2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Bizim ki hala kaka yapamadı, gerekirse ağzıma Sıçsın modunu açtık bekliyoruz Allah yardımcımiz olsun cümleten

Kızlar ameliyat bandajiniz çıktıktan kaç gün sonra duş aldınız
Bana diğer gün hastanede duş aldırdılar
Doktor bana antibiyotik vermedi sadece ağrı kesici verdi ama evet çıkınca çok ihtiyacım olmadı şükür
Kremde kendim sordum scarex diye bir yara izi giderici krem verdi iki gündür onu kullanıyorum
+demir ilacı ve multivitamin verdi
Bende yaptım geçenlerde bu başvuruyu benimki de onaylanmış. E devlet e aileme yönlendirmisti aynı şekilde. Benim anlamadığım onaylandı ya paranın yatıp yatmadigini nereden göreceğiz
Ptt ye yatıyor ama e devletten daha önceden PTT yerine normal banka ıbanımı yazdım direk kendi hesabıma yatıyor
Emzirme yardımı yattı şimdiye kadar 1200 küsür
Bakalım bu nezaman yatacak , benden 10 hafta önce doğum yapan arkadaşım var daha ona yatmamış

Göğüs uçlarım dediğiniz gibi benim de çatladı maalesef emzirmek çok acı veriyor ama dayanıyorum.. Ben 3.cü günümdeyim fakat ağrılar da bi azalma yok aksine inanılmaz yanma hissi yaşıyorum ayağa kalktığım an başlıyor. birde çevreden ben 2 günde kalktım ertesi gün kalmıştım şeyleri duyunca iyice moralim bozuluyor açıkçası bende mi sorun var diye ama çok ciddi canım acıyor. inşallah en kısa zaman geçer

süt gelmesi için bebeği baya direktti hemşireler meme de beklettiler belki sizde de işe yarar. çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Göğüs uçlarım dediğiniz gibi benim de çatladı maalesef emzirmek çok acı veriyor ama dayanıyorum..
Kapakları falan denemedim ama göğüs ucu için kremleyip strecle kapattım iki günde düzeldi çatlaklar, strec hem sürtünmeyi kesti hem nemli durduğu için çabuk toparlandi, belki işine yarar şifa olur...

Milletin iki günde toparlanmasına bakma sen herkes çektiği acıyı unutup hemen ayaklanmış oluyor zaten, herkes kendi çektiği acıyı ağrıyı bilir, ben ilk üç gün nasil geçti ağrıyla bilmiyorum benim vajinal doğumdu, dinlenme durumum yoktu malesef yorucu gecti, hiç üzme kendini, dinlenebildigin kadar dinlenmeye bak milleti dinleme duyma, milletin lafi da tecrübesi de bitmiyor, al bak desek agladigi dk atarlar üstümüze, herkes kendine baksın

O kadar haklısın ki
Kapak kullanmayı doktor tavsiye etmedi philips göğüs kalkanı varmış onu önerdiler onu alacağız birde benim göğüs ucum yok oda ekstra acı veriyor

bu süreçte en çok düşünülen kişinin anne olması gerekirken hemen bi ayağa kalkma bekleniyor, kayınvalidem biz doğum yapıp tarlaya giderdik falan diyo keyfiyen bu haldeymişiz gibi.. süreç zaten zor birde bunların lafları ekleniyo

Hiç ekleme, o senin vaktinde öyleymiş bizim nesil daha dayanıksızmis demek ki de geç onların lafına bakarsak herkes cart curt doğurup işe güce koşmuş, bir de onların KV.lerine sormak lazım nasıllardi diye

Kızlar ben 5 gün önce doğum yaptım sürekli spinal anestezinin genel anesteziye göre daha iyi olduğu söylendi bana hem benim hem bebeğim için ama çok pişmanım hem hiç rahat bi süreç değildi doğum anı, hem bebeğimi doğduğunda göremedim hissedemedim onu, yalandan yanıma koyup foto çekip götürdüler. hem de yan etki olarak berbat bir ense boyun baş ağrısıyla kendime hala gelemedim. Gözüm açılmıyor kalkamıyorum memem yaram oldu dikişlerime henüz sıra dahi gelmedi o kadar kötü bi süreç ki geçmesi için dua ediyorum sadece hiç böyle hayal etmemiştim. Bu ense ve baş ağrısı ölüm gibi gerçekten yaşamıyor gibiyim.

Canım doktoruna mesaj at istersen böle yapışık koyu renkli kan gibi oluyor daha çok
Söyledim ama zaten kansız mukusta gelmişti bundan 1 hafta önce bana taksit taksit mi geliyor doktor sancın ve suyun gelirse haberleşelim dedi ama sancım yok yani aşırı yok regl ağrısı gibi arada oluyor şu an kanama da yok zaten nişan bir kere olup bitiyormuş

Tek çaresi bolca nescafe iç kafa ağrısına aşırı iyi geliyor

Nişanın gelmiş o zaman önceden canım beklicez mecbur bende aynıyım suyun sancın gelirse ara dedi yoksa beklicem çarşambaya kadar bidaha bakılacak o gün

Kızlar nişan sadece mukuslu mu oluyor bende dün 3 damla kan geldi
Ya canım ben şimdi gördüm de, benim mukuslu faln değildi, nisanim gelmedi, sadece kanamam başladı sabahtan bı damla öğleye doğru bikac damla, hatta damla.da sayılmaz hafif sildikce gördüm pecetede o kadar, akşamına doğurdum sancın sık gelirse,tuhaf bı ağrın olursa git sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…