüzden soğutup atacağım dondurucuya misafir gelince çıkar at surahiye olacak, kompostoda kendim için açıkçası, doğumdan sonra ic yangını oluyor ve şerbet komposto süre çok iyi geliyor, usenmem.yaparim.diyene tavsiye ederim kızlar, doğumdan sonra yandım haftalarca cayır cayır içim yandı su meyve suyu komposto ayran icmedigim şey klmadi sünger gibiydim doğumdan sonraki hararetle yaz sicagiyla baş etmek için mantıklı geldi
Şerbet sekerli baharatlı falan süte çok iyi geliyor deneyin isterseniz

4 gün burdayım kız ne olur ne olmaz içim böyle rahat edecek dogurmam ben 38 i görecem öyle hissediyorum
Hadi inşallah kuzum iyi yapmışsın yanına almakla ne olur ne olmaz tabi
En yakın şehir merkezi 1 saat, ama başka ilçeler var illa bir yerden doktor bulunur sanırım
Bulunur canım bulunur. 1 saat bir şey değilmiş iyi. Seninle günlerimiz aynı bayramı da rahat atlaticaz ikimiz de inşallah öyle inanıyorum bende babamların yanına gideceğim ilçeye bizim ilçe köy gibi zaten sağlık ocağı var doktorlar da zaten çok da aman aman değiller. 1 saat var yok şehire. O yüzden korkmuyorum 1 saatte her türlü gelinir inşallah diye. Sağlıkla geçirelim inşallah su bayramı ve bir kaç hafta daha geçirelim en azından
Kız Allah seni hala senin işin mi var ya cidden mi yani dün senin börek tarifinden yaptım bu arada efsane oldu dün akşam denedik birazını. Ama ben onları yapana kadar pert oldum sen dogurdun dogurucan hala iş diyorsun ya inşallah güzelce yapar atlatırsın su bayramı da kuzum. İnşallah kimliğini de bulursun
Aralanma neyse cidden aklıma takıldı.. yok canım nst zarar vermez merak etme. Sen dinlen devam ederse lekelenmen git inşallah biraz daha duracak miniğin stres yapma dua ediyorum senin için

Tarif verirsen neden denemeyelim güzel kız şerbet tarifi alayım canım inşallah yaparım

Afiyet şifa olsun, daha yapmıyorum iş cidden saldım da şerbet aklımdaydı ertelemeyeceğim ne yapayım oda hazır olsun, elimin altinda dursun

Afiyet şifa olsun, daha yapmıyorum iş cidden saldım da şerbet aklımdaydı ertelemeyeceğim ne yapayım oda hazır olsun, elimin altinda dursun
Sağol canım benim kızım bayıla bayila yedi anne gene yapalım diyor beraber yapmıştık dün yapalım kızım dedim öyle haklısın ne yapabilirsek kar işte artık kuzum
Ben bı yapayım da tam ölçu vereyim, kendim yapıp tatmadan vermem, eksik fazla ürün olur bı bakayım önce ölçüsüne nasıl tutacak
Tamam sabırsızlıkla bekliyorum tarifini daha önce hiç yapmadım bilmiyorum o yüzden.

Ciğeri duymuştum da eti bilmiyodum neden dokunamıyoruz ? ayy ne güzel bahaneler bunlar yarın bu bilgiyi kullanırım

İyi bayramlar herkeseeee

Neyse ki içine sinen bir doktor karşına çıkmış. Umarım bayramı sakin bir şekilde atlatırsın. Rahim uzunluğu kaç çıkmış? Doğum belirtisi olup son haftalara kadar bekleyen bebişler de oluyormuş

Evettttttt tatlı anneler bu senenin en güzel anneleri 1000. Sayfamızı gururla kutluyorum
Bu gurur bizim

Haziran topiği bizden bir ay önce açılmasına rağmen onlardan 70 sayfa önde gidiyoruz

Biz buralara donsuz ve terliksiz geldik bi de .

Ben yaparım canım çok mantıklı geldi o yüzden sen kendi yaptığının tarifini paylaşırsan çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…