• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bizde sabah KV.ye kahvaltıya gideriz oldu da bitti 😂 lohusa şerbeti kaynatıp aticam dondurucuya, komposto karıştırıp aticam hemen birer sürahi kaynatıp taze tuketmelik, onlarla ugrasicam bayramda, eşime sordum ne yapicaz diye evdeyiz senin gezecek halin mi var diye beni bı silkeledi 😂😂

Şerbet işini bayramdan sonra yaparım diyordum da bugünden sonra işlerimi anlık halletmeye karar verdim ertelemeyeceğim 😂
Ne mantıklı bi insansın ya yap bize de tarif at sana zahmet bende yapıp atacağım çok mantıklı geldi

aradık istanbul dışındaymış eve yeni geldik takipte kal dedi nstler iyi çıktı hep şükür leke devam ediyor ama uzunluk çok iyi durumda diyor hiç korkma evine git dinlen dedi leke devam ederse yarında gel dedi ki şimdi hala var azda olsa bayrama denk gelmek baya sıkıntı oldu benim için doktor çok iyiydi ya sağolsun ben ağlıyorum diye beni teselli etti ben burda bu yüzden varım dedi ne seni ne bebeğini riske atmam asla sende bebeğin de çok değerlisiniz benim için dedi için rahat bişekilde evine git rahatına bak dedi ve geldik daha yeni
Tamam şimdi sakin olma vakti bi sorun gözükmüyor yarın lekelenirsen yine gidersin ama net iyi açılmada yoksa korkma canım ne iyi bi doktorun varmış ❤️

Ne mantıklı bi insansın ya yap bize de tarif at sana zahmet bende yapıp atacağım çok mantıklı geldi
Lohusa şerbeti zaten yoğun birşey suyla karıştırmak lazım ikram etmeden, konsatre gibi yani o yüzden soğutup atacağım dondurucuya misafir gelince çıkar at surahiye olacak, kompostoda kendim için açıkçası, doğumdan sonra ic yangını oluyor ve şerbet komposto süre çok iyi geliyor, usenmem.yaparim.diyene tavsiye ederim kızlar, doğumdan sonra yandım haftalarca cayır cayır içim yandı su meyve suyu komposto ayran icmedigim şey klmadi sünger gibiydim 🤦🏻‍♀️ doğumdan sonraki hararetle yaz sicagiyla baş etmek için mantıklı geldi 😂
Şerbet sekerli baharatlı falan süte çok iyi geliyor deneyin isterseniz 😊

4 gün burdayım kız ne olur ne olmaz içim böyle rahat edecek dogurmam ben 38 i görecem öyle hissediyorum 😂
Hadi inşallah kuzum iyi yapmışsın yanına almakla ne olur ne olmaz tabi 🤣
En yakın şehir merkezi 1 saat, ama başka ilçeler var illa bir yerden doktor bulunur sanırım
Bulunur canım bulunur. 1 saat bir şey değilmiş iyi. Seninle günlerimiz aynı 😍 bayramı da rahat atlaticaz ikimiz de inşallah öyle inanıyorum ❤️ 🥰 bende babamların yanına gideceğim ilçeye bizim ilçe köy gibi zaten sağlık ocağı var doktorlar da zaten çok da aman aman değiller. 1 saat var yok şehire. O yüzden korkmuyorum 1 saatte her türlü gelinir inşallah diye. ❤️🤲🏻 Sağlıkla geçirelim inşallah su bayramı ve bir kaç hafta daha geçirelim en azından 🤲🏻❤️🥰
Bizde sabah KV.ye kahvaltıya gideriz oldu da bitti 😂 lohusa şerbeti kaynatıp aticam dondurucuya, komposto karıştırıp aticam hemen birer sürahi kaynatıp taze tuketmelik, onlarla ugrasicam bayramda, eşime sordum ne yapicaz diye evdeyiz senin gezecek halin mi var diye beni bı silkeledi 😂😂

Şerbet işini bayramdan sonra yaparım diyordum da bugünden sonra işlerimi anlık halletmeye karar verdim ertelemeyeceğim 😂
Kız Allah seni hala senin işin mi var ya cidden mi yani 🤣 dün senin börek tarifinden yaptım bu arada efsane oldu dün akşam denedik birazını. 🥰❤️ Ama ben onları yapana kadar pert oldum sen dogurdun dogurucan hala iş diyorsun ya 🤣 🤣 inşallah güzelce yapar atlatırsın su bayramı da kuzum. İnşallah kimliğini de bulursun ❤️🤲🏻🥰
inan bende ilk defa duydum hiç bilmiyorum doktorum riskli dedi lekede olunca tedirgin olduk aralanma diye bişey googlede de bulamadım ki baktım o kadar bilgi edinim diye kanal uzunluğu çok iyiymiş ona güveniyor doktor diye düşünüyorum birde nst tabiki o iyi çok şükür bikaç defa çektiler bugün ben onu da dert ettim zarar verirmi bebeğe diye vermez dedi doktor
Aralanma neyse cidden aklıma takıldı.. yok canım nst zarar vermez merak etme. Sen dinlen devam ederse lekelenmen git inşallah biraz daha duracak miniğin ❤️ stres yapma dua ediyorum senin için ❤️🤲🏻

Lohusa şerbeti zaten yoğun birşey suyla karıştırmak lazım ikram etmeden, konsatre gibi yani o yüzden soğutup atacağım dondurucuya misafir gelince çıkar at surahiye olacak, kompostoda kendim için açıkçası, doğumdan sonra ic yangını oluyor ve şerbet komposto süre çok iyi geliyor, usenmem.yaparim.diyene tavsiye ederim kızlar, doğumdan sonra yandım haftalarca cayır cayır içim yandı su meyve suyu komposto ayran icmedigim şey klmadi sünger gibiydim 🤦🏻‍♀️ doğumdan sonraki hararetle yaz sicagiyla baş etmek için mantıklı geldi 😂
Tarif verirsen neden denemeyelim güzel kız 🥰🤣 şerbet tarifi alayım canım inşallah yaparım 🤣

Hadi inşallah kuzum iyi yapmışsın yanına almakla ne olur ne olmaz tabi 🤣

Bulunur canım bulunur. 1 saat bir şey değilmiş iyi. Seninle günlerimiz aynı 😍 bayramı da rahat atlaticaz ikimiz de inşallah öyle inanıyorum ❤️ 🥰 bende babamların yanına gideceğim ilçeye bizim ilçe köy gibi zaten sağlık ocağı var doktorlar da zaten çok da aman aman değiller. 1 saat var yok şehire. O yüzden korkmuyorum 1 saatte her türlü gelinir inşallah diye. ❤️🤲🏻 Sağlıkla geçirelim inşallah su bayramı ve bir kaç hafta daha geçirelim en azından 🤲🏻❤️🥰

Kız Allah seni hala senin işin mi var ya cidden mi yani 🤣 dün senin börek tarifinden yaptım bu arada efsane oldu dün akşam denedik birazını. 🥰❤️ Ama ben onları yapana kadar pert oldum sen dogurdun dogurucan hala iş diyorsun ya 🤣 🤣 inşallah güzelce yapar atlatırsın su bayramı da kuzum. İnşallah kimliğini de bulursun ❤️🤲🏻🥰
Afiyet şifa olsun, daha yapmıyorum iş cidden saldım da şerbet aklımdaydı ertelemeyeceğim ne yapayım oda hazır olsun, elimin altinda dursun 😊

Afiyet şifa olsun, daha yapmıyorum iş cidden saldım da şerbet aklımdaydı ertelemeyeceğim ne yapayım oda hazır olsun, elimin altinda dursun 😊
Sağol canım benim kızım bayıla bayila yedi anne gene yapalım diyor beraber yapmıştık dün yapalım kızım dedim 🥰❤️ öyle haklısın ne yapabilirsek kar işte artık kuzum ❤️
Ben bı yapayım da tam ölçu vereyim, kendim yapıp tatmadan vermem, eksik fazla ürün olur bı bakayım önce ölçüsüne nasıl tutacak 😂
Tamam sabırsızlıkla bekliyorum tarifini🤣🤣 daha önce hiç yapmadım bilmiyorum o yüzden. ❤️

Valla ben bu bayram akraba gezmesi yapamayacağım merdiven çıkmaya takatim yok kendimi yormak istemiyorum bu sıcaklarda tesettürde çekilmiyor zaten 😁 bi anama kahvaltıya bayramlaşmaya, bi kayınvalideme yemeğe bitti benim için 😆
Ptesi bekarlığa veda var o yüzden kendimi yormak istemiyorum sonra acısı çıkıyor ❤️
Şimdiden iyi bayramlar cümleten 🐏🐄😁
Hamileler ete de dokunmamalıymış öyle okumuştum Buda dipnot olsun 😇

Ciğeri duymuştum da eti bilmiyodum neden dokunamıyoruz ? ayy ne güzel bahaneler bunlar yarın bu bilgiyi kullanırım 🤣

İyi bayramlar herkeseeee 🌺

aradık istanbul dışındaymış eve yeni geldik takipte kal dedi nstler iyi çıktı hep şükür leke devam ediyor ama uzunluk çok iyi durumda diyor hiç korkma evine git dinlen dedi leke devam ederse yarında gel dedi ki şimdi hala var azda olsa bayrama denk gelmek baya sıkıntı oldu benim için doktor çok iyiydi ya sağolsun ben ağlıyorum diye beni teselli etti ben burda bu yüzden varım dedi ne seni ne bebeğini riske atmam asla sende bebeğin de çok değerlisiniz benim için dedi için rahat bişekilde evine git rahatına bak dedi ve geldik daha yeni
Neyse ki içine sinen bir doktor karşına çıkmış. Umarım bayramı sakin bir şekilde atlatırsın. Rahim uzunluğu kaç çıkmış? Doğum belirtisi olup son haftalara kadar bekleyen bebişler de oluyormuş

Evettttttt tatlı anneler bu senenin en güzel anneleri ❤️❤️❤️1000. Sayfamızı gururla kutluyorum 💕💕💕
Bu gurur bizim :sampiyon::KK71:

Haziran topiği bizden bir ay önce açılmasına rağmen onlardan 70 sayfa önde gidiyoruz:KK23:

Biz buralara donsuz ve terliksiz geldik bi de . :KK70:

Ben yaparım canım çok mantıklı geldi o yüzden sen kendi yaptığının tarifini paylaşırsan çok güzel olur ❤️

Back
X