- 27 Nisan 2020
- 500
- 1.384
- 113
- 30
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #19.501
Doğumun olacağı zamanı Allahtan ve bebekten başkası önceden bilemiyor maalesefBen sezaryen şeyini bilmiyormuşum. Doktora bak çocuğun çıkacağı günü anlıyor diyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğumun olacağı zamanı Allahtan ve bebekten başkası önceden bilemiyor maalesefBen sezaryen şeyini bilmiyormuşum. Doktora bak çocuğun çıkacağı günü anlıyor diyorum![]()
Hahahahaah kız allah seni hiç güleceğim yoktuBen sezaryen şeyini bilmiyormuşum. Doktora bak çocuğun çıkacağı günü anlıyor diyorum![]()
Çok sağol canım benimmmGüzel haberlerle gelmene çok sevindim canım benim![]()
maşallah bebeğine
![]()
ayyy valla iyice heyecan bastı beni yaa doğumlar yaklaşınca şu zaman bu zaman deyince içim bir fena oluyor kızlar ya
geçmiş olsun inşallah iyi gelir fayda eder kuzum
![]()
Başka önerisi olan varsa onu da alabilirim çünkü benimkiler zaten çok hassasBen de aldımhatta önerilen tüm kremleri vs de aldım. Eğer göğüs uçlarım yara olursa olay çıkarırım
![]()
Ay ben de aldımBaşka önerisi olan varsa onu da alabilirim çünkü benimkiler zaten çok hassassoğuk sıcak terapi diye bir şey var onu da alacağım inş
![]()
Kantaron ne için kızlaaaarrrSenden gözüm korktu zaten canım ve bu mecrada cogu kadın acısından şikayet ettigini okudum yani madecassol kantaron ve gögüs ucu kremi bunlar var bende
Benimde öyle bedavadan kalori yakıyorm diye seviniyorumayyy uyandığımdan beri bir ter basıyor bana bu ne sıcaklık allahım
Hele doğurduktan sonra düşünemiyorum♀
A demek ki önemli bi şey ona sorabilirsin ne güzel işte başka ne işe yarıyorsa alalım sürekli emzirecegimiz için ne kadar sağlıklı meme o kadar kolay emdirme yoksa o ağlıycak sen meme vericen bu sefer o sususcak sen ağlıysan gibi bi şey olucak ağğğAy ben de aldımkuzenim 4 ay önce doğum yaptı da. Zorla aldırdı bana da çok lazım diye
![]()
Valla dinen yokmuş ya batılmış o kesilmez falan ben 2 kere kestirdim hem demir çocuğa gitsin diye hemde gerçekten dayanılmıyorBu sıcaklıklara dayanamayıp saçlarımı kestirmeye karar verdim
Uzun saç çok severim ama bundan sonraki duruma bakılırsa hiç iyi fikir değil uzun kalması
Kestiren var mı aramızda
Bir sakıncası yok diye Biliyorım gebelikte
Ahahaha çok büyüdüyse terler sen öyle söyleyince benimde annem aklıma geldiBenimde öyle bedavadan kalori yakıyorm diye seviniyorummemelerimin altı terliyor babaannem geliyor aklıma
![]()
Bende ya duş almak çok güzelde sorun sürekli yaplanmak duştan sonra yağlanmaktan bıktım gerçi baya alt karnım çatladı tek değilim dimi herkes çatladı yaniAhahaha çok büyüdüyse terler sen öyle söyleyince benimde annem aklıma geldi
Ben orası hariç terliyorumvücüdüm sanki yapış yapış dün gece banyo yapmıştım oysaki bana yine banyo yolu gözüktü
![]()
Vallahi iki gündür buna dayanılmadığını farkettimValla dinen yokmuş ya batılmış o kesilmez falan ben 2 kere kestirdim hem demir çocuğa gitsin diye hemde gerçekten dayanılmıyor![]()
Yok bu sıcakta dayanılmaz zaten uzun saç zor iş yapana saygı duyuyorumVallahi iki gündür buna dayanılmadığını farkettim
iyi yapmışsın canım kestirmekle Bismillah diyip kestirmeye gideceğim bende![]()
Gögüs ucu icin yara yanıklar icin agrıyı almada birebir canım aklında olsunKantaron ne için kızlaaaarrr![]()
Yağlanan da çatlıyor yağlanmayan daBende ya duş almak çok güzelde sorun sürekli yaplanmak duştan sonra yağlanmaktan bıktım gerçi baya alt karnım çatladı tek değilim dimi herkes çatladı yani![]()
Uzun saç aşırı seviyorum benimde uzun ama herkes cocuk derdine düşünce görücez diyorlarBu sıcaklıklara dayanamayıp saçlarımı kestirmeye karar verdim
Uzun saç çok severim ama bundan sonraki duruma bakılırsa hiç iyi fikir değil uzun kalması
Kestiren var mı aramızda
Bir sakıncası yok diye Biliyorım gebelikte
Alt karnım çatladı ben krem sürüyorum yağ filan yok umarım daha çatlamam aminBende ya duş almak çok güzelde sorun sürekli yaplanmak duştan sonra yağlanmaktan bıktım gerçi baya alt karnım çatladı tek değilim dimi herkes çatladı yani![]()