- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #19.961
Terliği mi çöpe atıyoruz?Atacaksak çöpe çok da pahalı bişiy almaya gerek yok ya. Ucuz rahat bişiy alırım hastaneden çıkarken atarım çöpe
Atacaksak çöpe çok da pahalı bişiy almaya gerek yok ya. Ucuz rahat bişiy alırım hastaneden çıkarken atarım çöpe
Ya benim ilk dogumda terlik bı dönem moda olan gelin gibi suslu taç ve terlikler vardı ya takım ondandi, hediyeydi, zaten ben hastaneden çıkana kadar ağzı yüzü de dağıldı, sonra bununla.mi ugrasicam.pis pis diye attım ben, bu sefer sağlam normal gündelik birşey aldım gelince yikayacagim, aldığıniz ürüne göre değişir yaniTerliği mi çöpe atıyoruz?
Kızlar bu arada terlik konusunda bir uyarı yapmam gerekirse, (çekim için şık güzel terlikler alanlar olacaktır ) hastane yerleri ne kadar temizlense de orada daha önceden doğum yapmış kişilerin kanları vs bir sürü vücut sıvısıyla bulaş oluyor. O yüzden hastanede giydiğiniz terliği evde vs. Giymek istiyorsanız mutlaka makinede iyice yıkayın evde öyle giyin. Ben crocslarla gideceğim fotoğraf çekimi içinde düz krem rengi bi terlik kullanıp sonrasında atmayı düşünüyorum
Terliği mi çöpe atıyoruz?
Umutvari sağlıkçı hijyenik olmadığını düşünerek atmayı düşünüyorum demişti. Bana da mantıklı geldi o yüzden öyle söyledimÇöpe niye atıyoruz terlikleri
Ya benim ilk dogumda terlik bı dönem moda olan gelin gibi suslu taç ve terlikler vardı ya takım ondandi, hediyeydi, zaten ben hastaneden çıkana kadar ağzı yüzü de dağıldı, sonra bununla.mi ugrasicam.pis pis diye attım ben, bu sefer sağlam normal gündelik birşey aldım gelince yikayacagim, aldığıniz ürüne göre değişir yanifenomendar
Yok canım citilersin eve gelinceHeaaa o ayrı. Benim terlik çok pahalı atamam ahahah
Tamam canım teşekkür ettimÖncesinde baslayabilirsin ya da cantana koy direkt ilk emzirmeden sonra başlarsın, acimasini bekleme canım sonra tedavisi daha acılı oluyor
Valla ben bu bayram akraba gezmesi yapamayacağım merdiven çıkmaya takatim yok kendimi yormak istemiyorum bu sıcaklarda tesettürde çekilmiyor zatenKızlarrr belki yarın fırsat olmaz, bayramda her halta karışmiyoruz, herşeye el atmiyoruz, bayramı noksansız atlatalim, sakin sakin kaplumbağa modunda takılıyoruz ona göre
Bizde sabah KV.ye kahvaltıya gideriz oldu da bittiValla ben bu bayram akraba gezmesi yapamayacağım merdiven çıkmaya takatim yok kendimi yormak istemiyorum bu sıcaklarda tesettürde çekilmiyor zatenbi anama kahvaltıya bayramlaşmaya, bi kayınvalideme yemeğe bitti benim için
Ptesi bekarlığa veda var o yüzden kendimi yormak istemiyorum sonra acısı çıkıyor
Şimdiden iyi bayramlar cümleten
Hamileler ete de dokunmamalıymış öyle okumuştum Buda dipnot olsun
O yorumu görmemişim, şimdi mantıklı oldu.Umutvari sağlıkçı hijyenik olmadığını düşünerek atmayı düşünüyorum demişti. Bana da mantıklı geldi o yüzden öyle söyledim
aradık istanbul dışındaymış eve yeni geldik takipte kal dedi nstler iyi çıktı hep şükür leke devam ediyor ama uzunluk çok iyi durumda diyor hiç korkma evine git dinlen dedi leke devam ederse yarında gel dedi ki şimdi hala var azda olsa bayrama denk gelmek baya sıkıntı oldu benim için doktor çok iyiydi ya sağolsun ben ağlıyorum diye beni teselli etti ben burda bu yüzden varım dedi ne seni ne bebeğini riske atmam asla sende bebeğin de çok değerlisiniz benim için dedi için rahat bişekilde evine git rahatına bak dedi ve geldik daha yeniLütfen sakin ol ağlamadoktorunu ara ona konuyu bu şekilde anlat ondan fikir al ne yapayım diye o yol göstersin
Çok şükür ya, stres yapma üzüntü su an hiç iyi gelmez sana, nefes al biraz, hangi hastaneye gittinaradık istanbul dışındaymış eve yeni geldik takipte kal dedi nstler iyi çıktı hep şükür leke devam ediyor ama uzunluk çok iyi durumda diyor hiç korkma evine git dinlen dedi leke devam ederse yarında gel dedi ki şimdi hala var azda olsa bayrama denk gelmek baya sıkıntı oldu benim için doktor çok iyiydi ya sağolsun ben ağlıyorum diye beni teselli etti ben burda bu yüzden varım dedi ne seni ne bebeğini riske atmam asla sende bebeğin de çok değerlisiniz benim için dedi için rahat bişekilde evine git rahatına bak dedi ve geldik daha yeni
özele de gittik ama beni kimse kabul etmiyor benim burda yazamayacağım özel bir durumumdan dolayı yolluyorlar araştırmaya yani mecburen çam sakura ne derse o artık aşırı güven verdi doktor bana çok tatlı bir kadındı onu dinlemekten de başka zaten çarem yokCanım özelde bildiğin bir doktor varsa bence de oraya git. En azından ciğer geliştiricini yapsınlar. Ama özel hastanelerde akşamları icapcı kadın doğumcu oluyor mu ondan emin değilim. Derin derin nefes al sakin kalmaya çalış bebişin etkilenmesin. İnşallah bir sorun olmayacak. Hepimiz dua edelim sanabizi de haberdar et
esenler medipol ve çam sakuraua hani kendi doktorumuzu da aradı eşim siz yönlendirin dedik bizi oda risk almadı çam sakura yada başka bir araştırmaya gidin dedi doktor önermediÇok şükür ya, stres yapma üzüntü su an hiç iyi gelmez sana, nefes al biraz, hangi hastaneye gittin
esenler medipol ve çam sakuraua hani kendi doktorumuzu da aradı eşim siz yönlendirin dedik bizi oda risk almadı çam sakura yada başka bir araştırmaya gidin dedi doktor önermedi
inan bende ilk defa duydum hiç bilmiyorum doktorum riskli dedi lekede olunca tedirgin olduk aralanma diye bişey googlede de bulamadım ki baktım o kadar bilgi edinim diye kanal uzunluğu çok iyiymiş ona güveniyor doktor diye düşünüyorum birde nst tabiki o iyi çok şükür bikaç defa çektiler bugün ben onu da dert ettim zarar verirmi bebeğe diye vermez dedi doktorCanım mevzu konuşulmuş geçmiş ama ben ilkinde sildim yıkadım temizledim temiz bir şeye koydum beşiğin parçalarını evim dar diye kurmadım. Eşim kurmuş benim hastanede olduğum gece hazırlamış geldiğimde hazırdı öyle de yapabilirsin. Bebek Arabası desen zaten yoktu sonradan aldık bizde. Puseti temizleyip üstünü örtüp bir kenara koymuştum. Kolayına nasıl gelirse artık kuzum
Ben de bu @essanli nerede diyecektim ki gene gezmelerde olduğunu öğrendimsen gezerken Vaalbara da iş yaparken doğuracak bu gidişe
Kuzum ağlama sakin kal önce. Devlete git ilgilenirler bence ilgilenmezlerse özele gidersin. Bizi de haberdar et aklımız sende dualarımız da seninle.. kanal aralanmasi dediğin acılma mı ne demek anlamadım kuzum? Sakin kal iyi haberlerle gel inşallah.
Terlik kırmızı çizgimizben ilkinde terlik uğruna carsilarda doguracaktim diye kocam bunda hemen aldirttı bir de o halde terlik aramaya gitmeyelim yine diye
hiç kimse yoktu biliyor musun ben tektim hatta sanırım o sebepten çok da güzel ilgilendiler çok şükürAllah yardımcınız olsun en iyi hastaneye denk gelirsiniz inşallahÇam Sakura çok yoğun olduğundan normal doğumda ve acil durumlarda yeterince ilgi olmuyor dedi kuzenim. Belki ona öyle denk gelmiştir ama baktınız ilgilenmiyorlar boşverin hiç riske atmayın üniversite hastanelerini deneyin isterseniz
Teşekkürler canım allah razı olsun herkesdenCanım benim üzülme dualarım seninle görün mutlaka aksatma bayram afirifesine gelmesi kötü denk düşmüş ama bir çam sakura hastanesine görün olmazsa özele yönelirsin
Raabin yardımcın olsun canım bir şey olmayacaktır inşallah
Ay iyi bari çok şükürhiç kimse yoktu biliyor musun ben tektim hatta sanırım o sebepten çok da güzel ilgilendiler çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?