• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Öncelikle başarılar dilerim sınavında haziran sonu hem de hmm okul hastaneye yakın mı :D
Benim göğüs ucu hassasiyetim yok ama sütyen sıktığı için takmıyorum evde. Geçen dışarı sütyensiz çıkmışım unuttum eve gelince fark ettim 🙈
Çok yürüdüğümde aşağıya baskıdan dolayı kasık ağrım oluyor ve eğildiğimde zaten kıyamet kopuyor kuyruk sokumuma inanılmaz bir ağrı giriyor hatta sanki doğumdan sonra da geçmeyecek gibi geliyor.
Doktora sordum ağrılarım var hocam dedim, daha çok olacak dedi sağ olsun :D
Ayy geçen bende gece yatarken sütyeni çıkarmıştım sabah işe giderken hazırlandım eşarbı felan yaptım asansöre bindim gidiyorum anam bi baktım benim göğüsler küçük duruyor elimi bi attım yok hemen eve geri çıktım 😂

Kızlar merhaba 😊
Bu cuma 32. Hafta kontrolüne gittik bebiş gayet iyi keyfi de yerinde çok şükür kontrollerin sıklaşması gerekir diye düşünürken doktor bana 1 ay sonra gel dedi bana biraz uzun geldi sizde durumlar ne
Ben hep bir ay içerisinde gidiyorum canım herhangi bir sakınca görmedikçe sıklıkla gitmem en son bende gittiğimde bir aynaımra gel yine dedi randevuyu ona göre ayarladım öyle gideceğim canım

Ayy geçen bende gece yatarken sütyeni çıkarmıştım sabah işe giderken hazırlandım eşarbı felan yaptım asansöre bindim gidiyorum anam bi baktım benim göğüsler küçük duruyor elimi bi attım yok hemen eve geri çıktım 😂
Demek sizinkiler küçük anam. Sütyen giymesem benim memitolar göbeğin üstüne kadar iner :eek::-)

Kızlar merhaba 😊
Bu cuma 32. Hafta kontrolüne gittik bebiş gayet iyi keyfi de yerinde çok şükür kontrollerin sıklaşması gerekir diye düşünürken doktor bana 1 ay sonra gel dedi bana biraz uzun geldi sizde durumlar ne
32.haftaya kadar sıkıntılı bir durum olmadıkça ayda bir çağırdı. 32-36 arası iki haftada bir dedi sonrada haftada bir olacakmış.

Kızlar merhaba 😊
Ben 32+0 da gitmiştim. Acil perinatolojiye yönlendirdi o da sağ olsun gelişim geriliği tanısı koydu. Perinatoloji 2 haftada 1 kendi doktorum da her hafta kontrole çağırdı. Böyle olmasaydı rutin nasıl olurdu hiçbir fikrim yokk 🤷🏻‍♀️

Kızlar ben iyice çatladım ya bugün çatlayan yerler de acımaya başladı ne krem ne yağ hiç fayda etmedi kendimi çok çirkin hissetmeye başladım geçen gün hastanede psikoloğumuzla konuştum sen hamilelik depresyonu yaşıyorsun dedi iyice depresyona soktu beni 🤦🏼‍♀️

Kızlar ben iyice çatladım ya bugün çatlayan yerler de acımaya başladı ne krem ne yağ hiç fayda etmedi kendimi çok çirkin hissetmeye başladım geçen gün hastanede psikoloğumuzla konuştum sen hamilelik depresyonu yaşıyorsun dedi iyice depresyona soktu beni 🤦🏼‍♀️
Bana kimse tanı koymadı ama ben de gebelik depresyonunda olduğumu düşünüyorum doğuma aşağı yukarı 1buçuk ay kaldı moral motivasyon sıfır enerjim hiç yok

Bana kimse tanı koymadı ama ben de gebelik depresyonunda olduğumu düşünüyorum doğuma aşağı yukarı 1buçuk ay kaldı moral motivasyon sıfır enerjim hiç yok
Öyle tanı koymalım bişey olmadı dinlenme odasında çay alırken 5 dakika ayak üstü sohbet ettik ve bana depresyondasın dedi 🤦🏼‍♀️ kendimi beğenmiyorum hiç bişeyden zevk almıyorum enerjim yok insan göresim yok 🙄

Hiç güleceğim yoktu inanki 😂 benimkiler küçük biraz bazen düşünüyorum bebeği nasıl emzireceğim diye 😂
Öyle bi süt gelir ki.. Şaşarsın. Bebeğin doyar sütü ağzından taşar. Göğsünden akmaya devam eder yine :KK51:
Hangimiz düşmedik kara sevdaya ?
Hangimiz sevmedik cılgınlar gibi? :KK75:

Bence hepimizde var bi şeyler. Ve bu gayet doğal. Çünkü yorulduk.

Sona yaklaştıkça bilinmezlik, olabileceklerin endişesi kaplıyor içimizi. Dıştan başka işlerle meşgul olsak da arla planda beyin haldır haldır çalışıyor. Kimse enerjik, full pozitif olmayı beklemesin. Öyle değilim diye de kendini kötü hissetmesin.

Yalnız ayaküstü hamile depresyonu yorumu yapan psikolog da pek hızlıymış. :işsiz:

Öyle tanı koymalım bişey olmadı dinlenme odasında çay alırken 5 dakika ayak üstü sohbet ettik ve bana depresyondasın dedi 🤦🏼‍♀️ kendimi beğenmiyorum hiç bişeyden zevk almıyorum enerjim yok insan göresim yok 🙄
Bende de var o bu kiloları ilk defa görüyorum kendimi beğenmiyorum foto çekinmek istemiyorum ama çok da etkilemiyor açıkçası
Son zamanlarda bana sürekli 2 erkek çocukla nasıl başedeceksin hayatın kaydı eve kafes yaptır vs gibi yorumlar yapılıyor. İlk çocuğum çok hareketli çok aktif coşkulu bir çocuk. Bazı durumları yönetmekte zorlanıyorum, üstüne bir de bunlar söylenince çok etkilendim gerçekten ne yapacağım bilmiyorum iki çocuğa yetebilcek miyim zaten enerjisi yüksek biri değilim. Oğlum kardeşini kıskancak kesin bu durumu nasıl yöneticem gibi bir sürü soru işareti var kafamda. Bir yandan zahmetli bir gebelik geçiriyorum. Son günlerde boşluğa dalıyorum gerçekten depresyondayım. Önceki hamileliğimde de gebelik depresyonu yaşamıştım doğum sonrası düzeldi çok şükür eminim bu da geçicek ama şimdilik modum böyle

Öyle bi süt gelir ki.. Şaşarsın. Bebeğin doyar sütü ağzından taşar. Göğsünden akmaya devam eder yine :KK51:

Hangimiz düşmedik kara sevdaya ?
Hangimiz sevmedik cılgınlar gibi? :KK75:

Bence hepimizde var bi şeyler. Ve bu gayet doğal. Çünkü yorulduk.

Sona yaklaştıkça bilinmezlik, olabileceklerin endişesi kaplıyor içimizi. Dıştan başka işlerle meşgul olsak da arla planda beyin haldır haldır çalışıyor. Kimse enerjik, full pozitif olmayı beklemesin. Öyle değilim diye de kendini kötü hissetmesin.

Yalnız ayaküstü hamile depresyonu yorumu yapan psikolog da pek hızlıymış. :işsiz:
Küçük göğüs muhabbetlerinde çağla şikel geliyor aklıma hep😅 göğsünün küçük olduğunu söyleyenlere ben o göğüslerle iki çocuk emzirdim diye açıklama yapmıştı😅

Benimde baya kaşınıyor çatlayan yerler krem sürüyorum ama kaşımaktan yara yaptım resmen karnımı 🤦🏻‍♀️

Ayy kayınvalideni çok sevdim. En sevdiğim kV tipi. Etliye sütlüye karışmayan , saygı duyan, ayrı bir çekirdek aile olduğunuzun bilincinde. Torununu, psikolojik bir vaka gibi kendi çocuğu gibi sahiplenmemiş. Ben de ileride böyle bir kV olucağımı düşünüyorum inşallah😁

Bana şunu şöyle yapsan lafı bile çok batıyor iyi niyetli olduğunu biliyorum ama yine de batıyor.😁
Öyle cidden hayatta karışmaz, usenir de zaten, diyor ben elegimi astım, herkes bana güvenip doğurmadı ya diye 😂😂 Allah'tan bu konuda hiç guvebmedim de basım da agrimadi 😂😂
Aaa bişey diyim mi benim de burnumun kanatları şişti. Büyüdü burnum yaa geri iner mi acaba :(
İner inerr oğlumda daha şişti benim fotoğrafları görünce hayret ediyorum bu sefer şimdilik o kadar olmadı ama yine sis, doğumdan bir süre sonra uzuvlar normal boyutuna dönüyor 😊
Benim Kv de aradı. Nutuk verdi. Neden normal doğurmuyorsun diye. :işsiz:
Biraz dinledim. Biraz anlattım. Hala çatın mı dar diyor. Sonra lafı ağzına tıktım. Kendinden bu konuda akıl alacak değilim. :KK14:
Amaaannn millet pes etmedi birbirinin şeyine karismaktan, doğum tercihine yani 😂😂

Back
X