- 27 Ekim 2023
- 5.606
- 12.483
- 168
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #19.461
Çok memnun olanlar da var, kullananlar yazar, ben hiç kullanmadim, bir fark yaratıyor mu bilmiyorumKızlar günaydın gümüş kapak aldınız mı ne düşünüyorsunuz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok memnun olanlar da var, kullananlar yazar, ben hiç kullanmadim, bir fark yaratıyor mu bilmiyorumKızlar günaydın gümüş kapak aldınız mı ne düşünüyorsunuz?
Ne güzel bitmiş seninki benimde bı dışarı çıkıp son eksikleri almam lazım çarşıda da öyle bayram yoğunluğu var ki adım atılacak gibi değil tek çıkmaya üşeniyorumBen dün birkac eksik vardı onları da aldım tamamladım
Ben hazırladım gibi ama organizere koydum sadece tek eksik hastane terliğini yıkamak ve bebek bezini alıp valize koyup kapatmak olacak.Bı kaç eksiğim kaldı kaldı İlk işim çantayı hazirlamak siz hazirladiniz mı
Dün yazdım canım çoğu üründe e bebekte indirim var ben 7 aydan sonra ufak tefek almaya başlamıştım artık 35.haftadaym ne olur ne olmaz son haftalar aman o yok aman bu yok olmasın aceleyle diye düşündümNe güzel bitmiş seninki benimde bı dışarı çıkıp son eksikleri almam lazım çarşıda da öyle bayram yoğunluğu var ki adım atılacak gibi değil tek çıkmaya üşeniyorum
Bende çok araştırdım işe yaramadı diyenlerde var kurtarıcım oldu diyenlerde var ben senin tavsiyen ile krem aldım sürmeye başladım ve kantaron da sürüyorm bakalım arkadaşım dogum yaptı ne yara ne birşeyÇok memnun olanlar da var, kullananlar yazar, ben hiç kullanmadim, bir fark yaratıyor mu bilmiyorum![]()
Ben ilk çocuğumda kullanmadım memnun olan da var olmayan da kimisi hava almadığı için yaraların geç iyileştiğini filan söyledi kimisi de yaraların içinde süt biriktiği için daha çabuk iyileştiğini söyledi.Kızlar günaydın gümüş kapak aldınız mı ne düşünüyorsunuz?
Kesinlikle öyle hazır beklemek en iyisi kafa da rahat oluyor en azından.Dün yazdım canım çoğu üründe e bebekte indirim var ben 7 aydan sonra ufak tefek almaya başlamıştım artık 35.haftadaym ne olur ne olmaz son haftalar aman o yok aman bu yok olmasın aceleyle diye düşündüm
Erteledigin hergün sıkıntı git gide agırlasıyoruz onu da düşün istersen
Oy nasıl tatlı olmuşsun maşallahhhUmutvari kuzum bu arada sen kıyafet salopet felan sormuşsun ben 24 hafta civarı lcwden jean salopet aldım bu haftaları da düşünerek 40 beden aldım aşırı yakışıyor gebişlere bence
İyiki büyük almışım şimdi hala giyiyorum çok aşırı tuvalete çıkmıyorum o yüzden dışarda felan sürekli giyiyorum tek parça içine tshirt giy çık rahat oluyor ama oğlum da keten tarzı krinkıl kumaştan salopet almıştım o da efil efil rahat oluyordu.
Hatta salopetli fotik atayım buraya![]()
Valla benim de ilk oğlumda öyle ne yara ne bi şey çok şükür hiç olmadı hem teknik hem bebeğin tutuşu kesinlikle çok önemli.Bende çok araştırdım işe yaramadı diyenlerde var kurtarıcım oldu diyenlerde var ben senin tavsiyen ile krem aldım sürmeye başladım ve kantaron da sürüyorm bakalım arkadaşım dogum yaptı ne yara ne birşeyteknikte etki ediyor sanırım ama ben acemi oldugum icin kesin yâra olur kesin o yüzden krem sürüyorm
O yüzden biran önce hazır olsun canım ne olur ne olmazBen ilk çocuğumda kullanmadım memnun olan da var olmayan da kimisi hava almadığı için yaraların geç iyileştiğini filan söyledi kimisi de yaraların içinde süt biriktiği için daha çabuk iyileştiğini söyledi.
Ben lansinohun göğüs ucu balsamını sürüyordum memnundum sıkıntı ve yara felan olmadı çok şükür.
Kesinlikle öyle hazır beklemek en iyisi kafa da rahat oluyor en azından.
Ben dün nstye girince ebe de dedi doğum çantanız hazır olsun her gelişinizde arabanızda olsun veya evde rahat bulunacak yerde bulundurun bu haftalardan sonra ne olacağı belli olmuyor diye
İvetİnfluence ettin benii![]()
GünayyydınnnKızlar günaydın gümüş kapak aldınız mı ne düşünüyorsunuz?
Çok teşekkür ederim canımOy nasıl tatlı olmuşsun maşallahhhben de bi tane sipariş ettim internetten ama daha gelmedi. Bedenini karambole bir şey söyledim ama inşallah üstüme olur
![]()
Yaa ben de normalde xs giyiyordum gebelikten önce. Şimdi de bedenim çok kilo almadı ama karnım felaket büyüdüÇok teşekkür ederim canımiyi yapmışsın kesinlikle jean salopet çok yakışıyor bence güle güle giy inşallah bedeni olur
Ben bir 38 alsam filan dedim doğumdan sonra da giyerim diye çünkü normal bedenim 36 arada 2 beden olunca çok bol mu durur dedim sonra amannn zaten oversize moda öyle de böyle giyerim diye 40 aldım![]()
İnşallah olmazsın ucunu tutturma yeter geniş tutunca ilk günden carpilmazsinBende çok araştırdım işe yaramadı diyenlerde var kurtarıcım oldu diyenlerde var ben senin tavsiyen ile krem aldım sürmeye başladım ve kantaron da sürüyorm bakalım arkadaşım dogum yaptı ne yara ne birşeyteknikte etki ediyor sanırım ama ben acemi oldugum icin kesin yâra olur kesin o yüzden krem sürüyorm
Ben de aldımGünayyydınnnaldım bi şey düşünmüyorum çünkü bilmiyorum
öyle duydum aldım
inş işe yarar çünkü iki meme ucu şeyine 1200 tl para verdim
![]()
Günaydın canımGüüü nayyy dınnn tatlı tavuklar yani civciv anneleri![]()
Bir de bayıl istiyorsan kaderdaşımBen de aldımhatta önerilen tüm kremleri vs de aldım. Eğer göğüs uçlarım yara olursa olay çıkarırım
![]()
Senden gözüm korktu zaten canım ve bu mecrada cogu kadın acısından şikayet ettigini okudum yani madecassol kantaron ve gögüs ucu kremi bunlar var bendeİnşallah olmazsın ucunu tutturma yeter geniş tutunca ilk günden carpilmazsingittiğin yerde emzirme hemşireleri vardır diye düşünüyorum yardım ederler heralde, beni iki saatte bir kontrol ediyorlardı bakalım nasıl emiyorsunuz diye öğretmen gibi tepemde göster hadi diye
iyi ki de yapmışlar ilk gunler sınavda gibi dediklerini yaptım ağrı acı yoktu eve gelince saldım bakmadım nasıl emiyor diye, allahim ben bı yara oldum, kremi falan bulana kadar ağladım acıdan ağladım
![]()
Ben bu yola baş koydumBir de bayıl istiyorsan kaderdaşım![]()