- 24 Şubat 2024
- 142
- 149
- 23
- 28
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.761
aminn inşallah hepimizin canımCanım evet ağrılar dayanılmaz oluyo ama 2 gün böyle hissedeceksin sonra yavaş yavaş geçiyor günlük yürümeye çalış ilk gunler zor olsada yürüdükçe açılacak vücudun rabbim şifalar versin acılarını dindirsin inşallah
İnş gelsin artık muhtemelen benim doktor da salı günü gün verir bana suni içinGünaydın, ben 40+6 yım bugün regl ağrısı dışında yine hala bir şey yok, yarın artık bir karar vericez
Belki sizin sancılar bu hafta gelir inşallah
Düzene girene kadar inanma bu sancılaraSabah hurma yiyim dedim abarttım galiba. Belim makatım alt kasıklarım ağrıyor 15 dk dır. Kız doğurur muyum ki kahvaltım yarım kaldı o kadar ağrım var. Dinlenince geçmezse umutlanayım mı
Hayırlı olsun, analı babalı büyüsün inş. Benim kardeşimin eşi sezaryen olmuştu. İlk bi kaç gün gerçekten çok zor geçti, bi hafta on güne kadar toparlayacak inşselamlar kızlar, dün sabah sezaryenle doğum yaptım. inanılmaz ağrı hissediyorum oturup kalkamıyorum bu ağrılar ne zaman geçiyor acaba
Hafif sarımtırak olması gayet normal. Bebeğin keyfi yerindeyse, çişli bez sayısı yeterli ise, aşırı sarı veya yeşil değilse ve fışkırır gibi değilse normaldir. Genel olarak bebeğin keyfi, hali vakti yerindeyse endişe etmeKızlar tecrübeli annelerreer imdat yardım
Bebeğim 8 günlük, dün dr kontrolünde her şey iyiydi ama gece mamadan önce biraz sarı kustu. Bugün de mama sonrası hafif kustu üstüne bakıyorum sarımsı duruyor hiç başına gelen var mı yarın dr a yine gideceğim ama aşırı kafaya taktım
Çok ağlamıyor sakin ve Çişli bez sayısı iyi yan yatınca ağızdan geliyor her beslenme sonrası rengi korkuttu beni sapsarı değil ama sarı yani öyle süt veya mama sonrası beyaz olması gerekmez miHafif sarımtırak olması gayet normal. Bebeğin keyfi yerindeyse, çişli bez sayısı yeterli ise, aşırı sarı veya yeşil değilse ve fışkırır gibi değilse normaldir. Genel olarak bebeğin keyfi, hali vakti yerindeyse endişe etme
Allah yardım etsin benimki girdi LGS ye dört yıllık özel okul parası dersane ve özel hoca parası çöp oldu gozlerini bu kadarcik cocuklarin umutlarina dikenlerin Allah belasını versinAh aahhh !
Baştan kaybedeceği bi sınava çocuğu nasıl motive edip hazırlayacağım, bilmiyorum. Dersaneye 100 bin tl ver, çocuk onca emek verein. Zaman ve zahmet harcasın. Ne için ?
Bu sene bi yenidoğanım var bi de lgs ye girecek ergenim. Zor bi sene olacak. Allah yardımcımız olsun
Geçmiş olsun , Bize hastanede vermişlerdiKızlar benim bebeğim de bugün tm 10 günlük oldu dünden beri gözleri çok capaklaniyor ne yapmam lazım sizde varmı bu durum
Hayırlı olsunselamlar kızlar, dün sabah sezaryenle doğum yaptım. inanılmaz ağrı hissediyorum oturup kalkamıyorum bu ağrılar ne zaman geçiyor acaba
Birkaç sayfayı anca okuyabildim. Sürekli memedeyiz. İki gündür Gazi oluştu baya zorluyor bizi. Özellikle geceleri. Olsun canı sağolsun. Çoğumuzun derdi aynı. 42 haftada doğum yapacak arkadaşlara kolaylık diliyorum. Çok zor son hafta ve belirsizlik durumları. 38 lerde doğuranlar şansli görüyorum artık. Hepiniz ikilenip evinize dönersiniz insalllah. Dikislerinize çok dikkat edin. Benim iki dikisim açılmış. 10 gün sonra gel toparlamamissa tekrar dikelim dediDün altını açtık işedi, ben çişli avcumu eşime uzattım bişey yapsın diye bekliyorum, oda çaresizce bişey yap komutu bekliyor komik bi andıbunun boklusu daha komedi olur tahmin ediyorum
Bugün bende başvuru yapmak için girdim aynı 300 500 rakamlar vardı ama başka başvuru formu bulamadımKızlar çocuk yardımına başvurdunuz mu?
E devlet eailem uygulamasına yönlendiriyor ordada 300-500 gibi bir rakam a başvuru yapın çıkıyor .
Gerçi yaptım başvuru ama süreç ilerlemiyor.
İkinci çocuğum aylık 1500 gibi bir rakamdı sanki sizler yaptınız mı?
Bu arada yetmez gibi görümcemin kocası da geldi lohusa evi burası niye düşüncesiz bu insanlar bu kadar durulur mu lohusa evindeLohusa psikolojisimi bilmiyorum ama gündüz iki de kaynanam kaynatam görümcem iki çocuğu geldi o saatten beri evde misafir var diye yatamadım cocuk uyurken uyuyacaktımu uyuyamadım üstüne iş güç gördüm gece ki iki saatlik uykuyla duruyorum gerildim ve gece yaklaştıkça daha da geriliyorum çünkü cocuk gece durmuyor ağlıcam resmenannemle kalıyorum işleri yapıyor ama eminim kalkıp yardım etmesem yatsam kaynanam kesin laf çıkarırdı net
Cikarirsa çıkarsın ya, laftan cekindigin için çektiğin eziyete değer mi, yat dinlen, yazık günah sana da yazık, bebisine de yazık, senin mutsuzluğun enerjinin olmayışı bebisinide etkileyecek, değer mi, milletin lafi senin şu halinden kıymetli mi, düşüncesiz insanlar, sinir oluyorum su lohusa evine dolusanlara, hele dangoz dangoz gelip oturan adamalraLohusa psikolojisimi bilmiyorum ama gündüz iki de kaynanam kaynatam görümcem iki çocuğu geldi o saatten beri evde misafir var diye yatamadım cocuk uyurken uyuyacaktımu uyuyamadım üstüne iş güç gördüm gece ki iki saatlik uykuyla duruyorum gerildim ve gece yaklaştıkça daha da geriliyorum çünkü cocuk gece durmuyor ağlıcam resmenannemle kalıyorum işleri yapıyor ama eminim kalkıp yardım etmesem yatsam kaynanam kesin laf çıkarırdı net
Odanıza gitseniz bebekle ilgilenseniz anlayıp kalkmazlsr mi. Benim de eşim kardeşine oturum erken daha dedi ben mutfakta uyardım hiç kimseye oturun teklifi verme benden habersiz misafir kabul etme kim olursa olsun dedim tavrimi koydum. Sende koysan ben iyileşene kadar kimse gelmesin geliyorsa da kısa kalsın de.Bu arada yetmez gibi görümcemin kocası da geldi lohusa evi burası niye düşüncesiz bu insanlar bu kadar durulur mu lohusa evinde
Şimdilik yatırmasan iyi olur, sert zeminde yatırmak sağlıklı olan, yastıklı zaten yatirilmiyor bu evrede, omurgasina uygun değilDeneyimli anneler. Annem oğluma doğal pamuktan yatak yastik yapıp besige koydu. Yatak odasında sıcaktan uyulmadığı için salona bı beşik daha aldık. Yatak ve yastık cooook yumuşacık. Acaba bu zararı olur mu kiyoğun bakımda bebekler düz ve sert zeminde yatırılıyordu. Ordan aklıma takıldı
O kadar yumuşacık ki bebeğe göre şekil alıyorŞimdilik yatırmasan iyi olur, sert zeminde yatırmak sağlıklı olan, yastıklı zaten yatirilmiyor bu evrede, omurgasina uygun değil
Merhaba tam olarak nasıl ve ne kadar süre yapmıştınız acabaKızlar ben ikinci doğumum da vajinama dış kısmına zeytinyağlı sürmüştüm daha şimdi aklıma geldi doktora gittimde 7.5cm açılman var demişti bir etkisi oldumu bilmiyorum ama yine denicem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?