2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Sil sil göğüste de kalmasın, geçer inşallah

Teşekkürler kızlar deneyeceğim hemen

Kızlar baston bebek arabası tavsiyesi istiyorum.

Kolay açılıp kapanan, fazla yer kaplamayan, (alüminyum iskelet) hafif ve aşırı pahalı olmayacak bi marka model bilen varsa bacınıza söylesin.

Zıbın ve çorap giydiriyorum sadece
Ben tek atletle durduruyordum da bugün sabah serin diye eşim pijama çekmiş altına ben uyurken, şimdi yine atletle yoksa kızarıyor isilik basıyor bizde de
Kısa kollu zıbın ve çorap fazla giydirince ve benimkide isilik oluyo dış aldirinca da musline sarıyoruz
Klimalı gece de gündüz de zıbın ile duruyor. Gece çorap giydiriyoruz bazen ayaklarına da ince müslin battaniye örtüyorum.
Tşk ederim kızlar bende öyle yapıyorum ama ah bu büyükler dinlemiyorlar bebeğim hep isilik oldu anca öyle görünce daha bişey demiyor ah işte tecrübe olmayınca bizde bilemiyoruz iyiki burası varda birbirimize destek oluyoruz

Giydirme canım bebeğini yakından takip ediyorsun bunaliyor mu rahat mı belli oluyor zaten, kızarıyor çocuk, ben oğlumda da sonbaharda tek katla durduruyordum, KV.m hala lafını ediyor oğlanı da donsuz durduruyordun diye, çok şükür serinlikten hiç hasta olmadık, bu havada biz nefes alamıyoruz yazık el kadar bebekler nasıl dayansın, terleyemiyorlarda doğal olarak isilik oluyorlar

Ayy tesekkur ederim unutmam dogurduktan sonra ins
Bugun su cikmisti karsima.paslayım size de

Evet ya çok kötü dönemde doğum yapmışız gibi hissediyorum. Bebişler pişik olmaya çok meyilliler o kadar sıcak ki. Ben bile pişik olurum bu sıcakta. Benim de hemoglobin en son 8 di şimdi kaça çıktı bilmiyorum ama baş dönmelerim baya azaldı kuzum. Sadece sezaryen yerimde ağrılarım oluyor ama onlarda normaldir kaç tane dikiş var sonuçta yavaş yavaş iyileşeceğiz

Hoşgeldin aramıza uzulmeee alisacak, alisacaksinizz, altını falan açiyor musun uyandırmak için, haftalık kontrole gitmiyor musun bakmiyorlar mi sarılığa, yenidoganlar sarımsı olur zaten, zamanla düzelir, kaç gün oldu sizin

Offf bugün o gazı iliklerimize kadar yaşadık vallahi çok zordu.. ve düzenli emmiyor evet herkes aynı şeylerden muzdarip okudukça diyorum ki yalnız değilsin

Alıntı yapamadım bizde de kıyafet konusunda benim ani ter basmalarım ani üşümelerim olduğu için bebeği de manyak ettim bi çıkar bi ört bi giydir klima bi aç kapat. Ama gazı falan varsa alt kısmını giydirip örtüyorum müslinle. Bir de bebişimden o kadar çok topuk kanı aldılar ki ayağına bi şey değerse çok fazla tepki veriyor artık çorap bile giymek istemiyor ittire ittire çıkarıyor giydirmiyorum ben de artık kundak da istemiyor. Şimdiden özgürlüğünü ilan etti benimki daral geliyor ona.

Emme süresi de gittikçe kısalıyor ama sıklaşıyor çok sık emmek istemeye başladı. Ekşime yapmasın diye biraz beklemeye çalışıyorum ama çığlık çığlığa ağlıyor. 2 haftalığız şu an. Sanırım istedikçe verecem ben de artık mideleri de büyümeye başlıyor bence. Kusmadığı sürece inş sorun yoktur sık emzirmekte

Ben de aynı, 1-2 saat arayla 30-45 dk emiyor

Bebiş kendine göre ayarlanmazzz biz lohusayiz durumlar değişken oluyor, babaya göre ayarlanir, eşine ya da kim varsa evde sıcak mı soğuk mu ona göre ayarla, en kolay yolu da göğsü ve sırtına dökün sıcak mı soğuk mu, soğuksa giydir sıcaksa tek ince bı zıbın yeterli, kendine göre takip etmeye çalışma bize uymaz bebisler, bizim hormonlar.halaya devam

Ay evet öyle dediydiler de gel de bana anlat dengesizlik havada sanıyorum ama aslında bende bi kabul etsem eşime göre de sürekli çıplak olmalı bebiş. En iyisi dediğin şekilde sürekli kontrol etmek

4. Gündeyiz 2. Günde yok sarılık denilmişti bugün var gibi hissediyorum ve çok uyuyor iki gündür

Benimde o kadar kan takılmasına rağmen 8di en son dikişleri almaya gittiğimde Dr yükselmiş iyi şuan demişti ama demirim düşük ona devam ediyorum bide bu Multi vitamin verdi bana hem benim için hem bebek için süt yapar dedi onları kullanıyorum bebisler için daha iyi olacaz inşallah

Peki İnce battaniye sariyormusun canım yoksa öyle mi bırakıyorsun
Gündüz çok sıcak hicbirsey ortmuyorum 46 derece hava+nem. Ama klimayı açıkça kollu artı ince bir battaniye ortuyorum. Ayağı soğuk olunca uykuya dalamiyor. Gece çorabını çıkarıyorum ortuyorum üstünü.

Bugün direk çıkardım hatta altta sadece bezi durdu ama hemen farketti vücudundaki kızarıklıklar azaldı gibi inan biz Allah'a emanet büyümüşüz artık öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…