2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Kızlar
Uyumayan bir iki ana vardır umarım.
09 temmuz doğurdum, 10 günlük yoğun bakımdan sonra bugün ilkkez eve getirdik. Prematüre zaten. En son hastanede 12 gibi yapmış kakasını. O saat bu saat yapmadı. Paniklemeye başladım iyice. Yemesinde sorun yok. Ama bu neydi şimdi ?
Hastanede her beslemeye gittiğimde 3 saatte bir kakalı bez aldım altından. Ne kadar daha durcam , normal mi başına gelen var mı imdat.
İlk geceden anaya bu yapılır mı çocuum

Hiç korkma cnm beslenmesi normal leyfi yerindeyse problem yok diye biliyorum. Bazen çk sık kaka yaparken bazen bi kaç gün yapmayabliyorlar. Anne sütü alan bebekler için bu şekilde durum. Gözün aydın ayrıca sağ salim keyifle büyüt bebeğini.

Oo nerlerdesin iki gozumun çiçeği nasıl da aynı gün doğurduk ama kavusmussun gözün aydın gobusune masaj yapıyor musun yuvarla aşağı doğru it, yuvarla aşağı doğru it şeklinde, ya da tuvalet yaparmış gibi dizleri bükerek tut arada, hem Gazi çıkar hem kakasıni yapar, ıkınma olayına hakim değiller desteklemek lazım ki rahat yapsın

Kızlar benim sol göğsüm sağdakine göre küçük yani neredeyse 1 beden bana göre bir de bebeğim sağı uzun uzun cok cok emiyor solda az duruyor o tarafın sütünü nasıl arttırabilirim

Yoğun bakım kapılarında sürünüyordum yavrum şimdide evde sürünüyorum. Analık tamamen sürünmek midir acil cevap
Dediklerinizin hepsini yaptım karnını ovdum yok anam asla yapmıyor. Sanırım bir iki saat daha yapmazsa hastane yolları taştan seninde gözün aydın, sırf beni geçersin korkusuyla prematüre bebe yaptım ya la

Anne sütü almıyor yani sağım yapıyorum bir kaç öğünde bir anca çıkıyor sütüm. Kalan öğünlerde mama yiyor birde orta prematüre ondan korktum huf ya

Yine de birlikte yaptık n'aberrr şakası bı tarafa, cismi bezleri nasıl var mı günde beş altı ağır bez, cisli dolu bez varsa da problem değil ama sen yine de doktoruna sor

Not:analık surunmektir, deliliktir, yorgunluktur, bir sürü şeydir ama yine de güzeldir, ayilsakta bayilsakta yapıyoruz işte

Yine de birlikte yaptık n'aberrr şakası bı tarafa, cismi bezleri nasıl var mı günde beş altı ağır bez
oiyy duygusal yengeçlerr geldiğğğ hağnııımmmm,

Çişini yapıyor, uyuyor, mamasını yiyor, bağırsaklarından da ses geliyor ıkınıyor ama tık yok. Genel ruh hali uykulu. Benim ruh hali çölde bok serapları görür şekilde. Alllahım bok yolu gözlüyorum ya. Kimse bana bu detayları vermemişti

Sadece anne sütü alırken 8gün yapmadı doktor normal dedi. Bilemedim sen saat yönünde masaj yapmaya devam et bakalım

Bebek pırt yapınca tüm ev ohh diyip rahatlıyor

Cort, zort, Gart, gurt en sevdigin sesler olacak diyen olmadı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…