Doktor en iyisini bilir erken diyorsa öyledir herkesin aynı olmuyor kendinizi boşa strese sokmayın 8-9 da duyanda varAy inşallah ya doktor daha erken diyor ama buradakilerin çoğu da geç yazmış 7. Hafta için ama olumlu konuştu kesem güzel gelişmiş yolk sac gelişmiş Herşey olması gerektiği gibi dedi hafif kıpırtı var dedi kalpte umarım hepimizinki olması gerektiği gibi güzelce ilerler o kadar zor bi süreç ki sağlıkla atlatalım inşallah hepimiz de
Ben 19 Eylül'de transfer oldum bugün 7+1 im. Sizlerin 6 hafta diye hatırlıyorum bende aynı gruptaydık çünküCanım takildigim konu sen 7+0 degilsinki 6+2 sin seninle transfer tarihimiz 2 gün var aramızda bu uygulamadami dedi yoksa doktormu dedi bana doktor dedi 6 haftalık gebesinn diye 27 Eylül'de transfer olmuştum uygulamada aynı diyor bana 6+0
Elif 7+0 dedi kendinede ona dedim canım bence yanılıyor o 6+2 olması lazım elifBen 19 Eylül'de transfer oldum bugün 7+1 im. Sizlerin 6 hafta diye hatırlıyorum bende aynı gruptaydık çünkü
Canım 22 Eylül de transfer oldum 1 Eylül de adet tarihim adete göre baz aldığı için 7 haftalık oluyorCanım takildigim konu sen 7+0 degilsinki 6+2 sin seninle transfer tarihimiz 2 gün var aramızda bu uygulamadami dedi yoksa doktormu dedi bana doktor dedi 6 haftalık gebesinn diye 27 Eylül'de transfer olmuştum uygulamada aynı diyor bana 6+0
Evet canım bende öyle diyorum geçende demiştim. Sizlerle aramızda 1 hafta var çünkü tam yanlış hesaplandığı için kafası karışıyor ama doktor keseyi ölçüp söylüyor bebek oluşuncada bebek boyuna göre netleşiyorElif 7+0 dedi kendinede ona dedim canım bence yanılıyor o 6+2 olması lazım elif
Doktor keseye göre 7 haftalık dedi ama bilemedim şimdiEvet canım bende öyle diyorum geçende demiştim. Sizlerle aramızda 1 hafta var çünkü tam yanlış hesaplandığı için kafası karışıyor ama doktor keseyi ölçüp söylüyor bebek oluşuncada bebek boyuna göre netleşiyor
Adete göre benim 2 gün oynuyordu doktor düzeltti bu tarihi baz alcaksın dedi benim 7+1 bugün meselaCanım 22 Eylül de transfer oldum 1 Eylül de adet tarihim adete göre baz aldığı için 7 haftalık oluyor
Öylemi ben 27 Eylül'de aramızda 6 gün var ozamanCanım 22 Eylül de transfer oldum 1 Eylül de adet tarihim adete göre baz aldığı için 7 haftalık oluyor
Aynen canımÖylemi ben 27 Eylül'de aramızda 6 gün var ozaman
Ozaman bebeğim zin doğacağı tarih neden 13 Haziran diyor benimki 15 HaziranDoktor keseye göre 7 haftalık dedi ama bilemedim şimdi
Benim ilk keseye göre söylediler 5.haftamda uyumluydu. 6+2 de kendi doktoruma gittim onda bebek boyuna göre ölçtü söyledi hafta ve gününüDoktor keseye göre 7 haftalık dedi ama bilemedim şimdi
Neden düzeltti kiAdete göre benim 2 gün oynuyordu doktor düzeltti bu tarihi baz alcaksın dedi benim 7+1 bugün mesela
Bak bu seninAynen canım
Bu hesaplanan yere göre yaptım öyle çıkıyor bilmiyorumOzaman bebeğim zin doğacağı tarih neden 13 Haziran diyor benimki 15 Haziran
Asıl olan ultrason ölçümü canım çünküNeden düzeltti ki
Anladım canım bilmiyorum ki haftamla uyumlu demekki benimki de doktor 7 haftalık dedi ultrason kağıdında da yazıyorAsıl olan ultrason ölçümü canım çünkü
Doktor normal dediyse öyledir canım ne zaman çağırdı bidahaAnladım canım bilmiyorum ki haftamla uyumlu demekki benimki de doktor 7 haftalık dedi ultrason kağıdında da yazıyor
Aynen canım normal dedi kesen güzel dedi kalp atışı içi de hafif kıpırtı var bugün erken gelmişsin kalp atışı için değil kontrol için çağırdım dedi önümüzdeki hafta çağırdıDoktor normal dediyse öyledir canım ne zaman çağırdı bidaha
Güzel haberlerini bekliyorum benimde Çarşamba günü kontrolüm varAynen canım normal dedi kesen güzel dedi kalp atışı içi de hafif kıpırtı var bugün erken gelmişsin kalp atışı için değil kontrol için çağırdım dedi önümüzdeki hafta çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?