- 29 Nisan 2024
- 246
- 1.093
- 33
- 26
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.801
Tecrübeli birinden dinlemek insanı rahatlatıyor. Sütüm olmayacak psikolojisine girmeye başlamıştım. Annem de mamaya alışacak mamaya alışacak diyip duruyor üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor sonuçta. İnşallah sütüm gelir de karnı güzelce doyar bebişimin. Evimize çıkarsak yarın biraz rahatlarız inşallah bakalım. Çok teşekkür ederim yazdıkların içinSaglıkla büyüsün kuzucuk
Agrıların cok normal gün geçtikçe toparlarsın bende sezaryen oldum eve gelip duş aldıktan sonra benim sütüm gelmeye başladı herkeste gelme etkisi farklı ama duş un etkili oldugunu herkesten duydum.ve sağım da yaptım bebegim biraz yenidoğan ünitesinde kaldı .hastanede zaten ona mama verirler
Sen kendini zorlama o senin kokunu da arıyor mama icer ac kalmaz benimki 5 gün mama yedi. Canın acıyor ile sütün alakası yok 3 günden sonra yavaş yavaş yoluna girer Allahın izniyle
Sütün belki 1 hafta sonra da gelebilir 10 gün sonrada sezeryan dogumda vucut kendini dogum yaptı olarak algılamadıgı icin malesef süt gec gelıyor. Benim sütüm hala yeterli degil stres yapma ilk 20 gün 1 ay az gelmesi cok normal bende mama ve emziriyorum . Dut suyu incir ve ceviz tahin yeşillik bunlar süt yaparlar az kendine gelince yersin hic acele etme sen iyi olursan bebegin de iyi olur hastanede bana emzir diye diretmediler süt hemen gelmiyor diye. Üzüntü de sütün gelmesini geciktirir ve kesilebilir herkesin sütü geliyor herkeste emziriyor hic merak etme bebişini emzireceksinTecrübeli birinden dinlemek insanı rahatlatıyor. Sütüm olmayacak psikolojisine girmeye başlamıştım. Annem de mamaya alışacak mamaya alışacak diyip duruyor üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor sonuçta. İnşallah sütüm gelir de karnı güzelce doyar bebişimin. Evimize çıkarsak yarın biraz rahatlarız inşallah bakalım. Çok teşekkür ederim yazdıkların için
+1 valla benimde kaynanam gögüslerim yara içinde emziremiyorum zaten çok gelmiyor hala pompayla alıyorum günde 1-2 defa canım ona rağmen felaket acıyor kıvranıyorum resmen bugün bebeğime annenin sütü yok aç kalıyorsun sen filan diyordu zaten taze lohusayız boğazından sıkacaktım o olacaktı dk bası memeni aç memeni aç tersliyorum azarlıyorum hala arsız arsız devam ediyor eşim kızdı en son yara içinde sen ne istiyorsun keyfinden mi mama kullanıyoruz diye bağırdı zaten dikişlerim canımı acıtıyor oturup kalmak yatmak zulüm geliyor bide cahil cühela ile uğraşıyorum az daha zorlarsa annemin evine gideceğim orda kalıcm günde 5 posta gelmesinden ve salak salak konusmasından bezdim 3 gündürTecrübeli birinden dinlemek insanı rahatlatıyor. Sütüm olmayacak psikolojisine girmeye başlamıştım. Annem de mamaya alışacak mamaya alışacak diyip duruyor üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor sonuçta. İnşallah sütüm gelir de karnı güzelce doyar bebişimin. Evimize çıkarsak yarın biraz rahatlarız inşallah bakalım. Çok teşekkür ederim yazdıkların için
E-devletten başvurdum ben değerlendirme bekliyor yazıyor. Arkadaşa sordum o 4 ay önce doğum yaptı. 2 ay sonra sonuçlanmış geriye dönük ödemede yapmışlar. 5000 maaşa bağlıycak beni oğluşumKızlar çocuk yardımına başvurdunuz mu?
E devlet eailem uygulamasına yönlendiriyor ordada 300-500 gibi bir rakam a başvuru yapın çıkıyor .
Gerçi yaptım başvuru ama süreç ilerlemiyor.
İkinci çocuğum aylık 1500 gibi bir rakamdı sanki sizler yaptınız mı?
Cırtlı korse kullanıyorum ben memnunum. Sıkılığını kendime göre ayarlıyorum.Bide kızlar ya korse olarak ne kullanıyorsunuz ben şu yapışkanlı olandan almistim ama mümkün değil kullanamadim birleştirince ic karnım çok acıyor. Ve çok sert sıcak. Aktif kullandığınız ve rahat olan ne var ?
Sen sütün varmış gibi memeye koy çeksin cnm çektikçe yavaş yavaş inecek süt hiç sıkma canını. Bi kaç damla gelse kardır.Tecrübeli birinden dinlemek insanı rahatlatıyor. Sütüm olmayacak psikolojisine girmeye başlamıştım. Annem de mamaya alışacak mamaya alışacak diyip duruyor üzülüyorum elimden bir şey gelmiyor sonuçta. İnşallah sütüm gelir de karnı güzelce doyar bebişimin. Evimize çıkarsak yarın biraz rahatlarız inşallah bakalım. Çok teşekkür ederim yazdıkların için
Ne zannediyorlar acaba keyfimizden yapmiyoruz bazı şeyleri, bebek aç dursun emzirmeyelim keyifle izliyoruz faln mı zannediyorlar, ay boş boş insanlar ya, takma kafana iyilesmene bak, bu zorbalığı yaşayan ne ilk ne son olacağız, belli ki çenesini tutmayı ogrenemeyecek.kimse..+1 valla benimde kaynanam gögüslerim yara içinde emziremiyorum zaten çok gelmiyor hala pompayla alıyorum günde 1-2 defa canım ona rağmen felaket acıyor kıvranıyorum resmen bugün bebeğime annenin sütü yok aç kalıyorsun sen filan diyordu zaten taze lohusayız boğazından sıkacaktım o olacaktı dk bası memeni aç memeni aç tersliyorum azarlıyorum hala arsız arsız devam ediyor eşim kızdı en son yara içinde sen ne istiyorsun keyfinden mi mama kullanıyoruz diye bağırdı zaten dikişlerim canımı acıtıyor oturup kalmak yatmak zulüm geliyor bide cahil cühela ile uğraşıyorum az daha zorlarsa annemin evine gideceğim orda kalıcm günde 5 posta gelmesinden ve salak salak konusmasından bezdim 3 gündür
Ev sahibi bakalım misafir ağırlamak istiyor muİyi niyetli mi bilemedim eşim annesine mutfağa gelin de yemek düşünün diyince kaynana ben niye düşünüyorum ev sahibi düşünsün diyerek boş boğazlık etmiş annem de var biz de bu arada
İyi fikir ama bende o yok. Sünger de sağlıklı değil diye kullanmak istemiyorum. Kaldım öyleBizde günlerdir aynı konudan muzdaripiz bende de ahşap hamak var pamuklu yorganın icine gomuluyordu sürekli bende kullandığım sert yün yorgan vardı onu dörde katlayıp yatırdım hem yatak yükseldi dikislerden rahat alıyorum hemde çocuk rahat etti en azinda gömülme vs yapmadı bı nebzede olsa sert bı yorgan olduğu için aklında bulunsun bacım
Şimdi baktım başvurunuz onaylandı diyorE-devletten başvurdum ben değerlendirme bekliyor yazıyor. Arkadaşa sordum o 4 ay önce doğum yaptı. 2 ay sonra sonuçlanmış geriye dönük ödemede yapmışlar. 5000 maaşa bağlıycak beni oğluşumbekliyorum bakalım bende
Cırtlı korse kullanıyorum ben memnunum. Sıkılığını kendime göre ayarlıyorum.
Sen sütün varmış gibi memeye koy çeksin cnm çektikçe yavaş yavaş inecek süt hiç sıkma canını. Bi kaç damla gelse kardır.
Senin düzenli sancılar vardı geri kaçtı deme umutluydum senden. Totem yapmıştım peşinden ben gelecektimÇarşamba banada çatı muayenesi yapacak
E-devletten yaptım ama yönlendirdi benide sistem e-aileme. Benimki niye onaylanmıyo yaŞimdi baktım başvurunuz onaylandı diyor
E devletten mi yoksa eailem uygulamasından mı yaptın başvuruyu? E devlet beni e ailem uygulamasına yönlendirirdi
Hayırlı olsnKızlar bizim bugün Yenidoğan paketimiz geldi
Taburcu olurken yarın bandajı çıkarabilirsin sonrasında duş alabilirsin dedi bana. Ben 2 gün sonra çıkardım amaKızlar ameliyat bandajiniz çıktıktan kaç gün sonra duş aldınız
Umarım kolay geçer ✌Çarşamba banada çatı muayenesi yapacak
Benim birinci başvuru onaylanmadı 153 u aradım tekrar başvuru yapalım dediler tamam dedim doğum bekleniyor yazıyordu bı kaç gün sonra sorguladigimda bende aynı senin gibi korktum 2 gün sonra çıkardım bandaji su geçirmez di ilk gün gelip duş almistim ama şimdi orası açık olduğu için dus almaya çekiniyorumE-devletten yaptım ama yönlendirdi benide sistem e-aileme. Benimki niye onaylanmıyo yabnm işlemlerimi görmüyomu değerlendirenler
Hayırlı olsnbenimki hala değerlendirmede.
Taburcu olurken yarın bandajı çıkarabilirsin sonrasında duş alabilirsin dedi bana. Ben 2 gün sonra çıkardım amacanım acır diye cesaret edemedim.
Sana bişey söylemedilermi bu konuda? Bütün dikişler aynımı bilemiyorum ama ben sorun yaşamadım. 1-2 kere ufak kan sürtmesi oldu çamaşırmda. Aslında doktor krem sür dedi ama sadece 2 defa sürdüm ihmal ettim. Unutmasam daha çabuk iyileşebilirdi.Benim birinci başvuru onaylanmadı 153 u aradım tekrar başvuru yapalım dediler tamam dedim doğum bekleniyor yazıyordu bı kaç gün sonra sorguladigimda bende aynı senin gibi korktum 2 gün sonra çıkardım bandaji su geçirmez di ilk gün gelip duş almistim ama şimdi orası açık olduğu için dus almaya çekiniyorum
Dr bana Krem vermedi sadece antibiyotik ağrı kesici verdi bide eve gidince bandaji çıkar dedi ama ben dus olayini sormadım hemşire su geçirmez bant takıyorum istediğin zaman duşa girebilirsin dedi bende evde girdim ama badajsiz biraz korkuyorum Çarşamba günü dikiş kontrolüm varSana bişey söylemedilermi bu konuda? Bütün dikişler aynımı bilemiyorum ama ben sorun yaşamadım. 1-2 kere ufak kan sürtmesi oldu çamaşırmda. Aslında doktor krem sür dedi ama sadece 2 defa sürdüm ihmal ettim. Unutmasam daha çabuk iyileşebilirdi.
Bende yaptım geçenlerde bu başvuruyu benimki de onaylanmış. E devlet e aileme yönlendirmisti aynı şekilde. Benim anlamadığım onaylandı ya paranın yatıp yatmadigini nereden göreceğizŞimdi baktım başvurunuz onaylandı diyor
E devletten mi yoksa eailem uygulamasından mı yaptın başvuruyu? E devlet beni e ailem uygulamasına yönlendirirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?