2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
aminn inşallah hepimizin canım
ağrılar yüzünden oturup kalkamıyorum birde yanma var oda perişan etti

Kızlar benim nstm hep böyle ilk başlarda 65 olan yer 0-10 arasındaydı 32 haftalıkken bu iki haftadır hep arada 10 a düşüyor ama sürekli yüksek ben sancım var diye zannediyorum doktor sancın yok diyor ne bu sancı değilse ya

Eklentiler

• IMG_5694.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar ben ikinci doğumum da vajinama dış kısmına zeytinyağlı sürmüştüm daha şimdi aklıma geldi doktora gittimde 7.5cm açılman var demişti bir etkisi oldumu bilmiyorum ama yine denicem ben

Kızlar tecrübeli annelerreer imdat yardım
Bebeğim 8 günlük, dün dr kontrolünde her şey iyiydi ama gece mamadan önce biraz sarı kustu. Bugün de mama sonrası hafif kustu üstüne bakıyorum sarımsı duruyor hiç başına gelen var mı yarın dr a yine gideceğim ama aşırı kafaya taktım

Günaydın, ben 40+6 yım bugün regl ağrısı dışında yine hala bir şey yok, yarın artık bir karar vericez
Belki sizin sancılar bu hafta gelir inşallah
İnş gelsin artık muhtemelen benim doktor da salı günü gün verir bana suni için
Sabah hurma yiyim dedim abarttım galiba. Belim makatım alt kasıklarım ağrıyor 15 dk dır. Kız doğurur muyum ki kahvaltım yarım kaldı o kadar ağrım var. Dinlenince geçmezse umutlanayım mı
Düzene girene kadar inanma bu sancılara her akşam bu akşam mı acaba diyorum ama yook
selamlar kızlar, dün sabah sezaryenle doğum yaptım. inanılmaz ağrı hissediyorum oturup kalkamıyorum bu ağrılar ne zaman geçiyor acaba
Hayırlı olsun, analı babalı büyüsün inş. Benim kardeşimin eşi sezaryen olmuştu. İlk bi kaç gün gerçekten çok zor geçti, bi hafta on güne kadar toparlayacak inş

Hafif sarımtırak olması gayet normal. Bebeğin keyfi yerindeyse, çişli bez sayısı yeterli ise, aşırı sarı veya yeşil değilse ve fışkırır gibi değilse normaldir. Genel olarak bebeğin keyfi, hali vakti yerindeyse endişe etme

Çok ağlamıyor sakin ve Çişli bez sayısı iyi yan yatınca ağızdan geliyor her beslenme sonrası rengi korkuttu beni sapsarı değil ama sarı yani öyle süt veya mama sonrası beyaz olması gerekmez mi

Allah yardım etsin benimki girdi LGS ye dört yıllık özel okul parası dersane ve özel hoca parası çöp oldu gozlerini bu kadarcik cocuklarin umutlarina dikenlerin Allah belasını versin

Kızlar benim bebeğim de bugün tm 10 günlük oldu dünden beri gözleri çok capaklaniyor ne yapmam lazım sizde varmı bu durum
Geçmiş olsun , Bize hastanede vermişlerdi
Tobsin(tobramisin)
Açıldıktan sonra 5 gün kullanabiliyorsun sonra çöp
Göz pınarına dökmen yeterli illa gözünün içine dökmeye çalışmayın dediler bize
selamlar kızlar, dün sabah sezaryenle doğum yaptım. inanılmaz ağrı hissediyorum oturup kalkamıyorum bu ağrılar ne zaman geçiyor acaba
Hayırlı olsun
İlk 2 gün zor geçebilir ama 5 gün birçok şey bitmiş olacak
Sonra herşeyi unutacaksın
Bool bool yürümeye çalış , gaz çıkarmaya çalış , kahvede içebilirsin

Dün altını açtık işedi, ben çişli avcumu eşime uzattım bişey yapsın diye bekliyorum, oda çaresizce bişey yap komutu bekliyor komik bi andı bunun boklusu daha komedi olur tahmin ediyorum
Birkaç sayfayı anca okuyabildim. Sürekli memedeyiz. İki gündür Gazi oluştu baya zorluyor bizi. Özellikle geceleri. Olsun canı sağolsun. Çoğumuzun derdi aynı. 42 haftada doğum yapacak arkadaşlara kolaylık diliyorum. Çok zor son hafta ve belirsizlik durumları. 38 lerde doğuranlar şansli görüyorum artık. Hepiniz ikilenip evinize dönersiniz insalllah. Dikislerinize çok dikkat edin. Benim iki dikisim açılmış. 10 gün sonra gel toparlamamissa tekrar dikelim dediBenim oğlusum da kaç defa üstüme isedi. Eyvallah bebek yani ama Geçen gün tam bezini cikardim yenisini takacamm bir pirtlatti ki dışkiyi üstüme kollarım yüzüm resmen boka bulandik gülme krizine girdim. . Ah bu bebekler. Çok farklı bir hiss çok değişik tarifi yokmus.

Kızlar çocuk yardımına başvurdunuz mu?
E devlet eailem uygulamasına yönlendiriyor ordada 300-500 gibi bir rakam a başvuru yapın çıkıyor .
Gerçi yaptım başvuru ama süreç ilerlemiyor.
İkinci çocuğum aylık 1500 gibi bir rakamdı sanki sizler yaptınız mı?

Bugün bende başvuru yapmak için girdim aynı 300 500 rakamlar vardı ama başka başvuru formu bulamadım

Deneyimli anneler. Annem oğluma doğal pamuktan yatak yastik yapıp besige koydu. Yatak odasında sıcaktan uyulmadığı için salona bı beşik daha aldık. Yatak ve yastık cooook yumuşacık. Acaba bu zararı olur mu ki yoğun bakımda bebekler düz ve sert zeminde yatırılıyordu. Ordan aklıma takıldı

Lohusa psikolojisimi bilmiyorum ama gündüz iki de kaynanam kaynatam görümcem iki çocuğu geldi o saatten beri evde misafir var diye yatamadım cocuk uyurken uyuyacaktımu uyuyamadım üstüne iş güç gördüm gece ki iki saatlik uykuyla duruyorum gerildim ve gece yaklaştıkça daha da geriliyorum çünkü cocuk gece durmuyor ağlıcam resmen annemle kalıyorum işleri yapıyor ama eminim kalkıp yardım etmesem yatsam kaynanam kesin laf çıkarırdı net

Bu arada yetmez gibi görümcemin kocası da geldi lohusa evi burası niye düşüncesiz bu insanlar bu kadar durulur mu lohusa evinde

Cikarirsa çıkarsın ya, laftan cekindigin için çektiğin eziyete değer mi, yat dinlen, yazık günah sana da yazık, bebisine de yazık, senin mutsuzluğun enerjinin olmayışı bebisinide etkileyecek, değer mi, milletin lafi senin şu halinden kıymetli mi, düşüncesiz insanlar, sinir oluyorum su lohusa evine dolusanlara, hele dangoz dangoz gelip oturan adamalra

Bu arada yetmez gibi görümcemin kocası da geldi lohusa evi burası niye düşüncesiz bu insanlar bu kadar durulur mu lohusa evinde
Odanıza gitseniz bebekle ilgilenseniz anlayıp kalkmazlsr mi. Benim de eşim kardeşine oturum erken daha dedi ben mutfakta uyardım hiç kimseye oturun teklifi verme benden habersiz misafir kabul etme kim olursa olsun dedim tavrimi koydum. Sende koysan ben iyileşene kadar kimse gelmesin geliyorsa da kısa kalsın de.

Şimdilik yatırmasan iyi olur, sert zeminde yatırmak sağlıklı olan, yastıklı zaten yatirilmiyor bu evrede, omurgasina uygun değil

Şimdilik yatırmasan iyi olur, sert zeminde yatırmak sağlıklı olan, yastıklı zaten yatirilmiyor bu evrede, omurgasina uygun değil
O kadar yumuşacık ki bebeğe göre şekil alıyor. Başka yatak da yok içine koysam. Portatif yataklardan almistim icinde incecik bir yatak var parmak kalınlığında onda da olmaz ki kendi mobilya beşiğinde var bunda yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…