2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Pttye yattığını ben nereden görebilirim peki canım? Bir de emzirme yardımı için de mi basvurmak gerekiyor? Kusura bakma bilmeyince her ayrıntıyı soruyorum

Sıcaktan sıcaktan, yıkamaya basladiysan her gün bı suya tut yoksa eklem.yerlerinden başlıyor sivilce yapmaya, kat kat giydirme, biz atletle duruyoruz
Ah ah yıkamaya başladım evet zıbınla duruyoruz bizde bu akşam banyo yaptırıcam kızlara doktora götürdüm ilk bebeğin mi dedi evet dedi normal bu durumlar diyor daha yeni deri gelir soyulur diyor İyiki varsınız kızlar

Bizim de soyuldu derisi, yikadikca düzeliyor hiç yikayamazsan küçük bı leğene su yap vücudunu sok çıkar, banyoda bı tabureye otur dizine koy bebisi boynuna sırtına poposuna sabunla su dök çıkar, ilk dediğin için diyorum, alışana kadar böyle idare edebilirsin yıkamada sorun yaşıyorsan, banyo süresini uzatma iki günde bı hatta hergun suya sok, inan uykusu gazı bile daha rahat oluyor

Evet aynı dediğin gibi oldu canım benimde ama arada ağrım oluyor ben bence yarın doktora gideyim ya ne olacak bilmiyorum dün baya yürüdüm bende şu an bir doğum yok belirti de yok

Senin sancın nasıldı canım benim şu an bir sancım yok ama dediğim gibi ağrı hep oluyor yürüyünce vs arada regl sancısı oluyor ama o kadar

Evet aynı dediğin gibi oldu canım benimde ama arada ağrım oluyor ben bence yarın doktora gideyim ya ne olacak bilmiyorum dün baya yürüdüm bende şu an bir doğum yok belirti de yok
Bende yuruye yürüye doğurdum, sen yürü biraz daha, kanama görünce de yürüdüm üç saatte 3tu açığım 6-7 oldu yürüyüş sonunda, bir saate de doğurdum

Bende yuruye yürüye doğurdum, sen yürü biraz daha, kanama görünce de yürüdüm üç saatte 3tu açığım 6-7 oldu yürüyüş sonunda, bir saate de doğurdum
Ay maşallah darısı başıma inşallah bugün ev işi yaptım bende cuma kontrolüm vardı ama yanlış bişey yapmak istemiyorum o yüzden doktora gitsem iyi olacak

Senin sancın nasıldı canım benim şu an bir sancım yok ama dediğim gibi ağrı hep oluyor yürüyünce vs arada regl sancısı oluyor ama o kadar
Halsiz bırakan bı regl ağrısı gibiydi sancı gelince rahatsız ediyordu öncesinde olan ağrılar rahatsız edici degildi, o gün gelen sancılar yorucuydu, bel ağrısı yaşamadim, yanlardan girip aşağıya doğru zorluyordu sanki

Hemen hemen aynı demin tekrar bir damla kan gördüm bebek hareketleri var ama bilmiyorum ne zaman doğurcam sanırım çok yakın heyecanlandım

Hareket say, doktor bana en az on hareket 9 bile olsa acile gel hemen demişti doğumdan üç gün önce sancilarim var diye, rabbim sağlıcakla kolaylıkla kavuştursun sizi de
Hemen hemen aynı demin tekrar bir damla kan gördüm bebek hareketleri var ama bilmiyorum ne zaman doğurcam sanırım çok yakın heyecanlandım

Cok gecmis olsun..
Fıtık vb omurga probleminiz var miydi?
Omurilik sıvısı alındığında 1 hafta yatağa yapısmıştım...daha önce ameliyatlar geçirdim ama hicbiri bu kadar kivrandirmamisti..sivida kaçak olmus.. basinctan dolayi bas ağrısıyla birlikte bayiltiyordu ayağa kalktigim an.. farkli bir durum ama Metilcobal vermişti dr sinirleri rahatlatmasi icin.
Simdi de bel ağrım için verdiler. Norosirurjiye ya da dr .unuza bir danışın isterseniz.
Bu sebeple beni genel anestezi yapacaklar

Hareket say, doktor bana en az on hareket 9 bile olsa acile gel hemen demişti doğumdan üç gün önce sancilarim var diye, rabbim sağlıcakla kolaylıkla kavuştursun sizi de
Tamam canım 10 hareket olduğunu bilmiyordum sağ ol nst çektirmeye gidiyorum şimdi doktorum şehir dışındaymış korktuğum şeydi inşallah yapabilir

Kızlar 18gün önce sezaryen oldum benim sağ dikiş bölgem elimi sürünce hafif şiş ve alt karın bölgeme bastırınca acı var batma hiss gibi korkuyorum sizinde böyle oldu mu ?

4c ye emzirme yardımı yatıyor mu bilginiz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…