- 2 Şubat 2014
- 1.091
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.056
- 333
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.721
Hiç korkma cnm beslenmesi normal leyfi yerindeyse problem yok diye biliyorum. Bazen çk sık kaka yaparken bazen bi kaç gün yapmayabliyorlar. Anne sütü alan bebekler için bu şekilde durum. Gözün aydın ayrıcaKızlar
Uyumayan bir iki ana vardır umarım.
09 temmuz doğurdum, 10 günlük yoğun bakımdan sonra bugün ilkkez eve getirdik. Prematüre zaten. En son hastanede 12 gibi yapmış kakasını. O saat bu saat yapmadı. Paniklemeye başladım iyice. Yemesinde sorun yok. Ama bu neydi şimdi ?
Hastanede her beslemeye gittiğimde 3 saatte bir kakalı bez aldım altından. Ne kadar daha durcam , normal mi başına gelen var mı imdat.
İlk geceden anaya bu yapılır mı çocuum
Kafa dik olsun yazmıştım ama kontrol etmemişim göndermedenTamam canım denicem
Sıcaktan sıcaktan, yıkamaya basladiysan her gün bı suya tut yoksa eklem.yerlerinden başlıyor sivilce yapmaya, kat kat giydirme, biz atletle duruyoruzKızlar bebeğimin vücudun bazı bölgelerinde kızar var normal mi 10 günlüğüz daha sıcaktan olabilir mi
Oo nerlerdesin iki gozumun çiçeği nasıl da aynı gün doğurduk amaKızlar
Uyumayan bir iki ana vardır umarım.
09 temmuz doğurdum, 10 günlük yoğun bakımdan sonra bugün ilkkez eve getirdik. Prematüre zaten. En son hastanede 12 gibi yapmış kakasını. O saat bu saat yapmadı. Paniklemeye başladım iyice. Yemesinde sorun yok. Ama bu neydi şimdi ?
Hastanede her beslemeye gittiğimde 3 saatte bir kakalı bez aldım altından. Ne kadar daha durcam , normal mi başına gelen var mı imdat.
İlk geceden anaya bu yapılır mı çocuum
Sab simplex kullanıyorum canım ben günde 4 defa 10 ar damla şeklindeHangi gaz damlasını ve kaç damla kullanıyorsunuz arkadaşlar
Yoğun bakım kapılarında sürünüyordum yavrum şimdide evde sürünüyorum. Analık tamamen sürünmek midir acil cevapOo nerlerdesin iki gozumun çiçeği nasıl da aynı gün doğurduk amakavusmussun gözün aydın gobusune masaj yapıyor musun yuvarla aşağı doğru it, yuvarla aşağı doğru it şeklinde, ya da tuvalet yaparmış gibi dizleri bükerek tut arada, hem Gazi çıkar hem kakasıni yapar, ıkınma olayına hakim değiller desteklemek lazım ki rahat yapsın
Anne sütü almıyor yani sağım yapıyorum bir kaç öğünde bir anca çıkıyor sütüm. Kalan öğünlerde mama yiyorHiç korkma cnm beslenmesi normal leyfi yerindeyse problem yok diye biliyorum. Bazen çk sık kaka yaparken bazen bi kaç gün yapmayabliyorlar. Anne sütü alan bebekler için bu şekilde durum. Gözün aydın ayrıcasağ salim keyifle büyüt bebeğini.
Yine de birlikte yaptık n'aberrrYoğun bakım kapılarında sürünüyordum yavrum şimdide evde sürünüyorum. Analık tamamen sürünmek midir acil cevap
Dediklerinizin hepsini yaptım karnını ovdum yok anam asla yapmıyor. Sanırım bir iki saat daha yapmazsa hastane yolları taştanseninde gözün aydın, sırf beni geçersin korkusuyla prematüre bebe yaptım ya la
Yine de birlikte yaptık n'aberrrşakası bı tarafa, cismi bezleri nasıl var mı günde beş altı ağır bez
Günaydın, ben 40+6 yım bugün regl ağrısı dışında yine hala bir şey yok, yarın artık bir karar vericezHerkese günaydınlar diyip ben yatmaya kaçayım kızlar. Pazar günü itibarıyla 40+0 ım ve hala sancım yok
Sadece anne sütü alırken 8gün yapmadı doktor normal dedi. Bilemedim sen saat yönünde masaj yapmaya devam et bakalımoiyy duygusal yengeçlerr geldiğğğ hağnııımmmm,
Çişini yapıyor, uyuyor, mamasını yiyor, bağırsaklarından da ses geliyor ıkınıyor ama tık yok. Genel ruh hali uykulu. Benim ruh hali çölde bok serapları görür şekilde. Alllahım bok yolu gözlüyorum ya. Kimse bana bu detayları vermemişti
Bebek pırt yapınca tüm ev ohh diyip rahatlıyoroiyy duygusal yengeçlerr geldiğğğ hağnııımmmm,
Çişini yapıyor, uyuyor, mamasını yiyor, bağırsaklarından da ses geliyor ıkınıyor ama tık yok. Genel ruh hali uykulu. Benim ruh hali çölde bok serapları görür şekilde. Alllahım bok yolu gözlüyorum ya. Kimse bana bu detayları vermemişti
Cort, zort, Gart, gurt en sevdigin sesler olacak diyen olmadı mıoiyy duygusal yengeçlerr geldiğğğ hağnııımmmm,
ya çıkarken bilgide vermediler bende ne bileyim keşke sorsaydım ne kadara kadar normal diye.Sadece anne sütü alırken 8gün yapmadı doktor normal dedi. Bilemedim sen saat yönünde masaj yapmaya devam et bakalım
Vallahi bütün ahali durduk o muhteşem sesi bekliyoruzBebek pırt yapınca tüm ev ohh diyip rahatlıyor
Zabağnan bok bekliceksin demediler/ pırt mırt mutlu eder dedilerdideCort, zort, Gart, gurt en sevdigin sesler olacak diyen olmadı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?