Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Çok sağol canım benimmm evet banada öyle diyince beni de heyecan bastı valla haftaya salı gel dedi büyük ihtimalle çatı muayenesi yapıp tam gün verecek sezeryan olursa eğer çantayı da hazırladım artık tamamen o da aklımdan çıktı ne olacağı belli değil çünkü amin inşallah kuzum bakalım ona takılmıyorum zaten sağlıklı olsun sağlıkla doğsunda onlar geçecek şeyler

Ay ben de aldım kuzenim 4 ay önce doğum yaptı da. Zorla aldırdı bana da çok lazım diye
A demek ki önemli bi şey ona sorabilirsin ne güzel işte başka ne işe yarıyorsa alalım sürekli emzirecegimiz için ne kadar sağlıklı meme o kadar kolay emdirme yoksa o ağlıycak sen meme vericen bu sefer o sususcak sen ağlıysan gibi bi şey olucak ağğğ

Valla dinen yokmuş ya batılmış o kesilmez falan ben 2 kere kestirdim hem demir çocuğa gitsin diye hemde gerçekten dayanılmıyor

Benimde öyle bedavadan kalori yakıyorm diye seviniyorum memelerimin altı terliyor babaannem geliyor aklıma
Ahahaha çok büyüdüyse terler sen öyle söyleyince benimde annem aklıma geldi
Ben orası hariç terliyorum vücüdüm sanki yapış yapış dün gece banyo yapmıştım oysaki bana yine banyo yolu gözüktü

Bende ya duş almak çok güzelde sorun sürekli yaplanmak duştan sonra yağlanmaktan bıktım gerçi baya alt karnım çatladı tek değilim dimi herkes çatladı yani

Bende ya duş almak çok güzelde sorun sürekli yaplanmak duştan sonra yağlanmaktan bıktım gerçi baya alt karnım çatladı tek değilim dimi herkes çatladı yani
Yağlanan da çatlıyor yağlanmayan da
Benim bir haftadan fazladır çatlaklar oluştu
Olsun bebeişlerimiz iyi olsun

Uzun saç aşırı seviyorum benimde uzun ama herkes cocuk derdine düşünce görücez diyorlar

Alt karnım çatladı ben krem sürüyorum yağ filan yok umarım daha çatlamam amin merak etme çatlamayan varsada son hafta çatlayanlar dahi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…