- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.308
- 108
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #27.841
Pttye yattığını ben nereden görebilirim peki canım? Bir de emzirme yardımı için de mi basvurmak gerekiyor?Bana diğer gün hastanede duş aldırdılar
Doktor bana antibiyotik vermedi sadece ağrı kesici verdi ama evet çıkınca çok ihtiyacım olmadı şükür
Kremde kendim sordum scarex diye bir yara izi giderici krem verdi iki gündür onu kullanıyorum
+demir ilacı ve multivitamin verdi
Ptt ye yatıyor ama e devletten daha önceden PTT yerine normal banka ıbanımı yazdım direk kendi hesabıma yatıyor
Emzirme yardımı yattı şimdiye kadar 1200 küsür
Bakalım bu nezaman yatacak , benden 10 hafta önce doğum yapan arkadaşım var daha ona yatmamış
Aynen canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az daha sabır bu kuzular aslan burcu olmak istiyorlarHayırlısıyla gelsinler
Ah ah yıkamaya başladım evet zıbınla duruyoruz bizde bu akşam banyo yaptırıcam kızlara doktora götürdüm ilk bebeğin mi dedi evet dedi normal bu durumlar diyor daha yeni deri gelir soyulur diyorSıcaktan sıcaktan, yıkamaya basladiysan her gün bı suya tut yoksa eklem.yerlerinden başlıyor sivilce yapmaya, kat kat giydirme, biz atletle duruyoruz
Bizim de soyuldu derisi, yikadikca düzeliyor hiç yikayamazsan küçük bı leğene su yap vücudunu sok çıkar, banyoda bı tabureye otur dizine koy bebisi boynuna sırtına poposuna sabunla su dök çıkar, ilk dediğin için diyorum, alışana kadar böyle idare edebilirsin yıkamada sorun yaşıyorsan, banyo süresini uzatma iki günde bı hatta hergun suya sok, inan uykusu gazı bile daha rahat oluyorAh ah yıkamaya başladım evet zıbınla duruyoruz bizde bu akşam banyo yaptırıcam kızlara doktora götürdüm ilk bebeğin mi dedi evet dedi normal bu durumlar diyor daha yeni deri gelir soyulur diyorİyiki varsınız kızlar
Evet aynı dediğin gibi oldu canım benimde ama arada ağrım oluyor ben bence yarın doktora gideyim ya ne olacak bilmiyorum dün baya yürüdüm bende şu an bir doğum yokYa canım ben şimdi gördüm de, benim mukuslu faln değildi, nisanim gelmedi, sadece kanamam başladı sabahtan bı damla öğleye doğru bikac damla, hatta damla.da sayılmaz hafif sildikce gördüm pecetede o kadar, akşamına doğurdumsancın sık gelirse,tuhaf bı ağrın olursa git sen
Aslan olacağı belliydi benimkinin normale göre biraz erken geliyor kendisiAynen canım yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az daha sabır bu kuzular aslan burcu olmak istiyorlarbeklediğimizde de var bir hikmet diyelim
Senin sancın nasıldı canım benim şu an bir sancım yok ama dediğim gibi ağrı hep oluyor yürüyünce vs arada regl sancısı oluyor ama o kadarYa canım ben şimdi gördüm de, benim mukuslu faln değildi, nisanim gelmedi, sadece kanamam başladı sabahtan bı damla öğleye doğru bikac damla, hatta damla.da sayılmaz hafif sildikce gördüm pecetede o kadar, akşamına doğurdumsancın sık gelirse,tuhaf bı ağrın olursa git sen
Bende yuruye yürüye doğurdum, sen yürü biraz daha, kanama görünce de yürüdüm üç saatte 3tu açığım 6-7 oldu yürüyüş sonunda, bir saate de doğurdumEvet aynı dediğin gibi oldu canım benimde ama arada ağrım oluyor ben bence yarın doktora gideyim ya ne olacak bilmiyorum dün baya yürüdüm bende şu an bir doğum yokbelirti de yok
Ay maşallah darısı başıma inşallahBende yuruye yürüye doğurdum, sen yürü biraz daha, kanama görünce de yürüdüm üç saatte 3tu açığım 6-7 oldu yürüyüş sonunda, bir saate de doğurdum
Halsiz bırakan bı regl ağrısı gibiydi sancı gelince rahatsız ediyordu öncesinde olan ağrılar rahatsız edici degildi, o gün gelen sancılar yorucuydu, bel ağrısı yaşamadim, yanlardan girip aşağıya doğru zorluyordu sankiSenin sancın nasıldı canım benim şu an bir sancım yok ama dediğim gibi ağrı hep oluyor yürüyünce vs arada regl sancısı oluyor ama o kadar
Hemen hemen aynı demin tekrar bir damla kan gördüm bebek hareketleri var ama bilmiyorum ne zaman doğurcam sanırım çok yakın heyecanlandımHalsiz bırakan bı regl ağrısı gibiydi sancı gelince rahatsız ediyordu öncesinde olan ağrılar rahatsız edici degildi, o gün gelen sancılar yorucuydu, bel ağrısı yaşamadim, yanlardan girip aşağıya doğru zorluyordu sanki
Hemen hemen aynı demin tekrar bir damla kan gördüm bebek hareketleri var ama bilmiyorum ne zaman doğurcam sanırım çok yakın heyecanlandım
Cok gecmis olsun..Kızlar ben 5 gün önce doğum yaptım sürekli spinal anestezinin genel anesteziye göre daha iyi olduğu söylendi bana hem benim hem bebeğim için ama çok pişmanım hem hiç rahat bi süreç değildi doğum anı, hem bebeğimi doğduğunda göremedim hissedemedim onu, yalandan yanıma koyup foto çekip götürdüler. hem de yan etki olarak berbat bir ense boyun baş ağrısıyla kendime hala gelemedim. Gözüm açılmıyor kalkamıyorum memem yaram oldu dikişlerime henüz sıra dahi gelmedi o kadar kötü bi süreç ki geçmesi için dua ediyorum sadece hiç böyle hayal etmemiştim. Bu ense ve baş ağrısı ölüm gibi gerçekten yaşamıyor gibiyim.
Tamam canım 10 hareket olduğunu bilmiyordum sağ ol nst çektirmeye gidiyorum şimdi doktorum şehir dışındaymış korktuğum şeydiHareket say, doktor bana en az on hareket 9 bile olsa acile gel hemen demişti doğumdan üç gün önce sancilarim var diye, rabbim sağlıcakla kolaylıkla kavuştursun sizi de
4c ye emzirme yardımı yatıyor mu bilginiz var mıBana diğer gün hastanede duş aldırdılar
Doktor bana antibiyotik vermedi sadece ağrı kesici verdi ama evet çıkınca çok ihtiyacım olmadı şükür
Kremde kendim sordum scarex diye bir yara izi giderici krem verdi iki gündür onu kullanıyorum
+demir ilacı ve multivitamin verdi
Ptt ye yatıyor ama e devletten daha önceden PTT yerine normal banka ıbanımı yazdım direk kendi hesabıma yatıyor
Emzirme yardımı yattı şimdiye kadar 1200 küsür
Bakalım bu nezaman yatacak , benden 10 hafta önce doğum yapan arkadaşım var daha ona yatmamış
Gidince bizede yaz canım merak ederiz.seninki erkenci kuş deseneTamam canım 10 hareket olduğunu bilmiyordum sağ ol nst çektirmeye gidiyorum şimdi doktorum şehir dışındaymış korktuğum şeydiinşallah yapabilir
Haber ver bizede güzel haberler alırsın inşallahTamam canım 10 hareket olduğunu bilmiyordum sağ ol nst çektirmeye gidiyorum şimdi doktorum şehir dışındaymış korktuğum şeydiinşallah yapabilir
Gittim hafif hafif sancılarım çıktı ama bekleyelim bakalım dediGidince bizede yaz canım merak ederiz.seninki erkenci kuş desene
Hafif hafif sancılarım çıkmış canım ama ben çok bişey hissetmiyorum bekleyelim bakalım dedi doktor vajinal muayene ben istemedim o da tamam dedi zaten cuma günü kendi doktorum bakacaktı banaHaber ver bizede güzel haberler alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?