Bende 6+3 de ilk randevumu almıştım geçen hafta cuma kalp atışını da duydum şimdi artık tam 7 haftalık olduk teyzeleri öldürücü bir diş ağrısı yaşıyorum bir şey de yapamıyoruz nane yağı kullanmaktan fenalık geçiriyorum artık. Valla diş ağrısı fena sıkıntılıymis hamilelikte
Bende 6+3 de ilk randevumu almıştım geçen hafta cuma kalp atışını da duydum şimdi artık tam 7 haftalık olduk teyzeleri öldürücü bir diş ağrısı yaşıyorum bir şey de yapamıyoruz nane yağı kullanmaktan fenalık geçiriyorum artık. Valla diş ağrısı fena sıkıntılıymis hamilelikte
Eğer kulağında bir sorun yoksa sarımsağı ocakta ezecek kadar ısıtıp neredeyse yansın yani dışı onu selpağa koyup sıcağıyla kulağına tutabilirsin uzun vadeli değil ama rahatlatır baya
Birebir aynısını yaşadım, tabi bu bir ihtimal oladabilir olmayadabilir kendinizi hemen üzmeyin, beta 1500 uzerine çıkınca kese vajinal muayenede gozukmesini bekliyorlarmis doktorlar benim 1778 idi gözükmüyordu progestoron seviyesi icin tekrar kan verdim o seviyeyi de gorunce tamam rahim duvari kalın en yakin zamanda tekrar gelin dedi gittim, gördük. Ayni sekilde solda bir sıvı birikmesi gibi bir sey gordu endiselendik ama o da gecti onun icin sabırla beklemek lazim doktor her ihtimali söylüyor sonradan bir problem çıkarsa neden soylemediniz denmesin diye endişelenmeyin
Merhaba Bana da dedi Dedi ki kesen gözükmüyor ve kan değerimde 479 değer çıktı ve bugün alttan muayene etti sıvı oluştuğunu söyledi bilmem kan falan söyledi git yarın Kan testi falan vermemi söyledi dış gebelik riski de olduğunu söyledi çok korkuyorum acaba siz kaçıncı haftada öğrendiniz kesin oluştuğunu yazarsanız çok sevinirim
seninle aynu son adet tarihim 26 ağustos fakat bende geç döllenme var son adet tarihini değiştirecek dr galiba :) bende 17 ekimde gidicem dr' hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin.
Merhaba benim de sat 26 Ağustos.biz geçen hafta Çarşamba günü duyduk kalp atışını.giderseniz duyarsınız muhtemelen.bu arada ben hiç mutlu değilim.kussam kusamiyorum midem cok rahatsız hep yatmak istiyorum.fakat bir oğlum var ilgilenmem gereken .bu günler nasıl geçecek bilmiyorum ama dediğim gibi hiç rahat geçmiyor hamileliğim.su an bile keşke kusabilsem de midem rahatlasa diyorum.ve bunun uzun süre devam edebileceğini düşünemiyorum bile.sizlerde böyle olan var mi
Merhaba benim de sat 26 Ağustos.biz geçen hafta Çarşamba günü duyduk kalp atışını.giderseniz duyarsınız muhtemelen.bu arada ben hiç mutlu değilim.kussam kusamiyorum midem cok rahatsız hep yatmak istiyorum.fakat bir oğlum var ilgilenmem gereken .bu günler nasıl geçecek bilmiyorum ama dediğim gibi hiç rahat geçmiyor hamileliğim.su an bile keşke kusabilsem de midem rahatlasa diyorum.ve bunun uzun süre devam edebileceğini düşünemiyorum bile.sizlerde böyle olan var mi
9-10.haftaya doğru azalıp 11-12.haftalarda bir anda gözünüzün önü açılacak ve hamileligin en rahat 2.trimester dönemine giriş yapıcaksınız. Hem enerjiniz artıcak hemde bulantılar cok azalıcak. sabır kesilecek inşallah
Canım aramızda 2-3 gün var gibi benimde pazar günü beta 940 dı bugün doktora gidecegm. Ama benim sata göre daha bugun 5+0. Sende geç döllenme olabilirmi bikaç gün