Önceki hamileliklerimde benimde geç başlamıştı 2 hafta kadar sürmüştü diye hatırlıyorum. Ama bu sefer 5. Haftada başladı , çok sevdiğim şeyleri bile canım istemiyor bir haftadan fazladır böyleyim bakalım ne kdar sürecek 6+2 sata göre . Ama doktora göre bugün 7 haftalık oldum buna bağlaıyoruuerken başlamasını bulantılarınKaçıncı haftada başladı bulantılarınız. Benim bi önceji gebelikte 6 da baslamıştı 11.haftada kıt diye kesilmişti ama su bile içemeyecek derecede coktu serum alıyorum ara ara. Allahım inş bu sefer öyke olmaz
Keseyi görmüş olman gerek ama kalp atışı herkeste farklı oluyor erken yumurtlama olduysa görmen gerek. Ben 6+1 de gördüm çünküMerhaba arkadaşlar chatgbt ye göre de bende 5+1 deyim haftaya salı kese görmek için gün sayıyorum tecrübeli annelere soruyorum kese ve içinde bebeği gorebilirmiyim. 6+2 de
Benimki tüp bebek doktorum bu tarihe randevu verdi bende merak ediyorum aslında ama randevuyu da beklemek istiyorum ben şuan 5+1 imKeseyi görmüş olman gerek ama kalp atışı herkeste farklı oluyor erken yumurtlama olduysa görmen gerek. Ben 6+1 de gördüm çünkü
Ben bugün 6+1 de hem bebeği gördüm hem kalp atışını duydunMerhaba arkadaşlar chatgbt ye göre de bende 5+1 deyim haftaya salı kese görmek için gün sayıyorum tecrübeli annelere soruyorum kese ve içinde bebeği gorebilirmiyim. 6+2 de
Ya ozaman bende doktor randevusuna gittiğimde 6+1 olucam inşallah ikisini birden görürümBen bugün 6+1 de hem bebeği gördüm hem kalp atışını duydun
Maşallah yumurtlama tarihinizi biliyormusunuzBen bugün 6+1 de hem bebeği gördüm hem kalp atışını duydun
Amin sizinde güzel haberlerinizi bekliyorumYa ozaman bende doktor randevusuna gittiğimde 6+1 olucam inşallah ikisini birden görürümsizide tebrik ederim inşallah kucağına almayı nasip etsin
evet karından gördü 1 Eylül son adet tarihim yumurtlamamda 11ile 13ü arasında bir gün olabaileceğimi tahmin ediyorumMaşallah yumurtlama tarihinizi biliyormusunuzve karından mı göründü
Çubuk kraker yerken sabahları bazen yutkunamıyorum ama sabah kusmaları daha yıpratıcıBişey istemedim doktorda vermedi. Aç kalmamaya çalışıyorum çünkü açken miğde bulantım oluyor sabahları kalkar kalkmaz çubuk kraker yiyorum yoksa hemen kötü oluyorum bu şekil ayarlıyorum tüm gün çubuk kraker elimde
Evet sabahları kötü akşama doğru iyiyim iki gündür.Çubuk kraker yerken sabahları bazen yutkunamıyorum ama sabah kusmaları daha yıpratıcıüç dört gündür simit ayran yiyorum kahvaltıda
Sizinle aynı sayılırız benimde 31 ağustos sat 6+1 de kalp atışı duyuldu. Ama ultrasona göre 6+6 dedi doktorum. Size de öyle bişey dedi mievet karından gördü 1 Eylül son adet tarihim yumurtlamamda 11ile 13ü arasında bir gün olabaileceğimi tahmin ediyorum
Arkadaşlar merhaba son adet tarihim 13 Eylül'deydi kan vermeye dün gittim pozitif çıktı degerim 479 çıktı bugün doktora gittim kese gözükmediğini söyledi ve dış gebelik riski olduğunu söyledi bir bilginiz var mı lütfen yardımcı olun bana yine yarın kan testi vermemi söylediMerhaba kızlar ben sata göre 5+2 haftalık gebeyim bugun dr keseyi gördü 6mm dedi ama çok emin de konuşmadı betahcg baktırdım 2069 çıktı bu değer düşük değil mi son adet tarihim 4 eylül
617 beta ile bende de görünmemişti. neye dayanarak oyle soyledi ki alttan ultrason mu yaptı ? bana alttan ultrason yapıp tekrar beta alıcam henüz bişi yok demişti ben bi hafta sonra zaten baska dr gidip keseyi gördük.Arkadaşlar merhaba son adet tarihim 13 Eylül'deydi kan vermeye dün gittim pozitif çıktı degerim 479 çıktı bugün doktora gittim kese gözükmediğini söyledi ve dış gebelik riski olduğunu söyledi bir bilginiz var mı lütfen yardımcı olun bana yine yarın kan testi vermemi söyledi
Evet Altan muyane etti bide rahiminde sıvı uluşmus dedi617 beta ile bende de görünmemişti. neye dayanarak oyle soyledi ki alttan ultrason mu yaptı ? bana alttan ultrason yapıp tekrar beta alıcam henüz bişi yok demişti ben bi hafta sonra zaten baska dr gidip keseyi gördük.
Hangi doktora gittin canım özele mi kadın doğum mu617 beta ile bende de görünmemişti. neye dayanarak oyle soyledi ki alttan ultrason mu yaptı ? bana alttan ultrason yapıp tekrar beta alıcam henüz bişi yok demişti ben bi hafta sonra zaten baska dr gidip keseyi gördük.
alttan muayeneyi kamu hastanesinde kadın doğumcu yapmıştı. Bir hafta sonra da özel de perinotolog baktı.Hangi doktora gittin canım özele mi kadın doğum mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?