2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Terliği mi çöpe atıyoruz?
Ya benim ilk dogumda terlik bı dönem moda olan gelin gibi suslu taç ve terlikler vardı ya takım ondandi, hediyeydi, zaten ben hastaneden çıkana kadar ağzı yüzü de dağıldı, sonra bununla.mi ugrasicam.pis pis diye attım ben, bu sefer sağlam normal gündelik birşey aldım gelince yikayacagim, aldığıniz ürüne göre değişir yani fenomendar

Terliği mi çöpe atıyoruz?

Çöpe niye atıyoruz terlikleri
Umutvari sağlıkçı hijyenik olmadığını düşünerek atmayı düşünüyorum demişti. Bana da mantıklı geldi o yüzden öyle söyledim

Heaaa o ayrı. Benim terlik çok pahalı atamam ahahah

Kızlarrr belki yarın fırsat olmaz, bayramda her halta karışmiyoruz, herşeye el atmiyoruz, bayramı noksansız atlatalim, sakin sakin kaplumbağa modunda takılıyoruz ona göre
Valla ben bu bayram akraba gezmesi yapamayacağım merdiven çıkmaya takatim yok kendimi yormak istemiyorum bu sıcaklarda tesettürde çekilmiyor zaten bi anama kahvaltıya bayramlaşmaya, bi kayınvalideme yemeğe bitti benim için
Ptesi bekarlığa veda var o yüzden kendimi yormak istemiyorum sonra acısı çıkıyor
Şimdiden iyi bayramlar cümleten
Hamileler ete de dokunmamalıymış öyle okumuştum Buda dipnot olsun

Bizde sabah KV.ye kahvaltıya gideriz oldu da bitti lohusa şerbeti kaynatıp aticam dondurucuya, komposto karıştırıp aticam hemen birer sürahi kaynatıp taze tuketmelik, onlarla ugrasicam bayramda, eşime sordum ne yapicaz diye evdeyiz senin gezecek halin mi var diye beni bı silkeledi

Şerbet işini bayramdan sonra yaparım diyordum da bugünden sonra işlerimi anlık halletmeye karar verdim ertelemeyeceğim

Bugün başıma ne gelmiş ve fark etmemiştim kızlar, o telaşın içinde kimliğimi dusurmusum, eşim.biraz önce eczane bulmaya çıktı ilaclarim alınacaktı, kimlik sordu ve ben zortladim kimlik yok, çatı muayenesine girerken elimdeydi sonrası yok, cebim küçüktü telefonla birlikte koymuştum o ara kaydı gitti sanirim o dkdan sonra hiç hatirlamiyorum

Lütfen sakin ol ağlama doktorunu ara ona konuyu bu şekilde anlat ondan fikir al ne yapayım diye o yol göstersin
aradık istanbul dışındaymış eve yeni geldik takipte kal dedi nstler iyi çıktı hep şükür leke devam ediyor ama uzunluk çok iyi durumda diyor hiç korkma evine git dinlen dedi leke devam ederse yarında gel dedi ki şimdi hala var azda olsa bayrama denk gelmek baya sıkıntı oldu benim için doktor çok iyiydi ya sağolsun ben ağlıyorum diye beni teselli etti ben burda bu yüzden varım dedi ne seni ne bebeğini riske atmam asla sende bebeğin de çok değerlisiniz benim için dedi için rahat bişekilde evine git rahatına bak dedi ve geldik daha yeni

Çok şükür ya, stres yapma üzüntü su an hiç iyi gelmez sana, nefes al biraz, hangi hastaneye gittin

özele de gittik ama beni kimse kabul etmiyor benim burda yazamayacağım özel bir durumumdan dolayı yolluyorlar araştırmaya yani mecburen çam sakura ne derse o artık aşırı güven verdi doktor bana çok tatlı bir kadındı onu dinlemekten de başka zaten çarem yok

Çok şükür ya, stres yapma üzüntü su an hiç iyi gelmez sana, nefes al biraz, hangi hastaneye gittin
esenler medipol ve çam sakuraua hani kendi doktorumuzu da aradı eşim siz yönlendirin dedik bizi oda risk almadı çam sakura yada başka bir araştırmaya gidin dedi doktor önermedi

İyi bari ya korktuğun gibi birşey olmadı çok şükür, yarında git, kendini yorma, üzülme

Bende gideceğim yarın kimliğimi aramaya, inşallah orada dusurmusumdur
esenler medipol ve çam sakuraua hani kendi doktorumuzu da aradı eşim siz yönlendirin dedik bizi oda risk almadı çam sakura yada başka bir araştırmaya gidin dedi doktor önermedi

inan bende ilk defa duydum hiç bilmiyorum doktorum riskli dedi lekede olunca tedirgin olduk aralanma diye bişey googlede de bulamadım ki baktım o kadar bilgi edinim diye kanal uzunluğu çok iyiymiş ona güveniyor doktor diye düşünüyorum birde nst tabiki o iyi çok şükür bikaç defa çektiler bugün ben onu da dert ettim zarar verirmi bebeğe diye vermez dedi doktor

hiç kimse yoktu biliyor musun ben tektim hatta sanırım o sebepten çok da güzel ilgilendiler çok şükür

Teşekkürler canım allah razı olsun herkesden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…