2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Bende kuruyemiş vs koydum ama gazımı cikaramadigim için yanimda kalanlar yedi hepsini 😂
Ahahaha 🤣 valla bi aksilik olmazsa Salı günü olacak doğum. Şimdiden başladım içmeye Allah yardımcım olsun 🤣
Çok iyi yapmışsın canım inan ben faydasını çok gördüm, kuruyemişlerin falan, sütü acayip destekliyor, yediğimde yemedigimde bile farki anlıyorum, on gündür her öğün arasında yatmadan incir ve dut özellikle tüketiyorum üzerine de su bı bardak, tuvalet için de çok iyi oluyor, sana da şifa olsun 😘
Zaten senden öğrendim de koydum canımcımmmmm 🤣🤣🤣🤣 vaalbaranın askerleriyiz 🤣

Hastane çantam sonunda hazır 2 aydır gidip gelip bişiler atıyodum artık kapadım fermuarı. Bakın bakiyim eksik var mı 😂

Bebeği biraz abartmışım 5 takım koymuşum. Korkuttular kusuyo kaka yapıyo diye diye 😂
2 tulum
2 hastane çıkışı
5 zıbın ve bir alt koydum bebeğe
Kendime de 3 lohusa pedi 2 gece pedi
2 takım pijama 1 gecelik
1 emzirme sütyeni
2 emzirme atleti
2 kilot 1 keten günlük kıyafet çıkarken
Terlik taç kırmızı örtü.
Havlu kendime. Bir tane alt açma örtü
Bebeğe bez ıslak mendil yedek şapka eldiven çorap sudokrem sırt bezi el ağız bezi
1 müslin 1 pamuklu battaniye
Puset ve puseti örtmek gerekirse kalabalıktan geçerken 1 müslin daha
Pompa biberon küçük termos
Bir de nolur nolmaz diye bir kutu mama alacağım. Şekeri düşer diye travmam var. Elbette önceliğim süt ama. Hipp combiotik 1 alırım. Kullanmasam da dursun
Hastanede sadece zıbın giydirdiler birde biryere götürürken müsline sardılar
Halada zıbın çorap devam ediyoruz 😬
Tüm tulumlar alt pijamalar çöp oldu 😅
Benim de genel olarak böyle çantam. Artı olarak varis çorabı koydum hastane kendisi temin etmiyormuş. Bir de kızlar söylemişlerdi. Yanıma bir kaba kuruyemiş, kuru incir, kayısı, dut kurusu, hurma koyacağım. Tuvalete çıkmayı kolaylaştırıyormuş. Bi de ek olarak kaşık biberon koydum. Benim sezaryen olacak süt çok çok az gelirse kaşık biberonla vermesi daha kolaymış öyle söylediler 😍
Bizim hastane şırınga ile meme bebeğin ağzında iken yandan takviye yaptılar
Yada eldiven giyip bebeğin ağzına parmağını verip yandan şırınga ile veriyorlarmış aklında olsun

Ahahaha 🤣 valla bi aksilik olmazsa Salı günü olacak doğum. Şimdiden başladım içmeye Allah yardımcım olsun 🤣

Zaten senden öğrendim de koydum canımcımmmmm 🤣🤣🤣🤣 vaalbaranın askerleriyiz 🤣
Benden başka söyleyen de olmustur diye almamıştım üzerime 😂😂 bı minik kavanoz da tahin ekle listene kuruyemisle tüketiyorum birer kaşık 😊

Hastanede sadece zıbın giydirdiler birde biryere götürürken müsline sardılar
Halada zıbın çorap devam ediyoruz 😬
Tüm tulumlar alt pijamalar çöp oldu 😅

Bizim hastane şırınga ile meme bebeğin ağzında iken yandan takviye yaptılar
Yada eldiven giyip bebeğin ağzına parmağını verip yandan şırınga ile veriyorlarmış aklında olsun
Aynen enjektör hastanede vardır diye almadım onu yanıma ama kaşık biberonla da gerekirse bebek memedeyken yandan damlatırım ağzına diye düşündüm 😀
Benden başka söyleyen de olmustur diye almamıştım üzerime 😂😂 bı minik kavanoz da tahin ekle listene kuruyemisle tüketiyorum birer kaşık 😊
Tahin de tüketmeye başlamıştım dur unutmadan onu da koyayım çantaya 😀😀

Sarılık olunca tüm tuşlara bastım şimdi her 2 saatte bir 60ml çıkarmaya çalışıyorum anca öyle rengi kendine geldi ama süt sağma makinesinden memnun değilim.
Hangi makineyi tavsiye edersinşzz
Ben mochinin eller serbest pompasını kullanıyorum iş görüyor ama ben düzenli sağım yapamıyorum sürekli zaten meme de olduğu için pek vakit olmuyor 😅

Aynen enjektör hastanede vardır diye almadım onu yanıma ama kaşık biberonla da gerekirse bebek memedeyken yandan damlatırım ağzına diye düşündüm 😀

Tahin de tüketmeye başlamıştım dur unutmadan onu da koyayım çantaya 😀😀
Senin beyaz gürültü cihazının linki var mı varsa paylaşır mısın❤️

Valla kaç gündür aklımdasın. Sen yazmadıkça daha da tedirgin oluyordum. Çok şükür hamdolsun şimdi iyiyseniz önemli olan o. Kanın zamanla yükselecektir zaten bol bol ilaç vermişlerdir kullandıkça yükselir. Benim de Salı günü sezaryen olacak inşallah. Plesenta artık iyice yana kaymış çok şükür doktorum risk çok azaldı dedi bakalım
Plesanta yana kaymissa hiç risk kalmamıştır normal sezeryan olup çıkarsın inşallah benimki biraz yapışmıştı inan hala da kendime gelmedim gerçekten çok zormuş bu durum ama iyiki tıp fakültesinde olmuşum başka yer bu ameliyati kesinlikle kaldırmazdi sen nasıl oldun doğum ne zaman hayırlısı ile

Ben mochinin eller serbest pompasını kullanıyorum iş görüyor ama ben düzenli sağım yapamıyorum sürekli zaten meme de olduğu için pek vakit olmuyor 😅
Bizimki de sürekli memede ama öyleyken ne kadar beslendiğini takip edemiyorum işte. Bazen duruyor bazen emiyor yetiyor mu anlayamadım. Mochi ya da Philips bakabilirim verim alamazsam üzülürüm ama

Bizimki de sürekli memede ama öyleyken ne kadar beslendiğini takip edemiyorum işte. Bazen duruyor bazen emiyor yetiyor mu anlayamadım. Mochi ya da Philips bakabilirim verim alamazsam üzülürüm ama
Bende edemiyorum bugün nerdeyse 1 saat emdi şimdi 2 saattir uyuyor annem aç olsa çocuk uyumaz kıyameti koparır diyor haklı artı emdikten sonra kaka da yaptı çişte artık bunlardan yola çıkarak yetiyor diyorum hatta bugün mama takviyesi yapmadım ilk defa sadece anne sütü ile duruyor. 5 gün sonra aylık kontrolü var bakalım o zaman anlaşılır kilodan beslenip beslenemediği. Ben dün 15 dk 15 dk sağdım 30 ml çıkardı

Plesanta yana kaymissa hiç risk kalmamıştır normal sezeryan olup çıkarsın inşallah benimki biraz yapışmıştı inan hala da kendime gelmedim gerçekten çok zormuş bu durum ama iyiki tıp fakültesinde olmuşum başka yer bu ameliyati kesinlikle kaldırmazdi sen nasıl oldun doğum ne zaman hayırlısı ile
Aiyyy çok şükür ki üniversite hastanesine gittin kuzucum. Seni iyi bile beklettiler bana plesenta aşağıdayken 35 de alırız demişlerdi. Önemli olan şuan ama. Şimdi sen iyiysen bebiş iyiyse hiç düşünme gerisini yeni hayatınıza odaklan kuzucum 🥰🥰 benim de Salı günü olacak sezaryen inşallah 🥰

Bebeğini emziremeyenler var mı aramızda benim sütüm geliyor ama asla memede emmiyor 🥺🥺
Göğsünüz çok doluysa gerginse alamaz bebek sıcak duş ve masaj en son sağımla biraz sütü sağıp sonra deneyebilirsiniz . Hafif uykuluyken almaya çok yatkın oluyorlar ten tene temas şeklinde deneyin bir de , ikinizin de üstü çıplak olucak şekilde.

Kızlar benim ilk bebeğimde bir mememden emzirirken diğerinden akardı , bebeğim 19 günlük daha hiç yaşamadım :/ acaba yetmiyor mu sütüm diye endişeye düştüm.
2-3 çocuğu olanlar sizde durumlar nasıl?

Kızlar benim ilk bebeğimde bir mememden emzirirken diğerinden akardı , bebeğim 19 günlük daha hiç yaşamadım :/ acaba yetmiyor mu sütüm diye endişeye düştüm.
2-3 çocuğu olanlar sizde durumlar nasıl?
Günde 5 çişli bez çıkıyorsa yetiyor demekmş doktor öyle söyledi bize.

Back
X