Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar… sürekli yatmak istiyorum
Gerçekten bunaldım artık
5 yaşında bir oğlum var, O’na haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum. Çocuğumun suratına bakmaya dermanım yok resmen
Kızlar… sürekli yatmak istiyorum
Gerçekten bunaldım artık
5 yaşında bir oğlum var, O’na haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum. Çocuğumun suratına bakmaya dermanım yok resmen
Bence hiç haksızlık hissetmeyin sonuçta isteyerek yaptığınız bir sey degil. Hasta oldunuz varsayın sizde insansınız üzülmeyin bugünler hayırlısıyla geçici
İnanin farkediyor bir kac gün çünkü benim normalde 7. Hafta da tam 7+0 da kontrolüm vardi ancak doktorum eğitim nedeniyle 3 gun hastanede olmadigi icin 6+5 e alacaktık randevuyu yani 2 gun onceye doktor hanim yok o zaman 7+2 ye alalim dedi duyamayabiliriz dedi
Dış gebelik oluyor demedim ki kendi sürecimi anlattım şu an 7+5 olduğumu ve sürecin sağlıklı olduğunu da yazdım. Dış gebelik olup 2ye ve fazla katlamalar oluyor 800den 4-5 bine çıkmalar gibi durumlar yaşanıyor. Bunu ben değil doktorlar söylüyor. İnşallah yazan kişi de buraya güzel haberlerle döner herkese güzellik dilerim
3 Ekimde beta için gittiğimde alttan kese göründü zaten 4 gün sonra değer 5 bini geçtiği için gidip üstten gördük henüz yolk sac bile yoktu 5+4tük. Kalp atışını da 7+2, 40 bin betada duyduk