2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Kızlar dün gece 3 damla kanamam olmuştu bu 1 saat önce de olduğu için nst çektirdim sizce nasıl 36+5 teyim

Eklentiler

• 42C5E2C9-D382-4A35-9CCB-32B4338B7CBE.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 38
  • 42C5E2C9-D382-4A35-9CCB-32B4338B7CBE.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 38
Hafif hafif sancılarım çıkmış canım ama ben çok bişey hissetmiyorum bekleyelim bakalım dedi doktor vajinal muayene ben istemedim o da tamam dedi zaten cuma günü kendi doktorum bakacaktı bana
Aa iyi daha var yani vaktiniz, doktorunuzu bekleyeceksiniz yani

Kızlar dün gece 3 damla kanamam olmuştu bu 1 saat önce de olduğu için nst çektirdim sizce nasıl 36+5 teyim
Siklasmamis daha, sıkıntı yok yalancı sancılar, yüksek değil, beklersiniz bence, sancılı görünmüyorsun da, kanama ne olabilir dedi, nisan mıymış

Pttye yattığını ben nereden görebilirim peki canım? Bir de emzirme yardımı için de mi basvurmak gerekiyor? Kusura bakma bilmeyince her ayrıntıyı soruyorum
Haziran annelerinde okudum halkbankasından kimlikle çekilçek yazmışlar
Oyüzden bende emin olamadım
Emzirme için e devletten emzirme yazınca çıktı başvurdum , sonra hesabıma yatmıştı
4c ye emzirme yardımı yatıyor mu bilginiz var mı
4c hangisi oluyor bilmiyorum , ben normal özel sektör çalışanıyım
Ama sadece çalışanlara mı yatıyor ona da emin değilim
Bir denesene e devletten

Dün öğlen ameliyat oldum. Bugün öğlen bir anda baş ağrısı başladı ve asla ağrı kesicilerle geçmiyor. Spinal anestezi kaynaklı dediler bana da. Kahve içiyorum parol serum verdiler geçmedi. Eve geldik karın ağrısından ve baş ağrısından ölüyorum sanki. İnsan bi ben mi dayanıksızım acaba diye düşünmeye başlıyor. Geçmesini beklerken hep daha da artıyor ağrılar. Doğumun her türlüsü zor... En büyük hayalim isteğim kızıma kendim bakabilmek Rüyada gibiyim kafam yerinde değil çok yorgunum... Doğum çok mucizevi bir olay, bir süre katlanıcaz sonra güzel günler göreceğiz inşallah...

Kızlar doktor bana kan sulandırıcı iğne yazmış 10 tane var içinde. Bugün eve çıktık çok şükür ama evim 6. katta ve asansör yok. Bugün eve çok zor çıktım sezeryan ağrısından dolayı ve yarın tekrar inip çıkabileceğimi hiç sanmıyorum. Sizlerden de hiç duymadım kan sulandırıcı iğne. Var mı aranızda sezeryan sonrası 10 gün boyunca her gün kan sulandırıcı iğne vurduran?

Ben kullandım canım bana verdiler eşim her akşam yapıyordu kolumdan yeni bitti şükür

Canım ben ilk doğumumda kullandım. Karnımdan kendim yapıyordum.

Banada 10 tane verdiler canım her akşam kolumdan vuruluyorum in cik yapma benimde kız kardeşime hemşire gösterdi o vuruyor bana seninde yanında kim kalıyorsa o vursun bilmiyor sa sağlık ocağından gösterirler çok basit vurulması sezeryan sonrası kan pıhtılaşma sorunu olmasın diye veriliyor

Doğurunca deniyim. 4c kadrolu memur oluyor

Kızlar 18gün önce sezaryen oldum benim sağ dikiş bölgem elimi sürünce hafif şiş ve alt karın bölgeme bastırınca acı var batma hiss gibi korkuyorum sizinde böyle oldu mu ?
Bende de aynı durum var hatta pijamanın lastiği alt karın bölgesine geldiğinde bile garip rahatsız edici bi his oluyor.. bu ikinci sezaryenim öncekinde dikiş ağrısı nedir bilmedim 3 yıl boyunca doğumdan 1 hafta sonra tüm şikayetlerim geçmişti bu niye böyle oldu anlamadım. Büyük oğlumu kucağıma almak zorunda kalıyorum ani hareketlerim oldu hep ondan mı oldu acaba diye düşünüyorum

Umutvari doğum yarındı sanırım, kolayca bebeğine kavuşmanı diliyorum ikinizin de güzel haberlerini bekliyoruz

Başka doğumu olanlar varsa yarın, onlara da sağlıklı kolay bir doğum dilerim
Canımmm evet Allah razı olsun ben de tam yarın doğum olacak yazmaya gelmiştim hepinizden dua beklerim kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…