2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
40 gün yatilmaz dedigi cinselliktir bence yoksa öbür türlü kocadan destek almadan nasıl olacak ben şuan bebeği yatır kaldır yapamıyorum annemde benimle ama eşim bebek ben yatak odasında ilgileniyoruz zira dr da yasakladı zaten cinsel birleşme yok 40 gün diye dinimizde günah olan odur çünkü bu arada bende en son 3 buçukta öğlen yemeği yemiştim suni sancıyla beraber lavman yaptilar ama ben gece 11 gibi sezeryana alındım 7 saat açlığı tamamlamak için

Sancın var mı canım
Yani Doktor'un yaptığı zar sıyırma işleminden sonra sancım var açıkçası ama düzenli değil. Doğum sancısı gibi de değil.
Regl ağrısı gibi kasıklarıma arada ağrı giriyor, geliyor gelmekte olan gibi hissediyorum yavaş yavaş vücudum hazırlanıyor sanki

Evet çok ılımlı yaklaştı sarıldı falan ben ağlıyorum hoca korkuttum seni ama hep böyle olmayacak falan dedi sonra. Ben vajinal propla muayene olmuştum. Canım hiç acımamıştı, hayatımda ilk defa oluyordum ona rağmen zorlamamıştı. . Ama bu parmakla girmesi beni mahfetti.

Pazar nöbetçiyim dedi bana randevu almadan gel duruma göre yatış veririm dedi. Ben de dedim ki ;açılma varsa tetiklemek için suni sancı mı vereceksiniz dedim. yok dedi korkma dedi. Ben korktuğumdan değil ne yapacağını öğrenmek için sormuştum.
Sonuçta Meryem Ana otu açıp bekleyecek halimiz yok sancım yoksa bir şey yapması lazım dksksk

O da lavman yapabilirim dedi hareket yaparız dedi, pazar günü ben de oralarda olabilirim yani açıklık müsaitse sen sezeryandayken

Saat dörtte nişanım geldi şuanda düzenli sancı çıkıyor nst de açılma başlamış sancı odasına alındım kızlar
Aa haydı hayırsıyla inşallah.
Sancım yok demiştin nst de çıkmış tüm sancılar hissedilmiyor herhalde.

Sancı odası nasıl bir şey oluyor bu arada , sancı mı verecekler canım

En son gözden atarmış bebekler sarılığı benimkinde de hafif var hala 1 ayı bulabilirmiş en son gözden gitmesi
Kızlar sizin bebişler nasıl uykuya geçiyor. Yeni doğanlar uyur diyorlardı çocuk uyumuyor uykuya direniyor anca meme uyuyor çok nadir kucakta uyuyor sizinkiler nasıl uyuyor?
Bizimki de birkaç gündür gazdan olabilir çok zor dalıyor memede uyuyakalıyor yatağa koyunca gözünü açıyor emzik verince sakinleyip dalıyor bazen . Bir de ben gazını çok cıkartamıyorum ya ekstra bi taktiğiniz var mı gaz için

Yok yahu yat tabiki yatağında tamamen batıl inanç yani ne gerek. Eğer birisi yataktan gidecekse de eşin gitsin
2 sezeryanım var hiç lavman yapılmadı bana hiç de duymadım.
Sezeryan olan kızlar biz ne zaman yan yaticaz
15. Gün 2 gündür yan yatıyorum sanırım dünyanın en mutlu insanı benim

beyons ne alemdesin canım doğum yaptın mı?
Mrb canım 11 temmuzda evet doğum yaptım çok zor geçti doğumum doğum esnasında çok kan kaybettim 2gun yoğun bakımda 5 gün hastanede tedavi altında kaldim kanım bı turlu yükselmiyor du hala düşük ama diger değer iyi diye salı günü taburcu olduk diğer süreçleri anlatıp kimseyi korkutmak istemiyorum benim durumum farklıydı zaten hala kendime gelmiş değilim o yüzden hiç giremedim rabbim herkese sağlıklı doğum nasip etsin umarım sende iyisindir oldumu dogumun

Ben yazmıştım sanırım, 8de yedim 13.40 sezeryan ile doğum yaptım kusmadım iyiydim.
  • Kabız olmamak için katıya yüklenmemek daha iyi tabii, dikişlerle ıkınmak imkansız ve 6 saat sonra pırt yapmanı isteyecekler. Lifli beslen derim.
  • Bana lavmanı öncesinde yapmadılar, pırt yapamadım diye ertesi gün lavman yaptılar.
  • 40 gün kanama oluyor, enfeksiyon riski nedeniyle birliktelik yaşamıyoruz lohusayken enfeksiyon tehlikeli çünkü. Ya ben ilk günden beri kocamla uyuyorum yatakta yaşıyorum hala şu an yatakta emziriyorum mesela. (22.gün) Sen nerede rahatsan orada uyu mutlaka. Anneler çoğu şeyi bilmiyor ya tecrübe ettim iki anneyle şu süreçte.

Eşin neden toplamıyor toplasın çalışsın eşleri çalıştırın kız çocuk gelince kaytarmasınlar alışsınlar şimdiden

Demek ki ondan öyle gözde var hala azda olsa. Aynen bizimkinde öyle hatta şu an memede uyumak için yalandan emiyor ve emzikte almıyor böyle zamanlarda alsa çok iyi olurdu aslında. Çünkü beni emzik niyetine kullanıyor. Ben her beslenmede pat pat belinden yukarı doğru vurarak klasik yöntemle çıkartıyorum ama doktor bize Probiyotik verdi birde çok zorda kalırsa gaz damlası onlarda fayda ediyor.bebeğin karnı senin göğsüne gelecek şekilde yatır bastır öyle pat pat vur zaten çıkacağın anlıyorsun ona da bi rahatsızlıknhissi geliyor sonra çıkartıyor

Onu bende duymuştum ama doktor güneş ışığına çıkarmayın güneş değmesin cildine diyor güneş yokken dışarı çıkartın diyor şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…