2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bugün direk çıkardım hatta altta sadece bezi durdu ama hemen farketti vücudundaki kızarıklıklar azaldı gibi inan biz Allah'a emanet büyümüşüz artık öyle düşünüyorum
Bende çok düşünüyorum, tuza bas, bala bas yetmedi kat kat yorganlara sar Allah korumuş

19 günlük 2-2.5 saatte 60 cc yapıyorum +aralarda da anne sütü. 60 ccyi uyanıksa bitiriyor uyanık değilse 30-40 anca içiyor. Daha küçükse 30 cc veriyordum 10 günlük falanken
22 günlük 3 saate 60 sadece mama eğer uyaniksa 75-90 zorluyor. Tuhaf bu düzeni var
36 günlük 60 veriyorum emiyor bazen sağdığım sütü de veriyorum bazen kusuyor böyle olduğunda.
Evet çok gelince bizimde çıkarıyor hemen

Kızlar ben ve daha üçüncü günden mahvolmuş göğüs uçlarımla selam vermeye geldim. Biz genel olarak iyiyiz çok şükür. Ama dediğim gibi daha üçüncü gün ve göğüslerim çok kötü hem çok sert hem uçları çok tahriş oldu. Ben yokken doğuran var mı acep, hızlı bir okudum da göremedim.

Bende sağım yapıyordum artık oda ise yaramıyor tamamen kesildi neyseki mamalarda artık bı şekilde karşılıyor
Tabiki önemli olan aç kalmamaları, keşke sütümüz yetse ve onlar da emebilseydi hala çokk üzülüyorum anneliğimi bile sorguladım ama şuan düşünüyorum da sevgimiz ilgimiz yetsin gerisi de hallolur umarım sağlıkla büyütürüz

Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun , Çabucak toparlarsın inş
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi
Çok teşekkür ediyorum
Ay sen daha doğurmadın mı kızzz
Ağustosa kalacaktım neredeysee 41+2 de geldi o da zorla
Hayırlı olsun, benim ikinci ve emzirmenin bu sefer kolay olacağını düşünmeme rağmen hiç öyle olmadı. Ama bu sefer tecrübeli olduğum şey düzelecek inşallah bunlar hep geçici. Bi de zaten daha midesi çok ufak senin sütün de yavaş yavaş artacak
Geçmiş olsun diyeyim. Google emimden sonra bi de chat gpt çıktı başımıza. neyi sorsak ölümcül hastalığa yoruyor.
Valla ya yazdım sarı kusuyor diye, diyor ki yenidoğanlarda sarı kusmuk hayatidir hemen götür. Götürdüm sütünün rengi bu normal dedi aman bir şey olmasın da götürürüm iç rahatlığı daha önemli

Bende çok üzüldüm, ama nasipten öte köy yok. Elimizden gelse zaten fazlasını yapardık. Allah'a şükür aç değiller, ne yapalım

Kızlar emzik mevzusu hiç geçti mi? Verenler ne zaman başladı? Kızım hiç tutmamıştı ama bu bebişim daha üç günlük olmasına rağmen tutuyor. Normalde gündüzleri hep uyuyor ama gece uyanık. Dün gece emzikle baya güzel uyudu.

Benimde gündüzler uykulu geceler uykusuz hala ayaktayız

+1 canım bende gündüzleri uyandırıp emzirme döngüsü ve ısrarla uyanmıyor bakınıp yeniden uyuyor, geceleri de uyutamıyorum memeleri boşaltıyoruz mamada veriyorum dolaşıp duruyoruz ev içinde

Yenidoganda sarılık olabilir. Gözlerde yüzde başlar, aşağı doğru iner. Özellikle belden asagısında dizden asagısına inince tehlike olabilir.

Yeterki besleniyorsa süt yada mama ile sorun yok. Günde 5+ bez varsa iyi.
Biz referans değiliz. Aynı hamilelikte old gibi sensörlerimiz su an güvenilir değil. Babayı referans alacağız.
Aman göğüs ucu bakımını ihmal etme.
Geçmez olur mu ? Bölüm geçmek için her tuşa basan anneleriz biz

Emziği ilk bir ayda memeden uzaklaşmasına sebep olmasın diye çok önermiyorlar. Ama ver diye Dr da çok. Bence alıyorsa sakiniyorsa ver. Şahsen ben vermeye çalışıyorum. Almıyor.

Anne sütünü düzgün emmiyordu sağıp veriyordum ama çok sütüm gelmiyor emme problemi var ben çok doğduğunu düşünmüyorum anne düşüncesi mi acaba sürekli aç hissediyorum uykuya çok düşkündü uyandırmak zordu artık onu da bir tık hallettik hemen kalkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…