• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bu sıcaklıklara dayanamayıp saçlarımı kestirmeye karar verdim 😂😂
Uzun saç çok severim ama bundan sonraki duruma bakılırsa hiç iyi fikir değil uzun kalması

Kestiren var mı aramızda 😉
Bir sakıncası yok diye Biliyorım gebelikte
Ben 5 ayllıkken fln kestirmiştim çok uzundu zor geliyordu şuan da omzumda kocam sevseydi yazın küt kestirirdim öyle daraldım 😀

Şuan büyüdüler ama her hafta 200-250 gram alırlar diye biliyorum şekere dikkat ediyormusun canım
Ediyorum canım inanki bi çok şeye hasretim resmen ama yinede öl ölçümler böyle dahiliye doktoruyla görüştüm dahiliye iki yüzü bulmadan insülin vermiyoruz dedi ilaç da vermiyoruz dedi ancak diyetle işte her türlü şeye rağmen yine 200 veseyrederse riskyada 200 üzeri bu şekilde şuan takip ve diyet önerdi

Canım kilo olarak evet haklısın normal ama yüksek seyreden kan şekeri bebeğini olumsuz yönde etkiliyor bir çok yönden riski var bence doktorun senin iyiliğin için kızmış doğuma zaten 4 hafta kaldı bir ay sıkı tutsan daha da iyi olur dediği gibi profesyonel destek alabilirsin
Evet canım ben sadece çok yiyorsun dan biraz sinirleniyorum inanki sadece bebeğe fayda edicek kilo aldırıcak şeyler yiyorum avakado ceviz süt et balık çünkü benm çok kasılmalarım var korkum erken doğarsa bari kilosu tam olsun küveze girmesin tek istediğim o sağlıklı olması birde bekliyce gücüm takatim de kalmadı artık çok ama çok bunaldım

Uzun saç aşırı seviyorum benimde uzun ama herkes cocuk derdine düşünce görücez diyorlar 😂
Hahahaha işte beni de bu Korkuttu diye karar verdim ve sıcaklıklar 😂
Ben 5 ayllıkken fln kestirmiştim çok uzundu zor geliyordu şuan da omzumda kocam sevseydi yazın küt kestirirdim öyle daraldım 😀
Valla kocam istersen benim gibi yap derdin kalmasın diyor yok yok istemem dedim insan içine çıkamam ben 🤣🤣
Ben kestirdim valla öyle de rahatladım ki 😂
Ahahah bir rahatlama seansı da bana gelsin ya 😂😂

Çok sağol canım benimmm🥰🥰🥰😘 evet banada öyle diyince beni de heyecan bastı valla haftaya salı gel dedi büyük ihtimalle çatı muayenesi yapıp tam gün verecek sezeryan olursa eğer 🥹🥹 çantayı da hazırladım artık tamamen o da aklımdan çıktı ne olacağı belli değil çünkü 😁 amin inşallah kuzum bakalım ona takılmıyorum zaten sağlıklı olsun sağlıkla doğsunda onlar geçecek şeyler 😍😍🥰🥰
Hadi hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin kuzucuklar ya 😍🥰 ne güzel işte çanta hazır olunca insan rahat ediyor en azından 😍😅

Kızlar ya uykular bildiğiniz haram oldu. Cat diye uyanıyorum gece gece bir daha uyuyamıyorum özellikle bacaklarımın ağrısı acısı beni bitiriyor felaket agriyorlar. Ne tarafa yatsam bir yerim ağrıyor. Hiç dinlenemiyorum. Gündüz de gözlerimi acamıyorum yorgunluktan. Ama ayakta kalmak zorundayım.😥 Uyuyamayınca türlü türlü senaryolar yazıyorum aklımdan. Bayramda annemlerin yanındaydım ya orada suyum gelirse eşim ailesinin köyünde olacak ya şöyle olursa ya böyle olursa tonla şey geçiyor aklımdan. Kızımı napcam diyorum durmaz hayatta babaannesi ile falan. Ayy geceleri kabusum oldu resmen ya 🤣 😅🥲

Kızlar ya uykular bildiğiniz haram oldu. Cat diye uyanıyorum gece gece bir daha uyuyamıyorum özellikle bacaklarımın ağrısı acısı beni bitiriyor felaket agriyorlar. Ne tarafa yatsam bir yerim ağrıyor. Hiç dinlenemiyorum. Gündüz de gözlerimi acamıyorum yorgunluktan. Ama ayakta kalmak zorundayım.😥 Uyuyamayınca türlü türlü senaryolar yazıyorum aklımdan. Bayramda annemlerin yanındaydım ya orada suyum gelirse eşim ailesinin köyünde olacak ya şöyle olursa ya böyle olursa tonla şey geçiyor aklımdan. Kızımı napcam diyorum durmaz hayatta babaannesi ile falan. Ayy geceleri kabusum oldu resmen ya 🤣 😅🥲
Ben karışmak istemem ama kızlar bayramda şehir değiştirmeyin bence ya ne olur ne olmaz artık 9. Aya gireceğiz neredeyse 😀 hele ki kaynana için hayatta değmez onlar gelsin el öpsün Hahaayyt😁😁

Ben karışmak istemem ama kızlar bayramda şehir değiştirmeyin bence ya ne olur ne olmaz artık 9. Aya gireceğiz neredeyse 😀 hele ki kaynana için hayatta değmez onlar gelsin el öpsün Hahaayyt😁😁
Son gezmem benim hastane çantamda yanımda olacak bayramı da atlatırsam daha gezme filan yok durucam artık😂 söz veriyorum 😂

Back
X