- 2 Şubat 2014
- 1.091
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.056
- 333
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.821
Bizim ki hala kaka yapamadı, gerekirse ağzıma Sıçsın modunu açtıkBirkaç sayfayı anca okuyabildim. Sürekli memedeyiz. İki gündür Gazi oluştu baya zorluyor bizi. Özellikle geceleri. Olsun canı sağolsun. Çoğumuzun derdi aynı. 42 haftada doğum yapacak arkadaşlara kolaylık diliyorum. Çok zor son hafta ve belirsizlik durumları. 38 lerde doğuranlar şansli görüyorum artık. Hepiniz ikilenip evinize dönersiniz insalllah. Dikislerinize çok dikkat edin. Benim iki dikisim açılmış. 10 gün sonra gel toparlamamissa tekrar dikelim dediBenim oğlusum da kaç defa üstüme isedi. Eyvallah bebek yani ama Geçen gün tam bezini cikardim yenisini takacamm bir pirtlatti ki dışkiyi üstüme kollarım yüzüm resmen boka bulandik gülme krizine girdim. . Ah bu bebekler. Çok farklı bir hiss çok değişik tarifi yokmus.
Bana diğer gün hastanede duş aldırdılarKızlar ameliyat bandajiniz çıktıktan kaç gün sonra duş aldınız
Ptt ye yatıyor ama e devletten daha önceden PTT yerine normal banka ıbanımı yazdım direk kendi hesabıma yatıyorBende yaptım geçenlerde bu başvuruyu benimki de onaylanmış. E devlet e aileme yönlendirmisti aynı şekilde. Benim anlamadığım onaylandı ya paranın yatıp yatmadigini nereden göreceğiz
Poposuna yağlı pamukla masaj yapmayı denedin mi?Bizim ki hala kaka yapamadı, gerekirse ağzıma Sıçsın modunu açtıkbekliyoruz Allah yardımcımiz olsun cümleten
Göğüs uçlarım dediğiniz gibi benim de çatladı maalesef emzirmek çok acı veriyor ama dayanıyorum.. Ben 3.cü günümdeyim fakat ağrılar da bi azalma yok aksine inanılmaz yanma hissi yaşıyorum ayağa kalktığım an başlıyor. birde çevreden ben 2 günde kalktım ertesi gün kalmıştım şeyleri duyunca iyice moralim bozuluyor açıkçası bende mi sorun var diye ama çok ciddi canım acıyor. inşallah en kısa zaman geçerBen de bugün öğlen 12'de sezeryan doğum yaptım. İlk yürüyüşten sonra ağrı azalacak sanıyordum ama öyle değilmiş yaşayarak öğrenmiş oldum. Her seferinde daha fazla acıyor sanki. En üzücüsü de bebeğin ağlayınca kalkıp kendin bakamıyorsun ya çok üzülüyorum. Bebeğim iyi çok şükür ama sütüm de gelmedi henüz ve karnı aç, mama veriyoruz ama yine de beni istiyor gibi sanki. Süt olmayınca da meme uçlarım çatladı bile kuruluktanBu süt ne zaman gelir? Ağrılar hangi günden sonra azalmaya başlar? Acaba canım acıyor diye mi süt gelmiyor gecikiyor?
Kapakları falan denemedim ama göğüs ucu için kremleyip strecle kapattım iki günde düzeldi çatlaklar, strec hem sürtünmeyi kesti hem nemli durduğu için çabuk toparlandi, belki işine yarar şifa olur...Göğüs uçlarım dediğiniz gibi benim de çatladı maalesef emzirmek çok acı veriyor ama dayanıyorum..
O kadar haklısın kiKapakları falan denemedim ama göğüs ucu için kremleyip strecle kapattım iki günde düzeldi çatlaklar, strec hem sürtünmeyi kesti hem nemli durduğu için çabuk toparlandi, belki işine yarar şifa olur...
Milletin iki günde toparlanmasına bakma sen herkes çektiği acıyı unutup hemen ayaklanmış oluyor zaten, herkes kendi çektiği acıyı ağrıyı bilir, ben ilk üç gün nasil geçti ağrıyla bilmiyorum benim vajinal doğumdu, hiç üzme kendini, dinlenebildigim kadar dinlenmeye bak milleti dinleme duyma, milletin lafi da tecrübesi de bitmiyor, al bak desek agladigi dk atarlar üstümüze, herkes kendine baksın
Her yolu denedik, en son bugün hastaneye gittik 2 gün daha doğal yolla gelmesini bekliyoruzPoposuna yağlı pamukla masaj yapmayı denedin mi?
Hiç ekleme, o senin vaktinde öyleymiş bizim nesil daha dayanıksızmis demek ki de geçO kadar haklısın ki
Kapak kullanmayı doktor tavsiye etmedi philips göğüs kalkanı varmış onu önerdiler onu alacağız birde benim göğüs ucum yok oda ekstra acı veriyor
bu süreçte en çok düşünülen kişinin anne olması gerekirken hemen bi ayağa kalkma bekleniyor, kayınvalidem biz doğum yapıp tarlaya giderdik falan diyo keyfiyen bu haldeymişiz gibi.. süreç zaten zor birde bunların lafları ekleniyo
Canım doktoruna mesaj at istersen böle yapışık koyu renkli kan gibi oluyor daha çokKızlar nişan sadece mukuslu mu oluyor bende dün 3 damla kan geldi
Söyledim ama zaten kansız mukusta gelmişti bundan 1 hafta önce bana taksit taksit mi geliyorCanım doktoruna mesaj at istersen böle yapışık koyu renkli kan gibi oluyor daha çok
Bende başvurmuştum çıkmamıştıKızlar bizim bugün Yenidoğan paketimiz geldi
Tek çaresi bolca nescafe iç kafa ağrısına aşırı iyi geliyorKızlar ben 5 gün önce doğum yaptım sürekli spinal anestezinin genel anesteziye göre daha iyi olduğu söylendi bana hem benim hem bebeğim için ama çok pişmanım hem hiç rahat bi süreç değildi doğum anı, hem bebeğimi doğduğunda göremedim hissedemedim onu, yalandan yanıma koyup foto çekip götürdüler. hem de yan etki olarak berbat bir ense boyun baş ağrısıyla kendime hala gelemedim. Gözüm açılmıyor kalkamıyorum memem yaram oldu dikişlerime henüz sıra dahi gelmedi o kadar kötü bi süreç ki geçmesi için dua ediyorum sadece hiç böyle hayal etmemiştim. Bu ense ve baş ağrısı ölüm gibi gerçekten yaşamıyor gibiyim.
Nişanın gelmiş o zaman önceden canım beklicez mecbur bende aynıyım suyun sancın gelirse ara dedi yoksa beklicem çarşambaya kadar bidaha bakılacak o günSöyledim ama zaten kansız mukusta gelmişti bundan 1 hafta önce bana taksit taksit mi geliyordoktor sancın ve suyun gelirse haberleşelim dedi ama sancım yok yani aşırı yok regl ağrısı gibi arada oluyor şu an kanama da yok zaten nişan bir kere olup bitiyormuş
Hayırlısıyla gelsinlerNişanın gelmiş o zaman önceden canım beklicez mecbur bende aynıyım suyun sancın gelirse ara dedi yoksa beklicem çarşambaya kadar bidaha bakılacak o gün
Ya canım ben şimdi gördüm de, benim mukuslu faln değildi, nisanim gelmedi, sadece kanamam başladı sabahtan bı damla öğleye doğru bikac damla, hatta damla.da sayılmaz hafif sildikce gördüm pecetede o kadar, akşamına doğurdumKızlar nişan sadece mukuslu mu oluyor bende dün 3 damla kan geldi
Bir daha basvur benimde ilk seferde ret gelmişti 2. Ye çıktıBende başvurmuştum çıkmamıştıneden çıkmadı anlamadım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?