2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Tecrübeli birinden dinlemek insanı rahatlatıyor. Sütüm olmayacak psikolojisine girmeye başlamıştım. Annem de mamaya alışacak mamaya alışacak diyip duruyor üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor sonuçta. İnşallah sütüm gelir de karnı güzelce doyar bebişimin. Evimize çıkarsak yarın biraz rahatlarız inşallah bakalım. Çok teşekkür ederim yazdıkların için

Sütün belki 1 hafta sonra da gelebilir 10 gün sonrada sezeryan dogumda vucut kendini dogum yaptı olarak algılamadıgı icin malesef süt gec gelıyor. Benim sütüm hala yeterli degil stres yapma ilk 20 gün 1 ay az gelmesi cok normal bende mama ve emziriyorum . Dut suyu incir ve ceviz tahin yeşillik bunlar süt yaparlar az kendine gelince yersin hic acele etme sen iyi olursan bebegin de iyi olur hastanede bana emzir diye diretmediler süt hemen gelmiyor diye. Üzüntü de sütün gelmesini geciktirir ve kesilebilir herkesin sütü geliyor herkeste emziriyor hic merak etme bebişini emzireceksin
Herkes konuşuyor tek sende yok inan ye ye ye süt olsun diye diye midem çorba oluyor
Konuşma hic bitmez sen canını sıkma Rabbimin bize nasip ettiği evlatlarımıza odaklanalım mükemmel bir mucize

+1 valla benimde kaynanam gögüslerim yara içinde emziremiyorum zaten çok gelmiyor hala pompayla alıyorum günde 1-2 defa canım ona rağmen felaket acıyor kıvranıyorum resmen bugün bebeğime annenin sütü yok aç kalıyorsun sen filan diyordu zaten taze lohusayız boğazından sıkacaktım o olacaktı dk bası memeni aç memeni aç tersliyorum azarlıyorum hala arsız arsız devam ediyor eşim kızdı en son yara içinde sen ne istiyorsun keyfinden mi mama kullanıyoruz diye bağırdı zaten dikişlerim canımı acıtıyor oturup kalmak yatmak zulüm geliyor bide cahil cühela ile uğraşıyorum az daha zorlarsa annemin evine gideceğim orda kalıcm günde 5 posta gelmesinden ve salak salak konusmasından bezdim 3 gündür

E-devletten başvurdum ben değerlendirme bekliyor yazıyor. Arkadaşa sordum o 4 ay önce doğum yaptı. 2 ay sonra sonuçlanmış geriye dönük ödemede yapmışlar. 5000 maaşa bağlıycak beni oğluşum bekliyorum bakalım bende
Cırtlı korse kullanıyorum ben memnunum. Sıkılığını kendime göre ayarlıyorum.
Sen sütün varmış gibi memeye koy çeksin cnm çektikçe yavaş yavaş inecek süt hiç sıkma canını. Bi kaç damla gelse kardır.

Ne zannediyorlar acaba keyfimizden yapmiyoruz bazı şeyleri, bebek aç dursun emzirmeyelim keyifle izliyoruz faln mı zannediyorlar, ay boş boş insanlar ya, takma kafana iyilesmene bak, bu zorbalığı yaşayan ne ilk ne son olacağız, belli ki çenesini tutmayı ogrenemeyecek.kimse..

İyi niyetli mi bilemedim eşim annesine mutfağa gelin de yemek düşünün diyince kaynana ben niye düşünüyorum ev sahibi düşünsün diyerek boş boğazlık etmiş annem de var biz de bu arada
Ev sahibi bakalım misafir ağırlamak istiyor mu

İyi fikir ama bende o yok. Sünger de sağlıklı değil diye kullanmak istemiyorum. Kaldım öyle

Şimdi baktım başvurunuz onaylandı diyor
E devletten mi yoksa eailem uygulamasından mı yaptın başvuruyu? E devlet beni e ailem uygulamasına yönlendirirdi

İlk bebeğim çok ağlaktı alerjik bir bebekti ve kayınvalidem neden bu çocuk ağlıyor benim çocuklarım hiç ağlamazdı yatırırdım tüm gece uyurdu sallamazdım ah demeden büyüttüm odasını 40 ından sonra ayırdım
Ayy bu çocuk aç , doymadı galiba , sütün var mı? Neden ağlıyor bu çocuk ….
Ve her arayanada benzer şeyler söylerdi çok ağlıyor hiç durduramıyoruz fln fln
Onun bizde kaldığı zaman aralığında 2 günde bir doktora giderdim nesi var bu çocuğun diye
Alerji yüzünden aylarca birşey yemedim
Çok etkilenirdim çok üzülürdüm asla lafdan anlamazdı bende başkalarının normal bu çocuk benim çocuğumda ağlardı bebek dediğin ağlar büyüyünce geçicek demelerini hiç duymazdım
Sonra kızım büyüdü herşey geçti , ama biz kızımın bebekliğini hala çok ağlıyor diye hatırlıyoruz .. başka anımız yok gibi..
Kayınvalidem bunları umursuyor mu yooo
Kendi çocuklarının bebekliklerinide düzgün hatırlamadığına yüzde yüz inanıyorum
Olan bana oldu berbat geçen ilk aylarıma
Lütfen kimsenin bu günlerinizi berbat etmesine izin vermeyin
Şimdiki kızımda soruyor neden ağlıyor kullanma kılavuzunu vermediler diyorum
Ay bu çocuk aç diyor sütün mü yetmiyor acaba diyorum
Benim çocuklarım hiç ağlamazdı ahsız büyüttüm diyor niye 5 tane yapmadın ben bu çocuklara rağmen 2 tane yaptım diyorum
Kafam öle rahatki şimdi biliyorum geçecek
Biliyorum normal bir süreç
Ay çok uzun olmuş hepsini okuduysanız tşk ederim

E devletten mi yoksa eailem uygulamasından mı yaptın başvuruyu? E devlet beni e ailem uygulamasına yönlendirirdi
E-devletten yaptım ama yönlendirdi benide sistem e-aileme. Benimki niye onaylanmıyo ya bnm işlemlerimi görmüyomu değerlendirenler
Kızlar bizim bugün Yenidoğan paketimiz geldi
Hayırlı olsn benimki hala değerlendirmede.
Kızlar ameliyat bandajiniz çıktıktan kaç gün sonra duş aldınız
Taburcu olurken yarın bandajı çıkarabilirsin sonrasında duş alabilirsin dedi bana. Ben 2 gün sonra çıkardım ama canım acır diye cesaret edemedim.

Benim birinci başvuru onaylanmadı 153 u aradım tekrar başvuru yapalım dediler tamam dedim doğum bekleniyor yazıyordu bı kaç gün sonra sorguladigimda bende aynı senin gibi korktum 2 gün sonra çıkardım bandaji su geçirmez di ilk gün gelip duş almistim ama şimdi orası açık olduğu için dus almaya çekiniyorum

Sana bişey söylemedilermi bu konuda? Bütün dikişler aynımı bilemiyorum ama ben sorun yaşamadım. 1-2 kere ufak kan sürtmesi oldu çamaşırmda. Aslında doktor krem sür dedi ama sadece 2 defa sürdüm ihmal ettim. Unutmasam daha çabuk iyileşebilirdi.

Dr bana Krem vermedi sadece antibiyotik ağrı kesici verdi bide eve gidince bandaji çıkar dedi ama ben dus olayini sormadım hemşire su geçirmez bant takıyorum istediğin zaman duşa girebilirsin dedi bende evde girdim ama badajsiz biraz korkuyorum Çarşamba günü dikiş kontrolüm var

Bende yaptım geçenlerde bu başvuruyu benimki de onaylanmış. E devlet e aileme yönlendirmisti aynı şekilde. Benim anlamadığım onaylandı ya paranın yatıp yatmadigini nereden göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…